13

до 11

преди 3 години

Абе, те миналата година онова посмешище, което правеше ризото с ориз Басмати, го направиха Мастершеф и не го изгониха, ти казваш, че симпатично момиче като виетнамчето ще изгонят нарочно. Едно време гнусарката Нордел само се натискаше на шефовете и им ходеше по ресторантите, ама я изритаха рано-рано. Постепенно ще отпадат по-слабите. Винаги има някой по-опитен, който да ги надхитри.

12

До 11

преди 3 години

За дегустацията на сирена- напълно съгласен. Но, че искали да я изгонят- не си прав и ще ти кажа защо. Сценарият с изпитанията се прави предварително и то месеци и много епизоди предварително. А и да са искали да я изгонят, всеки Мастършеф трябва да разбира от сирена. Това са основни познания. Така че, явно не е била за там. Да е прочела, да е дегустирала, да е научила. И още нещо- преди всяко предаване им дават жокер какво точно да очакват следващото изпитание.

11

Анонимен

преди 3 години

Все пак е азиатка, азиатците не консумират млечни продукти, защото огранизма им не може да ги преработва ефективно.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Когато се прави дегустация за да разпознаеш даден продукт първо се почиства небцето след всяко ядене с вода, магданоз и тогава се преминава по-нататък. Очевидно искаха да премахнат Куин от предаването. Знаеха, че тя не разбира на сирената и умишлено избраха точно киш и дегустация на сирена. Но това беше фалшива дегустация. Където и да покажат това хората ще им се смеят, защото не се прави така както тях.

9

Анонимен

преди 3 години

Симпатична е, както казват долу в коментарите, но действително й липсват знания. Само азиатска кухня и друго почти нищо. Да не можеш да направиш киш и да си в топ 10 на Мастършеф е нереалистично. Може просто да не й е било ден, кой знае. Да познаеш само 1 от 10 сирена- също е странно. Това са основни вкусове на сирена, които всеки хоби готвач трябва да знае на изуст.

8

Totenkopf

преди 3 години

Хахахах кви са тия и за какво се борят?

7

до 5

преди 3 години

Не знам кое те кара да мислиш така. На 33 съм. От 10-годишен готвя- в това си прав. Защото нямаше кой да ме дондурка и да ме храни. Сам се оправях. Именно и затова се развих в най-различни насоки- хем спорт, хем ИТ, хем бизнес, хем ресторант, а ти си хейти, колкото искаш. Всеки има право на мнение. За Куин нищо лошо не съм казал- симпатично момиче, но със знания само в азиатската кухня. Ясно беше, че по-силните ще я изядат.

6

Анонимен

преди 3 години

До Саксофонов 4А ти *** имаш ли представа какво означава Chef? ***

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Предполагам нямаш и 10 г. но си програмист и с ресторант. Сигурно само в мечтите ти или докато играеш LOL MOBA WoT и т.н. Браво на Куин успешна млада жена с чар и умения не само в кухнята но и прави много красиви плетива.

4

Саксофонов

преди 3 години

На кого са шефове тия, че не ми стана ясно?!

3

Анонимен

преди 3 години

Като хоби готвач на много високо ниво (имам и собствен ресторант), но програмист по професия, бих казал, че това момиче нямаше знания за Masterchef. Когато отиваш там, ти трябва да имаш една база, която да знаеш на сън. Кишът е базова рецепта, обичана от малки и големи. Рецепта, която е лесна и приятна. Рецепта, която всеки хоби готвач трябва да знае. Не изисква никаква, ама никаква техника. Симпатично девойче беше, но без никакви знания. Ясно беше, че ще я надхитрят и преборят.

2

Анонимен

преди 3 години

Кофти, защото Куин ми беше една от фаворитките. Сладурана!

1

Анонимен

преди 3 години

Тея помии давани в талАвизора тук с тях ли ще ни заливате не че не струва нито един от тях ама вие се оляхте и сте голяма ** медия