28

someone

преди 3 години

поредното срамно решение на опорочения български съд , сега на нова година си гласувайте бонуси нещастници, трябва да ви изведат и с пръчка през ръцете да ви бият хрантутници.

27

ТАКЪВ Е ЗАКОНА

преди 3 години

ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ---Е НАД ВСИЧКО!!!НЕМА ДА ИМА "ДЪРЖАВНО" - - ЗА ДА НЕМА ОТ КЪДЕ ДА КРАДНАТ КОМУНИСТИТЕ!!!ЩОТО - - НА ЧАСТНОТО.... ТРОШАТ РЪЧИЧКИ... ХАХАХААА....!!!!ТАКА ТРЕБВА!!!!!

26

Пенсионерка

преди 3 години

Навремето гласувах за Царо, после гласувах за Сергейчо, а сега ще гласувам за Славчо. Не мога да разбера защо България е бедна и корумпирана, не разбирам.. аз гласувам за който трябва, не разбирам защо България е бедна...

25

баба мара

преди 3 години

нова национализация този чиляк никъде не го приемат в Европа тука му раздаватимоти поредният позор за българия

24

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 25 Като не си съгласен протестирай. Сега е модерно.Ха,ха,..!

23

Анонимен

преди 3 години

Целта на комарджията Симеон (никакъв цар не е, България е Република) беше да унищожи синьото и да прокара интересите на ДС и срещу това да му върнат имотите. А едно тиквеничe също се пръкна от НДСВ, понастоящем обикаля с джипката.

22

Анонимен

преди 3 години

Царя ви оправи сега идва Слави да ви оправи, празноглавци. Ще построи хотела в градинката в центъра *** София и после ще ви се смее от него.

21

Анонимен

преди 3 години

До 12,13.Абе вие,какво искате да кажете,че цар Фердинанд,обявил съединението,не е имал средства да купи имот?Царя на България!Я се дръжте!Симеон какъвто ще да е е наследник на предците си,както всички хора.По време на реституцията върнаха какво ли не на наследници ,друго заграбиха мафиотите.

20

Ей, комунистите...

преди 3 години

ЩЕ СИ ПЛАЩАТ, БЕ..... ХАХАХАААМНООООГО ИМА ОЩЕ ДА ПЛАЩАТЕ....!!!!БЪДЕТЕ ВИНАГИ ГОТОВИ!!!!!

19

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами това е положението, имота си е негов, Цар е все пак ... Той царят нали затова дойде, да се коалира с БСП, да вкара и ДПС с обръчите от фирми на Доган в българският политически живот, да ни обещае, че за 800 дни ще ни оправи и да си прибере имотите... И той е като Импексова, обещава ни светло бъдеще, след като приватизира спестяванията на червените бабички, депозирани в предприятия, като Техноимпекс, Завод Мраз, Полимери АД, Черноморски солници и так далее ... !!!

18

Б.Б.

преди 3 години

Всичко друго е мое ! България е МОЯ ! Грабим квот има и хващаме за някъде като стане напечено ! Аз притежавам и въздуха , водата , храната и животите ви !

17

Ами, да...

преди 3 години

ШЕ СИ ПРИБЕРЕ ИМОТИТЕ ЦАРЯ.НЕГОВИ СА СИ И НА БАЩА МУ!!!НИТО ГИ Е СТРОИЛ, ЗА "КЪЩИ ЗА ГОСТИ".... НИТО Е ВЗИМАЛ ПАРИ ОТ ОФШОРКИ, ЗА ДА ГИ ПРАВИ..... ХАХАХААААААА... НИТО ГИ Е КУПИЛ ЗА 1$....КАТО КОМУНИСТИТЕ!!!!ЩЕ СИ ГИ ВЗЕМЕ, И ЩЕ МУ ПЛАТИТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ ГЯВОЛЪЦИ....!!!!НЕМА ЛАБАВО.... ХАХАХААА

16

Анонимен

преди 3 години

Пред 1947 *** година взеха имотите на хиляди българи като ги обявиха за капиталисти и трябвало да им се вземат. После през 93та им ги върнаха.

15

Анонимен

преди 3 години

Като гледам на тия имоти, който Държавата отне на Царската Фамилия. Тя Държавата не ги стопанисва ,а са обурнати на грабеж от мафиото. Татия мафиоти са си гл и с ти в Държавата.

14

Анонимен

преди 3 години

Че тоя *** нали за това дойде , да си вземе имотите които баща му заграби от българския народ..... дреме му на шмайзера на него за България...... поредния срам и позор за българското "правосъдие"

13

Анонимен

преди 3 години

До paul61Какво съдене по съвест, като съдии като този нямат съвест?! Що за продажен безродник трябва да си, за да даваш парчета от родината на крадливото височество и то след като той се е клел пред цяла България, че никакви териториални, или други претенции няма да има?!Най- малкото един такъв не може да се нарече нито мъж, нито държавник, а ходещ женски полов орган.ВКС е разложен от корупция.

12

Анонимен

преди 3 години

Хората, които се радвате, че един самозванец бил някога цар ще заграби имущество принадлежащо на народа ще ми се да ви видя дали ще се радвате, когато внуците на бай Тошо искат някоя партийна вила или внуците на Бойко искат някое ловно стопанство???

11

Анонимен

преди 3 години

Е Честито!Царска Бистрица е лична собственост на фамилията Кобурготски,закупено с лични средства на Фердинанд.И без това заигравката с царското цивилното интендантство беше безпочвена.Царския интендант е назначен и получава заплата лично от Царя,за да стопанисва и урежда сделки с личните му имоти.

10

Анонимен

преди 3 години

Набутаха по тези висши съдебни органи корумпета и приближени на властта долни твари без необходимия ценз, сега ще им сърбаме попарата.

9

Я па я..!

преди 3 години

Нека да му остане нещо на човека. Оскубаха го като кокошка.