8

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая справедливост!Имотите са семейно наследство и е нормално и редно всичко да бъде възстановено на Царската Фамилия!Viva el Rey!

7

paul61

преди 3 години

Съда в България съди според съвеста на съдията, а не според закона .Това просто трябва да се промени .И съдията да носи отговорност за решрнията си ако се разминават със закона .

6

Анонимен

преди 3 години

Данъкоплатеца сега ще плати 82 000 лева разходи по делото от името на МРРБ. Честито на българския данъкоплатец - данъкоплатеца с най-дълбоко изтърбушения джоб

5

Знаем я тая игра

преди 3 години

Богат Дедо - Беден Дедо.Беден Дедо - Богат Дедо.Ти ми дай туй, пък ще взема и унуй и тука едни пари хоп, троп, после ти вика чекай малко.....Знам ги аз как стават тия мошенгии. Старият мадридски хитрец си е опекъл работата.Въпроса е защо още носи титлата цар след като е господин никой и реално дори не е българин.

4

Анонимен

преди 3 години

Крадливото височество каза, че няма каквито и да било претенции към България, а като докопа кокала и почна да ламти за имоти.ВКС - слуги на мафията. Няма една осъдена едра риба, напротив, дори и по веригата някой съд с *** да постанови справедлива присъда, тия тропат на метеното и му я отменят. Цветанов, Костов, Софиянски, Топлото...

3

Анонимен

преди 3 години

Тук журналята така и не разбраха, че използването на гаголи като "отсече" или любимото им "подскочи" ги приравняват на най-долнопробните жълтеникаво-кафяви парцали. Тук хората влизат предимно да четат коментарите.

2

Анонимен

преди 3 години

Факт е,че царо е търмък и не му дреме на короната. Важни са кинтити.

1

Анонимен

преди 3 години

НДСВ и Царя - спасението на България. ФАКТ