56

Анонимен

преди 3 години

Стига сте пробутвали тия фалшиви новини, учените отдавна им оп-юха не надежния ексепиримент

55

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

От цял свят учени се опитват да изяснят ситуацията - ваксини, лекарства, начин на лечения, инфекционен период.Само в махленско-кръчмарските академии всичко знаят.Те знаяха всичко и за Чернобил, после гризнаха дръвчето.Така е в България, родина на най-умните, най-работливите и най-силните...

54

Анонимен

преди 3 години

Какво оцеляване, когато говорим за вирус, който по определение е нежива РНК??????Що за глупости на търкалета, това съм го учил в 9ти клас!

53

lajaaaaaaa

преди 3 години

....ogromna lajaaaaaaaaaaaaa !!!

52

в духя та нещо си

преди 3 години

До Анонимен ЦЕНЗУРИРАХА МИ ГОРНАТА ДУМА АКО ТОВА ТЕ УСПОКОЯВА

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Имам въпрос към протестиращите.Господ да те благослови ако, е верно написано .

50

Анонимен

преди 3 години

До дядо от село *** си ти.

49

Анонимен

преди 3 години

Ми грипа оцелява 26 дни каква точно е разликата.

48

Винету

преди 3 години

Според руските вирусолози Вируса е опасен за вашето здраве не повече от 30 Минути бидейки в Открита и враждебна за него среда.След този период от време се разрушава неговата структора и въпреки, че все още е жив Вируса не може да ви причини вреда!Тоест, австралийците не лъжат, просто не казват цялата истина, защото ни готвят Втори "Локдаун"!!!

47

дядо от село

преди 3 години

*** всичко знае по добре от австралийските учени.Затова де е австралия,де е България.Не по географско положение,а по развитие и стандарт..

46

Анонимен

преди 3 години

Имам въпрос към протестиращите. Поради двигателни проблеми не мога да бъда сред тях и съм им благодарна за това, което правят.От три месеца са в огромна тълпа, крещят до прегракване и дори в лошо време са навън. Има ли поне един от тях, който се е разболял?Не питам за заразени с положителен тест, защото не се знае колко са достоверни самите тестове.

45

Короноскептик

преди 3 години

Щом вируса е толкова жизнеспособен, значи от миенето на ръце с дезинфектанти няма никакъв смисъл!

44

Гражданина Миро

преди 3 години

Простотии за наивници са това!

43

Handel

преди 3 години

Експериментите в лабораторни условия са показали, че с повишаването на температурата времевият период, през който коронавирусът оцелява, намаляваСъщо така експериментите са показали, че като стоплиш една вода, тя става топла. Което е много изненадващо.

42

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

Вируса може да съществува и да се размножава САМО В КЛЕТКИТЕ на организма. Той използва нейните ресурси и струтктура за да се размножава. Та тоя вирус как оцелява на повърхности и то цели 28 дни :) ? Да не е с батерии на "Тесла" или той си има самодостатъчен енергиен източник нещо като енергия от глупостта на хората ( която знаем е безгранична особено по нашите ширини ) и колкото е по глупаво населението толкова по-дълго вируса живее във въздуха, по повърхности, даже във водата и храната?

41

Aнон

преди 3 години

Въпрос! Сега като си измия ръцете броя ли го за ваксина? А ако съм антиваксър трябва ли да си мия ръцете? За един приятел питам...

40

Учен

преди 3 години

Аз знам че нищо не знам. Другите и това не знаят. :-)

39

Тъй де..

преди 3 години

А червеният вирус е във президентството. Той пък няма лекуване 100%.

38

някой

преди 3 години

А в телевизорите и интернет вируса може да живее до безкрай.

37

Анонимен

преди 3 години

Цензурира ми думата с*апун. Луда работа