9

Stamen

преди 3 години

До ПравославенГЛУПОСТИ

8

Анонимен

преди 3 години

Щом Джон Лайдън (Секс Пистълс) официално обяви че ще гласува за Тръмп какво ни интересува мнението на няколко умопомрачени неомарксисти!

7

спонсора до 8

преди 3 години

Важното е в заглавието да фигурира ковид. Иначе *** субсидиите.

6

Анонимен

преди 3 години

Вещици? Утре призраци.

5

Анонимен

преди 3 години

*** Христова , вещица журналист. Вещар в занаята.

4

Totenkopf

преди 3 години

Нещо по малоyмно нямахте ли да публикувате днес?

3

Цирк-Арена

преди 3 години

Всичките политици са едни циркаджии и платени актьори. А важните неща в политиката се решават от тези които произвеждат и контролират парите. Те решават кой да влезе в политиката. Те финансират всички партии и контролират цялата опозиция. То няма опозиция никъде по света. Всичко е нагласено и баницата отдавна е разпределена за сметка на обикновените хора които винаги са си били роби на системата. Просто разликата е че едно време са знаели че са роби а сега си мислят че са свободни.

2

Анонимен

преди 3 години

И да се поздравяват, пак ще останат неизчегъртани и със сиренце между кривите крака.ТРЪМП Е ЛИДЕР И ОТНОВО ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ!

1

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахте ли, че това денонощно плюене по Тръмп има обратен ефект. Както наврамето всички знаеха, че в. Правда е комунистически агитационен вестник. Въобще знаете ли какво е да си истински журналист? Като му четат статиите хората, да не знаят за кой гласува - ето това е истинския журналист. Американските леви убиха журналистиката.