18

Велика Франция

преди 3 години

Франция винаги е била по-велика затова Англия сега е с двойно по-малка територия. Освен това без Франция Англия нямаше да съществува. Англия е първата френска колония, завладяна през 1066г. и контролирана от френската аристокрация в следващите няколко века. Франция > Англия.

17

Леле до 16

преди 3 години

Измислям си?!...де, да бяха измислици!!!...милите дечица, невинни жертви на английската политическа коректност :/ и така и не разбрах, според теб поради каква причина Франция е длъжна да пази границите на UK?

16

Анонимен

преди 3 години

До Леле до 13Тъпo. Това ли успя да измислиш? А отговора е съвсем лесен: Англия > Франция.

15

Леле до 13

преди 3 години

Защото във Великобритания могат да насилват малки бели момиченца без французи и немци да им пречат с ксенофобските си настроения :) А какво чакаш изобщо не ме интересува :)

14

Анонимен

преди 3 години

А защо мигрантите не искат да останат (както и много българи) в държавата на надарениъе - ?????

13

Анонимен

преди 3 години

До ЛелеТи кажи защо мигрантите искат във Великобритания, а не във Франция или Германия? Що не искат в ЕС, а искат в Англия? Питам и отговор не чакам.

12

Леле до 9

преди 3 години

а на теб ясно ли ти е, че когато съседа ти обясни, че не желае съюз с теб отпадат всички обвързващи договори! Франция вече си има доста кафяво, че да ви събира и английският гарбидж! Пиши на Лили Ален пак да ги Каби в именията си- нали беше прибрала някакви такива и после отказаха да напуснат къщата й хахаааа смяяяях!!!!! Събирайте си всичкото интелект и през Ламанша към Дъ Куин! От теб научавам, че съседна държава трябва да пази границите !... меееега нахални!!!! Изнудване било!!!! Леле, леле

11

Анонимен

преди 3 години

Още по-добре е някои "англичани" да не се връщат.Това ще покаже кой е истински Британец и кой не е.Така ще стане когато и Република Бългрия излезне от ЕС.Псевдобългарите като Лиляна Павлова ще си останат в Люксембург а истинските Българи ще затворят границата.Живеят по швейцария и германия и коментират България.Ааа не става така като си се отказал от нещо не можеш повече да даваш акъл.За всички беше тежък прехода но някои избягаха като плъхове

10

Тотал Хейтър

преди 3 години

Да бе на англичаните им харесва да ги доят немските бклуци.Хаха повервах ви.

9

Анонимен

преди 3 години

А на Макрон ясно ли му е че това е изнудване.И без тия еуглени Франция е пълна и идват нови.Англичаните им казаха затворете си границата с Италия

8

Леле

преди 3 години

Мда, и Макрон им беше обещал, че при Брекзит Франция не вижда причина да задържа в Кале напиращите към кралицата ядрени физици и мозъчни хирурзи.В Кале и без това вече е непосилно за местните да търпят тези зелени еуглени - влизат в къщите на хората, заплашват ги, има видео как бяха обградили къщата на едни французи, онези обаче се оказаха ловци и ги посрещнаха с пушките в двора си.Стигна се дотам, че един генерал от запаса беше казал, че ако държавата не вземе мерки, то армията може и е длъжна

7

Анонимен

преди 3 години

Вече ЕС няма да им пази гърба, така че да се оправят! Освен това как ще спрат хората от бившите си колонии? Напълнили са се с тях, но нас мразят! ОК. Идея си нямате какви проблеми създават в момента само и само да си върнат англетата у дома. А те не щат. Харесва им в ЕС. Стигнаха до там че затварят банковите сметки на пенсионерите, по които си взимат пенсиите само защото не живеят в Англия. Мисля, че май-юни ще е краха на тая държава, когато истинските англета скочат на управляващите!

6

Анонимен

преди 3 години

Хората пострадали от британските бомби трябва да могат да влизат в британия!

5

Факт

преди 3 години

Единственият начин да се спре миграцията е незабавното връщане на мигрантите по родните места!Много по-евтино е отколкото всичко друго.Естествено и границите трябва да се пазят подобаващо.Минните полета са добро решение за външни граници и не изискват човешки ресурс.

4

Анонимен

преди 3 години

В Лондон има само един англичанин и той се казва Сидик Хан!

3

Некъф

преди 3 години

Нагляри търсещи държава където да паратизират и да лапат помощи !!!

2

Анонимен

преди 3 години

Прити Пател ще спира мигрантите в Англия. Смях.

1

Анонимен

преди 3 години

В лагери и газ..