36

ИПМ

преди 3 години

Да оставим корейците...При нас и това не може да стане! Нещата около "главата на рибата" никак не са добре...

35

Атанас Велмазов

преди 3 години

ВЕЛИКИЯТ СЕВЕРНОКОРЕЙСКИ НАРОД ОЦЕНЯВА ВИСОКО СЕБЕРАЗДАВАНЕТО , СЕБЕОТРИЦАНИЕТО И САМОЖЕРТВА НА МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН В ИМЕТО НА ВСЕНАРОДНО ЗДРАВЕ, БЛАГОДЕНСТВИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ !!!!!!!! ПОЛЪХ КЪМ БЕЗСМЪРТИЕТО !!!! ДА ЖИВЕЕ МАРШАЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Горкия има САМО 5млрд.щ.длр.богатство / как няма да му е мъчно ,че народа му кара на купичка ориз и варена царевица.В Северна Корея има само 5000 тв. приемника ,за елита демек!

33

nimportequi

преди 3 години

Да си направи харакири cвинятa има месце да нахрани някой друг кореец.

32

Анонимен

преди 3 години

Артист от болшой театър.

31

Анонимен

преди 3 години

Догодина пълни проводници и мн жито. За Москвич, не си мислете рано е.

30

Анонимен

преди 3 години

Ще търсят дедовия. Младите бягат с 200 на вън от такива соц мептатели, като теб. Немогат да ви траят,колко сте простовати.

29

Анонимен

преди 3 години

До 20Не. Ние станахме мтрите, а това с дискотеките беше рядко. Повечето случаи си избираме някоя от улицата и си я взимаме ей така, без да питаме.

28

Анонимен

преди 3 години

Срам! Провал! Позор!

27

Анонимен

преди 3 години

До Ляв+""....докато аз се возя в Майбах и ми внасят деликатесни храни от цял свят" .....Стига евтина Атлантическа пропаганда. Виж си шепата Олигарси на които служиш, че владеят над 50% от световното богатство. После приказвай за Прасчо............"Точно "олигарсите" са червени крадци точно като прасчо и те далеч не владеят половината от световното богатство:това се полага на хората, които са направили бизнес империи с акъл:Безос,Гейтс и т.н.А Прасчо се кълне в строя в който всички са равни

26

Мечтател+

преди 3 години

"Друзя да ви кажа... Скоро няма да го видите... Не и преди гроба си". Това е вярно, но един ден, когато младите, притиснати от "ярема" на Капитала слушат за "благините" на някогашния "развит" Европейски Социализъм, ще мечтаят за него и ще го възпяват като Вапцаров и Смирненски, и ще го търсят така, каскто ние все още търсим Атлантида......

25

Анонимен

преди 3 години

Ким Тик Вун още се тупа по гърдите и ни разправя,че е единствен.Извини се бе!

24

Гробокопач

преди 3 години

До ПсихиатърКорнелия е мъж, а мъжете не плачат;))) Тя неслуяайно каза на Бойко: "Излез навън, за да се разберем като мъже";))), но Бойко не излезе... А-хахахахаааааа

23

Психиатър

преди 3 години

Сега чакаме кога ще се разплаче Корнелия Нинова.

22

Анонимен

преди 3 години

Вижте цялото богатство на нацията ни в оръжия, а сега проливам сълза за вас, които ще трабва да работите екстра, за да оцелете.

21

Гробокопач

преди 3 години

Бойко е много далече от Ким Чен;))) и никога няма да може да го достигне дори като капацитет. Колкото да освободиш хората от трудностите на живота... кой не се е родил, той не се е мъчил. Сидхарта-Буда добре го е бил разбрал това и се опитал некак си да освободи човекът от страданието му, поне малко, но и той не е успял. Богатството не е решение, то е по-скоро облекчение, но страданието остава.

20

Ляв+

преди 3 години

"Накрая банда мутри от фитнес залите ви бяха наритали в ъгъла и помпаха дъщерите ви по дискотеките." - Чакай бе брат - това "накрая" вече не беше при Комунизма, а в началото на безкрайния Демократичен Колониален преход. Нал'тъй......

19

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Това момче се...развива и народът му все...повече го харесва.Хората обичат...ясните правила и едноличната...здрава власт.Многовластието ги...обърква и ги...разделя.Там е...силата на севернокорейската държава.

18

Анонимен

преди 3 години

Да сравняваш комунизма с нормален живот е меко, казано идиотскиии. Тука си чешат пръстите хора, не успели в живота или просто бивши лапачи. Нищо повече.Да живееш в страх в всекидневен арест и пращане в трудов лагер... Не е живот. Да те бият в армията с камшика всеки ден също, не е живот. Вие нали бяхте в Армията преди? И кво стана? Накрая банда мутри от фитнес залите ви бяха наритали в ъгъла и помпаха дъщерите ви по дискотеките. Големите мъже на соца :)

17

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 13 Защо да не е възможно ? Руснаците търпяха социализма 75 г. , а ние 45г. Какво ти е чудно ?