68

До викащото Ели

преди 3 години

Напиши сега, че и Испания са влезли 86 пак заради него и ще те призная. Бааа колко заблудени /или платени/ хора има по тоя свят. Страшна история.

67

ДО 71

преди 3 години

ОТ ВИКАЩОТО ЕЛИКАНЦЛЕРА НА АВСТРИЯ ГО НА РЕЧЕ МИСТЪР ЕВРОПА РУМЪНИЯ И ТЯ ВЛЕЗЕ В Е СЪЮЗА БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШИЯТ ЦАРУЧУДВАЩО ПЛЕМЕ СА ГЕРМАНЦИТЕ -КОГАТО СА ВЛАДЕТЕЛИ НА ДЪРЖАВА ТЕ СЕ ДЪРЖАТ ТАКА ЧЕ ВСЕ ЕДНО СА ПО БЪЛГАРИ ОТ БЪЛГАРИТЕ ИЛИ ПО РУСНАЦИ ОТ РУСНАЦИТЕ /ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА/

66

На

преди 3 години

Процарските шебеци сега не можеш им затвори устата. Аз пък се сещам за алчните юпита и легитимацията на Борисов като политик.

65

ПроСоТо

преди 3 години

леле!..."Осемстотинте дни" отдавна отминаха,но Негово Величество продължава да ни.."оправя"..

64

ММ

преди 3 години

Проф. Джеров би се обърнал в гроба от това "брилянтно решение".

63

До викащото Ели

преди 3 години

Тъй, тъй, те и румънците заради него са в ЕС, не е било политическо решение ама хич, само на дедо трябва да сме благодарни, че се е развънял на цялата рода из Европа. Че и на мароканската също сигурно. Сега дето се вика за помощта му да му се отплатим дърво няма да остане в цяла България. Монако одобрява това.

62

ЕЛИ

преди 3 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦАРЯ СМЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗБЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦАРЯ СЕГА ПОЛУЧАВАМЕ ПО ДВА МИЛИАРДА ГОДИШНО ПОДАРЪК ОТЕВРОПА БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВОТО РОДНИНСТВО С ЦЯЛА ЕВРОПА НИЕ СМЕ ЗАЩИТЕНИ ЧРЕЗ ВОЕННИЯТ СЪЮЗ НА НАТО ЗНАЧИ МОЖЕ БАНДИТСКАТА ГРУПИРОВКА МУЛТИГРУП ДА ЗАГРАБИ НАЙ ХУБАВИТЕ ХОТЕЛИ /КАТО ШВЕДСКИЯТ ХОТЕЛ В КУРОРТА ДРУЖБА/ А ЦАРЯ БИЛ НАХАЛЕН ЧЕ СИ ИСКА ИМОТА ОТ ДЯДО СИ И БАЩА СИО НЕ РАЗУМНИ ЛЮДЕ -ОСЪЗНАЙ СЕ

61

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Ай рупай *** пак банани,за тях ти скачаше и туй остана,скоро си в панелката под карантина,а Симеончо триста стай има.

60

Проиграна възможност

преди 3 години

Трябвало е Стамболов не да ходи да търси пияни принцове по кръчмите в Европа, а да се обяви за пожизнен диктатор. То и 1918 е можело един здрав земеделски шут в дирни ка на Кобургите. Но за съжаление в историята няма ако. Затуй сега ще сече горите ни и ще си тананика в казината на Монако.

59

Комонизтолуп поет

преди 3 години

Аз съм безродник и проста главамразя България обичам МаскваЦаря е врагПутин е драгпари немамисля схемацяла годинаще троля за мойта родинатакава е мойта орисиямразя България обичам Русияно не смея аз там да стъпяще ме разстрелят опятъ

58

Анонимен

преди 3 години

Трябва също да върнем НДК на наследниците на Тодор Живков.

57

Анонимен

преди 3 години

Ти му подаваш пръст,то ти налапва цялата ръка! Заради неговия дядо Фердинанд - грубиянин и ***,загубихме две трети от териториите си с българско население и останали извън България,маса българи бяха избити и беше извършен геноцид над българите,срама няма!

56

Винету

преди 3 години

Тц, тц, тц.... и на "цар" не случихме, и той излезе калпав!Пфу, е...х тоз карък!Не ни върви ни на премиери ни на президенти, ни на царе!

55

Анонимен

преди 3 години

Претендиращ да е цар на българите човек да позволи внука му да го кръстят Хасан, е все едно премиерът на Израел да има внук Адолф. И имат наглостта да идват да влачат от тази земя.

54

Съдия

преди 3 години

Още, ВКС отсече : България е на комунистите !

53

Анонимен

преди 3 години

До 38. Свалянето на Филип Димитрив от власт 1992г. от БСП и ДПС ДОВЕДЕ БЕДНОТИЯТА. А ТОВА Е ЗАЩОТО СЕ ПОПРЕЧИ ДА ИМА ДЕКУМОНКИЗАЦИЯ И ЛУСТРАЦИЯ..

52

АНТИ

преди 3 години

и даже не научи български-------Хитрия евреин ще го проговори, ако няма накъде !

51

Анонимен

преди 3 години

Сакскобурготски защо забравя думите на баща си Борис III които е казвал, че той имоти няма всички тези имоти принадлежат на българският народ.

50

Еее нека, нека

преди 3 години

да има за унуката Хасанчо...

49

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКОя партия му взе имотите??БКП приемник БСПи тогава 1944 г. е искала промяна и нови хора на власСега 2020 година лозунга е:трябва да разбием този модел,искаме промяна и млади хора в управлението каза Нинова----Стига писа глупости,комунистите никога не са убивали царя,нито са изгонили жена му и малкия Симеон,а руснаците даже са настоявали да останат в България и да не си заминават,решението да заминат си е изцяло тяхно.А през тези години БКП са поддържали тези сгради и са влагал