22

До lubomira

преди 16 години

а ти имаш ли представа от статистика, естествено че предишния(не Цветков, а Хаджийски) председател беше угоден на властта, защото нищо не разбираше от статистика, но каквото му кажеш властта правеше - абсолютен ... думи нямам, затова и го държаха доста повече от колкото му беше мандата, той беше човек на Костов, но можа да угоди на всички. А Цветков е преди всичко Статистик и затова виждате къде е !!!!

21

lubomira

преди 16 години

abe,hora,vie vsichki,koito komentirate tuk,imate li si ponqtie ot statistika, a sasto taka i upravlenie na edin iinstitut ?

20

Петрова

преди 16 години

Председателят на НСИ е уволнен защото не подправил % инфлация за 2007г. Не се поддал на стъкмистиката на комунистите.Те нищо не са забравили от епохата на "соца"

19

преди 16 години

...което ще рече, че скоро и статистиката ще е изцяло манипулирана от ***. аз вече като чуя инфлационен процент, ще си го умножавам по 2 за по-сигурно:))

18

стан

преди 16 години

чисто и просто човека разкри вярната инфлация за 2007г, прогнозира предстоящата за 2008г. която е ужасяваща и....го махнаха.

17

hard

преди 16 години

Статистиката е верен сбор от неверни данни.

16

statistik

преди 16 години

е как няма да го махнат човека, като не иска да играе по свирката на правителството. не е удобен махат го. човека е първо статистик и после партиен човек. ама то затова сме такава скапана държава, защото който го може трябва да си стои в къщи а който не може ни управлява. незнам кой го съветва този станишев ама хич не е в час човека. предния председател го държаха дълго време защото нищо не разбираше от статистика, и каквото му кажеха правителствата го вършеше. угаждаше на всички, който бяха на власт.

15

преди 16 години

Дам , #1... Усвободи се бе човек..., то 30 букви са много нещо - а трябва да знаеш и как се подреждат..., и на коя мястото къде е...Свържи се с #7 - имате обща тема за разговор...

14

преди 16 години

СъжЕлявам #7 - то май всички служители по статистика имат бели полета от 1-ви клас...

13

Felice

преди 16 години

На калпаво правителство статистиката му пречи.

12

К.

преди 16 години

"Като пример той съобщи, че е имало случаи, когато НСИ е подал информация на правителството за актуализирания брутен вътрешен продукт с 3 години закъснение - през 2007 година НСИ е съобщил, че за 2004 година ръстът на БВП е достигнал 5,5 процента, а не 5,0 процента.""Доцентът бе назначен за шеф на НСИ през април 2007-***."Интересно как човекът е виновен за нещо от 2004 година, при положение , че е назначен през средата на 2007???!??!?

11

jmi4ko

преди 16 години

божкелее еее ее това са ''УПРАВНИЦИТЕ''сега ще уууууууправляяваат уфф леле майкоо само старците.....*** те и те почнаха да измират ..та незнам дали където им гласуват дали ще има някой да гласува за мошенници.....щото те са такивате старците понеже милите са поизкуфяли.....ама и тех ги ..*** и те няма с какво да преживяват

10

jmi4ko

преди 16 години

както му се нарежда на човека....такава статистика ще извади....и сега управляващите ще си измият ръцете с него..*** толкова е тъпо...тази манипулация.....че щях да падна от стола от смях..

9

гост

преди 16 години

Правителството всячески се стреми да манипулира статистика и затова доц. Цветков е станал не удобен на властта.

8

преди 16 години

Всички статистици познават много добре доц. Ст. Цветков. Той е изключително ерудиран и авторитетен специалист. Смениха го, защото не искат да приемат много стат. данни - динамика на БВП, инфлация и т.н. То те са в екип с М. Коцева. Като него не харесват, интересно как харесват колежката му, с която са в една катедра. Тя сигурно му е била и студентка. Те са от една школа...

7

служители на статист

преди 16 години

съжеляваме за този умен интелигентен статистик който не можа да угоди на някои *** в българия ако си можещ и знаещ то задължително пречиш на някои хора

6

KARIES

преди 16 години

ЩЕ....(ТАЗИ ЛАТИНИЦА МЕ РАЗВАЛЯ....:р)

5

karies

преди 16 години

всичко може в България!!!Само почни да следиш новините в един такъв сайт и ште разбереш колко е забавно в България всеки божи ден!!!чудя се до кога ли....

4

K

преди 16 години

E, kak moje taka da se gavrqt s dcenta. Toj mi beshe diplomen rykovoditel v UNSS i go poznavam kato mnogo syvetsen chovek, koito e dokazan ekspert v oblastta na statistikata. Negovoto uvolnenie e napravo sram. P.S. Syjalqvam za latinicata, no sym v chujbina i nqmam kirilica.

3

Някой от Ню Йорк

преди 16 години

Нюйорския !!! Така ли се пише ?