14

Deep Zone

преди 3 години

"Това прави бедните хора много по-бедни", каза той.Нали това ви е тънката идея, мейт? :D Или вие от СЗО искате всички хора да са равни, а някои да са по-равни от другите? При положение, че парите ви идват основно от Китай, това е напълно логично.

13

Анонимен

преди 3 години

СЗО трябва да признае, че с този вирус една икономическа световна групировка просто заграбибизнеса на средния и дребен човек, за да богатее още повече. И че този вирус по нищо не е по-различен от всички останали, с които човечеството съжителства откак го има по света. Всички "мерки" срещу него са неадекватни и нелогични.

12

генеалог

преди 3 години

Както стана ясно, Ковид си има 2 сестрички - едната е Лакомия, а другата Шизофрения. Измама е тяхната мама.

11

Анонимен

преди 3 години

"СЗО: Не препоръчваме отново блокади заради COVID-19"Е, ако искате препоръчайте, само че ще останете без бюджет и ще умрете от глад след като всичко банкрутира заради мерките ви.

10

СЗО НЕ КАЗА ЛИ

преди 3 години

Че е безопасно китайци да летят по света в самолети след като стана ясно, че новия вирус е въздушно капкова инфекция. М?

9

м,да

преди 3 години

След време ще сменят щаба на СЗО. Който взел, взел , едни огромни пари!

8

Анонимен

преди 3 години

А ние препоръчваме да спре финансриането на тази организация.

7

Анонимен

преди 3 години

Ще ги препоръчат след месец. Гаранция...

6

Анонимен

преди 3 години

Оставка на СЗО истериците!

5

и ...

преди 3 години

... пианото ми го акордираха и сега мога по цял ден да си свира; обичам хубавата класическа музика, тя ми е в душата.Телевизор почти не гледам, това ми действа потискащо. Да слушам простотията на управляващите, простете ама това е наказание за нашите души.Не се поддавайте на омраза, ненавист към хората ...Слушайте хубава класическа музика ...... научете поне още 2-3 езика, например, индонезийски, суахали или хинди, непалски, виетнамски ...... радвайте се на живота, той и без това е кратък.

4

Nona

преди 3 години

Не препоръчва,то кой ли вече ги отразява,защото понеж виждат реакцията в световен мащаб на безумията които бълват сутрин-обед-вечер

3

Ужасена

преди 3 години

Ама как така?!Искам си блокадата, маските, каските, памперсите...........

2

Анонимен

преди 3 години

И компрометирана.

1

Donald Trump

преди 3 години

Вече каквото и да препоръчате никой не ви ВЕРВА! Корумпирана, прогнила и ненужна организация. You are fired.