18

Анонимен

преди 3 години

Франция е свободна страна за разлика от Бъгария.

17

Д-р Исня

преди 3 години

От двадесет години си лекувам с канабиноиди астмата. Щом започне да ме стегат гърдите и веднага паля качака!

16

джони

преди 3 години

ох и аз имам нужда да пафна

15

Анонимен

преди 3 години

На западняците пафкането не се отразява на качеството на работа.Че като чета тук разни олиго....френи каква представа имат някои за пушенето на марихуана се чудя от къде ги събират такива.

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко си мислиш, че с пaфкане ще стигнеш запада много се лъжеш.

13

Анонимен

преди 3 години

На Запад народа си пафка но икономиките им и индустриите им са на светлинни години напред .У нас не пафкат повсеместно, за 2 цигари ги прибират по зотворите, но скоро ЗападА ПО ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И СТАНДАРТ НА ЖИВОТ НЯМА ДА ГИ СТИГНЕМ. Така както сме си о,кей и не сме надрусани сме си гола вода.

12

Анонимен

преди 3 години

Който иска дрога да ходи в Амстердам. Малко ли наркомания има. Голям напън и радост децата ви да употребяват свободно дрога. *** се този свят. Нали си знаете първо е цигарката, после тревичката, а накрая стигаме до метадона в някоя комуна.

11

.!.

преди 3 години

Населението трябв д е дрогирано и тпо.От канабиса не се затъоявало.Аз не мисля така.Покажете ми един Нобелов Лауреат тревоман.Аз ще ви спестя търсенето такъв Няма!

10

Анонимен

преди 3 години

Бабите и дядовците ни живееха в къщи заобиколени от този бурен.Радваха му се - бабите тъчаха черги, дяовците пафкаха и сме преживели хиляда години.Ама сега ги съдят и вкарват по затворите за 2 цигари.Същото като с вируса. Тука има тука нема.Всичко е пари на това се крепи света. Ако можеш да изкарваш от един треволяк много пари - защо не?

9

анонимен

преди 3 години

Спирам цигарите, и почвам да се лекувам.

8

4epa

преди 3 години

ТОВА Е КАТО ПРИ СУХИЯ РЕЖИМ В АМЕРИКА- АЛКАПОНОВЦИТЕ ПЕ4ЕЛЯТ- ЗА ТОВА НЕ ГО РАЗРЕШАВАТ !!!!!!!!!! ЦИГАРИТЕ И АЛКОХОЛА СА ПО ВРЕДНИ- ЗАЩО НЕ ГИ ЗАБРАНЯТ !!!!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Тук това няма да стане със СИК начело на държавата.

6

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Липсва осведоменост. Има около стотина разрешителни за площи с канабис. Има фирми които произвеждат кремове с канабис. Част се изнася за преработка другаде.Няма лечение с канабис, а временна релаксация.Но почне ли се голямо производство, на много места ще има и дим от канабис, а зад него (димът) стоят големи пари. Благовидния повод "медицински цели" е добре дошъл.

5

селянин

преди 3 години

че кой ви пречи да садите я лани 5 декара ожнах дойдея едни с жипки сичко изкупия казаа Бойко ги пращапп ного вода сака

4

Слънчака

преди 3 години

По- вярно е да се напише , че само 5 държави, сред които е България, не са разрешили канабиса. Няма и да го разрешат, че чекмеджето на Баце, току виж се изпразнило.

3

Христо Христов

преди 3 години

От 27, "само" 22 са дали съгласие... някъде ги подбират с конкурс...Инак, скоро ще започнат да дават концесии за производството му на частни фирми, като в холандия. Парите не миришат.

2

Анонимен

преди 3 години

Ще се ползва навсякъде в Европа

1

Легализация

преди 3 години

Лека-полека...