45

Анонимен

преди 3 години

Хора като този и д-р Борисов.Не бива повече и да помиришат парламента и властта! Нагли НАГЛИ МУТРИ до безобразие!

44

Анонимен

преди 3 години

Я допълвайте..... беновска, кошлуков, валери релсата, смърдешки.....кой още видно рипаше и плюваше по тиквун и после започна да му лиже на8рания газ? Тоя е същата коvra!

43

До Бой

преди 3 години

Да не намекваш че си се сражавал с ЧА на 8-ми Септември. Ако питаш мен от 8 млн фашиста станахте 8 милиона комуниста. Сега се присламчвате към някаква партийка в САЩ, както и преди сте го правили към Другата партийка, както и по-преди към единствената партийка... Наистина си заслужавате жалката съдба на продажници. Кауня и с брада и без брада все си е ***.

42

Анонимен

преди 3 години

Смях и сръПска музика! Този не беше ли се изказал, че няма кой да го накаже за всичките му далавери и апартаменти?Той ли е луд, или електората?

41

Анонимен

преди 3 години

Пиарите му са го посъветвали да си пусне брада , да си смени имиджа , но ние си знаем че това е стария Цецо дето бръщолеви безцелно едно и също

40

ined

преди 3 години

Значи трябва да вземе в партията Пеевски и Фидосова - тях може да ги прескочиш, но не и да ги заобиколиш

39

ЦЕЦО ЛИ!

преди 3 години

Достатъчно е Цецо предизборно да обещае, че щом вземе властта веднага ще разруши паметника на кремълските колонизатори, които не са дали нито убит мужик на българска земя, но заразиха половин Европа с въшки, и тогава всичките грамотни българи ще гласуват за Цецо- човекът на републиканското лоби в Американския Конгрес.

38

Каскет

преди 3 години

Путин подава топката на Медведев а после той му я връща и така мачът е към края си.

37

Програмист

преди 3 години

Играе за Бойко, разбира се.

36

македонски монархист

преди 3 години

Бате Цецо ,со те бе сме ама сака ме апартаментите ни да не бъдат во Манастирските ливаде

35

komitataе в политика

преди 3 години

Цветанов е готов за коолиция освен ако не изиграе театъра и каже че няма да с е кооалира при никакви положения с ГЕРБ само тогава евентуално може да дигне електорат

34

Винету

преди 3 години

Хайдееее....., още един *** на фотото!Многу станахте, бе, шъ уморите Носителя (тоест - нас)

33

Анонимен

преди 3 години

ае къв фактор тоя така и не го разбрах откъде го изкопаха *** недоносен

32

Мачкай Цецо

преди 3 години

с.Галиче е с теб!твой , Ценко Чоков

31

Койчо

преди 3 години

Тези които са тръгнали с цъфтан имат обещан апартамент.Партията се казва така апартаменталци с по 6 за България

30

ха

преди 3 години

А си и вярва даже г-н Цветанов! :))) Дообреее, ще видим на изборите. Лично аз се изморих да го гледам и все се сещам за едни апартаменти, щом видя нещо за него в медиите.

29

баба мара

преди 3 години

гледаите новите лапачи как ще се коалират с герб и заедно ще ни управляватспомнете си оценката на прф иво Христов за българите когато отидете на избори

28

Интелектуалец

преди 3 години

До 29Това са инсинуации. Цветанов е бил дисидент и в студентските си години се е борил с комунистите. Лежал е в затвора. Владее някоко чужди езика. Уважаван политик в САЩ. Не всеки има шанса да закусва с американския президент.

27

ДС

преди 3 години

Цв.Цв. е син на шЕфьора на Григор Шопов, един от началниците на ДС от ЦК на БКП и фидкултурник от ВИФ, няма други качества

26

Интелектуалец

преди 3 години

Цветанов е народен човек. Мисли за народа. Модерен десен политик с европейска и Евро атлантическа визия. Ако управляват заедно с Гемерал Борисов страната ще бъде в още по голям подем от сега. Цветанов премиер, Борисов като обединител на нацията Президент.