265

Анонимен

преди 3 години

Тези "избиратели" зад граница ще направят Кремъл най-активният гласоподавател !И без електронно гласуване още навремето Москва избра за минпред. "вожда" Г. Димитров, а в наши дни за президент Фигуранта Радев.Сега искат и депутатите да бъдат избирани в Лондон via KGB # Moskau !

264

Анонимен

преди 3 години

Па да им позволиме и на другите европейци да гласуват на нашите избори тогава. А пък те ще ни позволят ли да избираме техните управници? Всеки народ си избира управниците локално от територията на съответната дуржава.

263

Анонимен

преди 3 години

Ако искаш да гласуваш, ще си вземеш 2-3 дни отпуска и ще дойдеш да гласуваш. Щом като вече нямаш адрес в България, значи не смяташ да се връщаш и нямаш право да решаваш нашата съдба.

262

БГ

преди 3 години

Без гласове от Фес ландия- фалшиви са.Плямпаш ли на този език -вън.

261

Да,ама не

преди 3 години

Кликата никога не би го допуснала. Това означава почти 3 милиона да гласуват против Тиквата, почти 300 хиляди допълнителни гласа за Доган. И въпреки това има основен принцип. Да не се ограничават правата на гражданите независимо в коя точка на света са.

260

от БГ

преди 3 години

Те не плащат данъци в България,значи не трябва да гласуват.

259

USA

преди 3 години

Било спорно, било трудно!!! Глупости!!! В цял свят се прави ние пак на терсене. Това са 3 милиона гласоподаватели. Български граждани лишени от конституционното си право на глас. Имат право само да изпращат милиарди в подкрепа на своите близки, защото държавата е абдикирал и от това си задължение да осигури нормален живот на гражданите си

258

Анонимен

преди 3 години

До СтаниславНапълно съм съгласен с теб. От 17 години живея в чужбина и дори веднъж не ми е хрумнало да гласувам, защото нямам моралното право да определям управляващите там където не живея. Иначе откакто сме член на ЕС редовно гласувам на Европейските избори (за кандидатите на страната, в която живея) и на общинските избори.Българите в чужбина сме много и определено можем да наклоним везната в някоя посока, а после негативите ще са за живеещите в България!

257

Аз Клавдии

преди 3 години

Повечето мнения тук са: По-добре да си купиш вазелин и да не ти трябва, отколкото да ти потрябва и да нямаш...Никога няма да се оправите, племе закъсняло...

256

Minuva42

преди 3 години

Район Чужбина, като започнат да плащат данъци Чужбина.Айде у лево! Писна ми от позьори!

255

Анализатор

преди 3 години

Българите в чужбина са старателно елиминирани от изборния процес поради една причина - те са избягали в чужбина, защото не желаят да бъдат управлявани от мутри.Когато видиш как живеят хората в другите страни ставаш още по-разочарован от българската действителност. Такива хора не биха гласували за БСП, СДС, ГЕРБ, ДПС. Нещо повече, те биха създали реална алтернатива на тази помия.

254

Щирлиц

преди 3 години

Забрана за двойното гражданство.Право на глас да има само онзи,който последните пет години е живял и работил в България,иначе у лево.

253

Станислав

преди 3 години

Да ще ми гласуват да определят кой ще ни управлява а те да си живеят в уредените държави от Европа. Ами елате си тука и тогава определяйте кой да управлява. Това е простотия, дори трябва още да им се намалят секциите. Само в посолства и това е. Няма как хора живеещи другаде да определят кой ще ме управлява.

252

значи

преди 3 години

щом някакъв смоттаняк от берлин ще решава дали или не, Бойко да е премиер, значи аз трябва да имам глас на изборите за баба Меркел. Щот ми се струва че който където си е избрал да живее там трябва да има глас и НИКЪДЕ другаде.

251

!

преди 3 години

Слави - президент!

250

без мнение

преди 3 години

Очакваме Радка да се изходи по въпроса. Така ще разберем кое е най-антибългарското решение.

249

Анонимен

преди 3 години

novite bulgarski grajdani, deto pensioner iztrebitel rradev e proizvel, shi va glasuvat li i na kakav ezik? :)

248

Тошо Африкански

преди 3 години

Правото на гласуване е гарантирано от конституцията за всеки български гражданин , където и да се намира . На кой , какво не му е ясно .Кви данъци, кви 5 лв .

247

Анонимен

преди 3 години

Тези, които не внасят данъци да не получават нищо! РЕФЕРЕНДУМ по тоя въпрос!

246

Анонимен

преди 3 години

а 300 хил читака в Турция и те ли ще ми определят как да живея?