165

Анонимен

преди 3 години

Тия се готвят да хвърлят света в ядрена война,оправдават се с Тръмп без човека да има хабер,помнете това е предупреждение какво готвят тия кравари и ще го направят,това са дяволи с човешки лица,по делата им ще ги познаете

164

Както у нас ББ

преди 3 години

загуби медийната война с многопартийния фронт срещу него,с полуистини,извадени от контекста,недоказани твърдения и откровени клевети,така иТръмп стана жертва на хибридни атаки по много направления.Сега ще гоизкарат и луд.Но избирателят не си е казал думата.Тръмп ще спечели.

163

Анонимен

преди 3 години

Изчетох само първите два реда. Май вече започнаха да пишат такива абсурдни статии че се обезсмисля всякакво четене специално на БГ новините. Копи-пейст с превод от гугъл транслейт. Е. баси журналистиката. Смешници

162

йъфэ

преди 3 години

Глупости! Каква еуфория?! Дори действа леко замайващо и ти се доспива.

161

До AlexMark

преди 3 години

Не те ли боли като сядаш после?

160

IQ 3.14

преди 3 години

а оня с дебелите подметки като е на кортикостероиди, е съвсем нормален, такале?

159

Анонимен

преди 3 години

И Мелания е доволна от лекарствата, които му дават.

158

Анонимен

преди 3 години

Неолибералните паразите бързат да нападнат Тръмп по всякакъв начин. Дано Тръмп да смачка Байдън, иначе кръвожадните демократи ще продължат да сеят смърт по света.

157

Анонимен

преди 3 години

Айде сега, тия странични ефекти бяха за 2-3 дни, не са вечни

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 210Най компетентни сме, пречи ли ти ? Разбирам съмнението да е само в нас "***", само че се съмняват по целия свят, нещо мор, чували с трупове ( освен стари снимки по медиите ), които се оказаха пълна лъжа, нещо да добавиш мекотело...:))

155

Анонимен

преди 3 години

никой не го бръсне тоя,даже генералите нему изпълняват заповидите

154

Анонимен

преди 3 години

Най-великата страна, най-великия президент.

153

Анонимен

преди 3 години

New York Time - един от най-големите леви пapцали. Междувременно Доналд Тръмп каза още преди ден, че е спрял лекарствата.

152

Брод

преди 3 години

Левите медии се чудят как да замажат издънките на сенилния Байдън.Преди два месеца Байдън представи жена си като родна сестра на митинг,често забравя в кой щат и град се намира,днес заяви,че се бори за сенатор...Именно Байдън е кандидата,който друсат всекидневно със стимулиращи препарати и пак не помага.

151

за глобалното

преди 3 години

затопляне няма ли да ни кажете нещоили сега всучки сили са хвърлени на фалшивата пандемия,та не останаха свободни *** да вият за глобалното затопляне

150

Анонимен

преди 3 години

Стига идиотщини и тъпотии. Ако всички, които получават дексаметазон са заплаха за ядрена война, досега щяха да са останали само ***. Цялата психопатия на еди кой си сега от дексата се влошила. Тия си въртят предизборните номера, пък ние дай сега да им се радваме. *** са тия статии, стига сте ни сапунисвали

149

liberal clown

преди 3 години

сори, ама народа не е толкова пр0ст, че да харесва дърт комунист като Байдън, освен това в джоба на Пекин, прави си сам сметките кой е пр0стия!Либерастичната престъпна шайка се бори неистово с истината за да я заличат.

148

Анонимен

преди 3 години

100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапвания от мутренските медии. Сороските мутренски медии са полудели. Тръмп явно води в проучванията,и тези съскат злобно глупости всеки ден по негов адрес. dnes.bg спрете да публикуате тези нелепи писания за Тръмп. Пълна тъпотия. .

147

trumpy

преди 3 години

Няма да се плашите кoмyндeтa с-о-р-о-с-оиди , Тръмпи оздраве и ще ви разкаже играта на всичките :)))) Идеите на маркузе и калегри отиват в кaнaла.

146

Анонимен

преди 3 години

Американците си избраха клоун, затова сега си имат цирк. Измишльотините на Qanon се гонят из главата на Тръмп.