32

АНОНИМЕН 007

преди 3 години

Оффффффффф, писна мииииии

31

ГЕРБ forever

преди 3 години

Бееее!

30

11

преди 3 години

И какви са разликите в крайна сметка?

29

една

преди 3 години

До 65Само да ти кажа, че има и много други болести и вируси, които са много по-страшни от този. И за разлика от него, са често много трудно лечими или просто нелечими.

28

65

преди 3 години

До Русенец- бабите на село биха те проклели. А и всеки здравомислещ човек.Да ти пропадне бизнеса.Колко хора в риск и бременни можете да запазите.*** сте

27

65

преди 3 години

До Истукан-Аз пък познавам 2 човека които са го изкарали със жестоки болки в гърлото,пили са само със сламка.Температура 38,5 до 39градуса 8-9дни.Жестока кашлица ,аритмия на сърцето.И за капак-абсолютна загуба на вкус и обоняние 2 месеца.Жената има антитела,мъжът и не.Познавам и други двама, които го карат в момента в най-лека форма.Майката на едното момче е по зле.Ако не беше тя болна ,синът и още да се разхожда и да заразява.Така ,че не плещи глупости.Вируса го има и е страшен .

26

ненормалници

преди 3 години

планетата на маймуните,да ми простят животинките,вироса-19-20 е най ама най-голямата из-мама,такова чудо нема,до какво падение е достигнало маймун-човека,дявола би се засра-мил.Край-но време е Бог да я затрий,таз планета на май-муните

25

Пандемия УханскаЧума

преди 3 години

айде пускайте статистиката за днес...

24

симптомите

преди 3 години

когато Герб е на власт!

23

икономиката

преди 3 години

До Истината 2020Вирусът управлява днес политиката и най-вече икономиката! Следващият вирус, моля!

22

Истината 2020

преди 3 години

По Римско време, ако биха си позволили да затворят Рим, императора би се събудил забит на кол, без торс, а черепа му би украсявал центъра на мегаполиса стотици години.Толкова по-мъдри са били древните хора. Сега сме овчо стадо, което го е страх да се изcepе и гледа клипчета с котенца от сутрин до здрач.*** гнусотията.БЕЕЕЕЕЕЕ

21

ЗАТВАРАЙ!

преди 3 години

ЗАТВАРАЙ ПЛЕБСА ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ!ТОЙ СЛУШКА.

20

Домашен Арест

преди 3 години

Бойко, вкарай плебса под домашен арест отново. Писна ми да заобикалям ***, докато си ходя из Столицата / или си карам колелото / тротинетката / колатаДа - имам безброй начини за придвижване. Градския транспорт не е от тях, защото не съм *** плебей.

19

Разлика?

преди 3 години

Няма разлика.Разликата е в цената на клиничната пътека ;)

18

и ква стана тя?

преди 3 години

ЩАБ-а въртя, ***...накрая почна да говорят същото дет Мангъров го говореше още в началото :)

17

Анонимен

преди 3 години

До РусенецЪКво - така сте си направили схемата, че да не можете да преживеете 2 седмици без приходи ли? Ако така си живееш живота ше има да се мъчиш...

16

Анонимен

преди 3 години

До 4(111)Спокойно, дръж си станиолената шапка на главата да не фанеш 5G

15

Хемус

преди 3 години

Днеска видях една позната станала много яка мацка,придава 5G излъчване щом антената ми я прихвана!Атестат,че съм Ок!Измисленият вирус служи за преброяване на глупаците!Живейте си живота и не се занимавайте с глупости от сутрин до вечер!

14

РусенецЪ

преди 3 години

Де ви светна, вероятно го караме с жена ми в този момент. Нито аз или тя ще се подложим на тестове. Защото означава аут на бизнеса ни в магазинчето ни. Изобщо не ми дреме кой би се заразил от нас! Тока, водата, наемите си вървят!

13

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Като ям...люти чушки с бял боб и свински...пръжки,губя...обоняние и вкус на петата чушка.Дано тогава да не ме...хване короната,че няма да го...усетя.