12

Анонимен

преди 3 години

Мангъра да се заточи в Айтос като медицинска сестра, защото вече си скъса дипломата за лекар.Чалгарите на Слави да се заточат като санитари и хигиенисти в Айтос.Да помагат на народа новите Барековци. Новите политици с изцапани вече от жертвите на коронавируса ръце.

11

Анонимен

преди 3 години

мангъра,мангъра да го командироват,щото казва страшно няма..

10

Боко Простака

преди 3 години

Незабавно да се командироват за Айтос Муфтаджийски, Кантара и Кунката!!

9

Анонимен

преди 3 години

До Колега от де на къде я малко по кротко бе писна ни с глупавите опорки дето са ви дали, големи сте нахали.

8

Колега

преди 3 години

Мангъров да не чака, а да заминава да помага.

7

Анонимен

преди 3 години

Промяната на радеФ е факт

6

Очилаткото да осигур

преди 3 години

ВЕДНАГА ремдесивир за ВСИЧКИ лекари на първа лйния. 2 МИЛИАРДА ЗА САМОЛЕТИ, И НУЛА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

5

Анонимен

преди 3 години

И тя ако не е разбрала, че болестта е измислица и измама, не знам... Явен случай на самовнушена двустранна пневмония.

4

Софиянец

преди 3 години

Аз си продадох апартамента в софия за 300к защото всички знаем,че догодина ще струва 150к.. и си купих къща в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света.. там от март няма нито един заразен, нито карантина,нито локдаун, нито маски.. и има биопазар и не ям канцерогенни б ок луци да хвана рак на 50.. а цените на имотите скочиха с 80% който не вярва имотбг и ipark.bg ;) и си работя на хоум офис

3

...

преди 3 години

Дано да оздравее тази лекарка! Но инак няма какво да се лъжем, малките та дори и по-големите градове в БГ загиват! Остават само областните и столицата! Като дори и областните са тръгнали на към коня у ряката! Поради простата причина, че парите а в главно в столицата! Или пък отиват там! По каквито и да е евро проекти и държавни такива! Затова всеки млад човек гледа или навън или в София! И така без болници без лекари! Това е горчивата истина!

2

Анонимен

преди 3 години

Вдигнете заплатите на лекарите в провинцията. Те не са продавачи на банички, а хора, от които зависи здравето и оцеляването на нацията. Особено в такъв момент, по горчивия начин ще го разберем.

1

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е че има и такива хора, не само *** които плюят по форумите и постоянно бръщолевят глупости по всички. Успех на жената.