22

Внимателно

преди 3 години

ДА се внимава в София в министерства и ведомства е пълно с нарочно назначени чужди шпиони и лобисти издържани с ограбвани милиарди през бюджета. Чрез тях групировките ограбват десетки милиарди през бюджета .ТЕЗИ БАНДИТИ НЕ СА СВЪРЗАНИ С МОСКВА>.Целта на гоненете на дипломати е да оставят България без ЗАЩИТА ..вкл от Братски славянски народи..

21

Анонимен

преди 3 години

......."Грата ,грата"

20

Анонимен

преди 3 години

Затова няма отърване от ББ Слуша и изпълняваОнзи ден привикали посланика ни в Беларус за консултации , квото ни кажат - ББ козирува После защо да го махат Навремето Плевнелиев събираше тук " умерената" Сирийска опозиция , които по-късно се оказаха - доста печени терористи Васална държава на САЩ и Брюксел сме , какво да се прави

19

Анонимен

преди 3 години

До ДДРонег 22 А САЩ как продължават да си шпионират Германияуж дружки , ама в политиката не стават нещата на доверие

18

Анонимен

преди 3 години

САЩ ни лук яли ни лук мирисали ? Сигурен съм че те заповядаха изгонването на дипломатите ........това е ЗЛО ! САЩ са на ръба на икономическа криза и спешно им трябва война и то мащабна за да си стъпят малко на краката .....държава под наем открадната от индианците ! Преди се избиваха за едно уйски , представете си какво биха направили за милиарди !

17

Анонимен

преди 3 години

ще му пръцнат дипломатично на дядовия

16

ДДРонег

преди 3 години

В междунардните отношения няма приятели, всеки шпионира всеки ...И по соц.-време уж бяхме друзья, а братушките не ни върнали архивите ... и все още не ни го връщат, пък искат да сме приятели ?!?!?

15

Анонимен

преди 3 години

Сега няколко български дипломати ще заживеят в нормална страна по месторабота!

14

Калеко Алеко

преди 3 години

Сега братушките на нашенските *** ще предприемат реципрочни действия и ще изгонят някой наш дипломат, който по тозии повод ще почерпи, че заточението в маскава свършва ... Още от времето на Тошовия СОЦ и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" дипломатите от чуждестранните мисии акредитирани в раССия, като отидеха там почваха да страдат от ди.ария и депресия ... !!!

13

Анонимен

преди 3 години

След резолюцията, която накърнява българските национални интереси, трябва да извикаме посланика на ЕС да дава обяснения.ЕС ни унижи публично и ни заби подло удар в гърба.

12

Анонимен

преди 3 години

След като СССР под управлението на Горбачов вдигна ръце от нас и каза -вие не ни интересувате повече ,всички беди на България идат от ЕС и великите господари от САЩ !

11

Краси

преди 3 години

Всички беди за РБ идват от Русия и техните слуги-българските комунисти!Боко Тиквата също е комунист-милиционер,син на комунист-полковник от МВР!

10

Анонимен

преди 3 години

Европейският съюз вчера намери македонци и македонско малцинство в България.Европейският съюз предава българщината и българската история.Европейският съюз води антибългарска политика.

9

Анонимен

преди 3 години

7, пред сградата на външното министерство в Москва, ежедневно пристигат и заминават десетки чуждестранни официални лица, тяхни превъзходителства, дипломати с кортежите си и 6-метровите си автомобили. Привикването има ефект. Последно бяха привикани външните министри на Азербайджан и Армения и инцидентът между двете страни приключи.

8

БАНДИТА от БАНКЯ

преди 3 години

пак не бил чул, нищо не видял, пропуснал бил обаждането от КОЗЯК. Въобще страничен наблюдател. Даже пропуснал как го снимали гол връз спалнята , снимките с пълните чекмеджета, пищова до главата. Само за мачлета и жени го търси тоя "ПРЕМИЕР"

7

КАЛИНКА ЗАХАРИЕВА

преди 3 години

от съдебното министерство кацна във Външно и даже ще вкара Македонците в ЕС, въпреки, че дебелите воеводи от ВМРО се кълнат да не ги пускат там с тия антибългарски изцепки. За каква външна политика става дума като ТИКВАТА и ТАЯ чакат указания от МУСТАФАТА

6

Анонимен

преди 3 години

В Русия обичат да привикват...

5

баба мара

преди 3 години

няма доказателства руските агенти пречат на американските и турските дашетат из балканите и да мътят водата

4

НАВЕДЕНИ ПРЕД САЩ

преди 3 години

На.дупени направо, а се правят на независими пред РУСИЯ....Смях в залата...

3

КОЛОНИЯТА РБ

преди 3 години

за какво и е посланик в РУСИЯ и където и да по света. И без това генерал-губернатора МУСТАФА е достатъчен да ни управлява