73

ined

преди 3 години

Всъщност ракетата е същата като в миналите паради и е надуваема, с всяка следваща година я надуват все повече и става все по-голяма. Тоя трик са го измислили англичаните през втората световна война, Ким Чен Ун само ги е копирал.

72

Отговор

преди 3 години

Знаем че е куха.

71

Атанас Велмазов

преди 3 години

Вечна слава на Маршал Ким Чен Ун !!!!!!!!!!!!!!!!!! ВЕЛИКИТЕ МУ ДЕЛА ЩЕ ОТЕКВАТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА ! Северна Корея е велика страна с велик народ !!!!!!!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 3 години

До Дядо СоциНадявам се, че не говориш за "Бойковия асфалт". Но има няколко малкио разлики - асфалта представлява инфраструктура, а тя е жизнено важена за икономиката и доброто на обществото. Прави обмена на стоки и услуги В ПЪТИ по-лесен, отколкото, акот рябва да се носи на гръб през гората. И следователно иам повече и по-евтина храна.А Атомната бомба, ще изгние и ще я разфасоват след 30-40 годинни, па ако решат да я ползват, тогава от ядене файда няма.

69

Дядо Соци

преди 3 години

До Анонимен 88 Че то и асфалт не се яде , ама промени държавата.

68

Анонимен

преди 3 години

Хората му нямат какво да ядът, той ония тръгнал рактетки да им показва ...А тук седят и му се кефят?Дафак и хората станахте вече, уеее!

67

Анонимен

преди 3 години

Дори 1 бойна глава да не успеят да свалят, ако е от 1 мегатон, САЩ ще трябва да се простят с град като Лос Анджелис, Чикаго или Вегас...

66

ПроСоТо

преди 3 години

не се надлъгвайте кой кого ще унищожи,защото "пукне ли топчето",ЦЕЛИЯ свят отива по дяволите!

65

Анонимен

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВВеднага става ясно, че си тежко увреден комунист. КНДР е напада Южна Корея, тя е агресора в този конфликт. КНДР ги има единствено и само заради Китай, без тях такава държава нямаше да има, нямаше да има и династия Ким. КНДР нови оръжия няма, това са или реплики на остаряла технология от съветско време, или бутофория за вдигане на самочувствието.

64

Хохохоооо...

преди 3 години

АБЕ, ЗНАЕМЕ ГИ ТИЯ.... ХАХАХАААНАЛИ И СССР, БЕШЕ ПЪРВАТА ЯДРЕНА СИЛА В СВЕТА.??!ТОВА ИЗОБЩО НЕ И ПОПРЕЧИ, ДА СЕ РАЗПАДНЕ , СО СЕ ЯДРНИТЕ СИ ТЕНЕКИИ И ЧУДЕСИИ... ХАХАХААА... ХАХАХААА И НА ТОЯ СВИ НЧО ШЕ МУ ГЛЕДАМЕ СЕИРА....!!!ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ..!

63

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЕксперта по хваленето на диктатури се изказА.Кажи, другарю, ти кога беше в Северна Корея?

62

Анонимен

преди 3 години

"САЩ искат да командват СК".Тая опорка не бяха ли я пенсионирали като *** и нехващаща дикиш? Щом пак опират до нея значи склада с решетниковите опорки е празен като тиква на червенотиквеник.

61

Анонимен

преди 3 години

Няма да ме учуди, ако това бутафория. КНДР е един огромен лагер на смъртта, пълен с промити мозъци, издигнали в култ своя тиран.

60

ДДРонег

преди 3 години

На гол тумбак - чуфте пищови. Що е то - севернокореец ...Малко смях през сълзи...Не ми харесват много западните "евроатлантически" ценности ... соц.-животът - също !!!

59

Анонимен

преди 3 години

Населението КНДР е нараснало с над 3 милиона от 2000 г до сега. Средната им възраст е 33 г. за сравнение ние се топим и нямаме 6 милиона вече и то с ромите. Средната възраст у нас е над 43 г.

58

Totenkopf

преди 3 години

Аре стига глупости точно камионите ще им е проблема ахахахах 3 спътника имат собствени СК, тоя за камиони ми говори, голем експерт ахахахха

57

Кванмьонсон-4 е

преди 3 години

севернокорейски наблюдателен спътникСателитът е изстрелян на 7 февруари 2016 г. 00:30 ч. UTC в слънчево-синхронизирана околоземна орбита, добре пригоден за сателитно наблюдение на Земята, като се използва Унха ракета носител от Тончхан-ри.Първоначално е заявено от американски официални лица, че сателитът се е разпаднал в орбита и, че все още не са открити никакви сигнали, предаващи се от него.[7] Въпреки това, по-късно е съобщено, че всичко е поставено под контрол и орбитата е стабилизирана.

56

БРАВО НА КОМУНИСТА

преди 3 години

ГЛАДЕН И С ГОЛ ***.... НО, ВЪОРАЖЕН... ХАХАХААА..... ХАХАХААА...... СОЦ--РЕАЛНОСТ... ДО БОЛКА ПОЗНАТА!!!!!!!!ЗА ЕДИН ТОБЛЕРОН И ШИШЕ. УИСКИ, ШЕ ТИ ШИТНЕ 10-ТАКИВА РАКЕТИ, САМО ДА МУ СЕ ОТДАДЕ СЛУЧАЙ..... ХАХАХААА..

55

Ами, да...

преди 3 години

АМИ ЗНАЕМ...... ЧЕ НЕ СЕ ЯДЕ.. ХАХАХААА....

54

До 81

преди 3 години

Не се прави на мислещ човек. Не можеш да мислиш защото главата ти е пълна с евроатлантикосороски ценности. Днешна България е една ограбена и приватизирана територия от шепа хора и съществува само София и няколко други градове а останалата част е беднотия и недоимък и затова много хора мислят по комунистически