21

Смях в Хераково

преди 3 години

А бе тоя вирус седмично разписание ли има.Всяка събота и неделя си почива.

20

Баси

преди 3 години

всеки уикенд вируса сякаш си взима почивкаКво е това нещо неразбирам...

19

Анонимен

преди 3 години

Щом в неделя са 83 нови случая, значи през седмицата ще има и дни с 700-800 нови случая.

18

Анонимен

преди 3 години

Ужас , тия 83 дойдоха с 200

17

Балтоф фон Мюнхаузен

преди 3 години

Златена вечно е незадоволена.

16

Анонимен

преди 3 години

Много са заразените за 1000 теста. Ко'видИ'диотите тук са в шок и ужас от мерките срещу които предстои да се "борят"...Ха-ха-ха.

15

Анонимен

преди 3 години

Миналата неделя бяха 69 нови случая, а сега са 83.

14

Анонимен

преди 3 години

И сега сериозно, щом положението е толкова тежко, върлува нечувана пандемия, която уж задължително трябва да промени живота ни, няма как в неделя да се почива и да се правят по-малко тестове! Така че оправданията издишат, това показва единствено, че всичко е лъжа!

13

Печо Мух

преди 3 години

83 нови лъжи. До довечера ще станат повече. Колкото повече - толкова!

12

Анонимен

преди 3 години

В неделя вирусът почива, защото и администрацията почива. Събрали са малко данни от София, оттук-оттам - но няма данни от Пловдив и други големи градове. Явно ,ще пристигнат тези данни утре и в сряда. Остават си меродавни седмичните сводки, защото дават по-добра представа какво става

11

Разгневена

преди 3 години

Последни в Европа! Последни и по акъл! Срам ме е от вас!

10

Анонимен

преди 3 години

Когато си е измама, измама си е, как да го наречеш, ранобудни ***?

9

Незадоволена

преди 3 години

Ужас, толкова малко! Не се живее така, утре дано станат над 400.

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки път в понеделник се задават едни и същи *** въпроси. Десетки пъти на немногоумниците им беше обяснено относно броя на заразените и починалите. Но те си знаят: "Стъкмистика, измама..."

7

На седмия ден

преди 3 години

Защо в неделя има със 7-8 пъти по-малко починали. Няма кой да ги преброи или както се казва: На седмия ден господ си почивал. Какви са тези стъкмистики.

6

Анонимен

преди 3 години

Ще страдаме заради неразумния целокупен бг народ. Мисли се за нещо изключително, а е последен на целия континент. И после пак някой му виновен- я рептилите, я евреите, я извънземните. Колкото и минуси да слагате, колкото и да беснеете, това е истината.

5

Град <-> село

преди 3 години

Селата ни са масово до хиляда човека. Новодошли има само по сборове. Хората са навън, по дворовете, струпване може да има само в магазина, ако е един. Там, ако няма активен случай каква е нуждата да обикаляш селото с маска?! Виж в София, където не се знае кой откъде е кацнал, метро, автобуси и десетки места, където хората се бъчкат трябва строг контрол. Затова не съм привърженик на някакви общовалидни заповеди. Където са пламнали да се ограничат, а не да спират цялата държава.

4

факт

преди 3 години

и като не се носели маски в селата.. какво?!айдеее стига позьорски писаници

3

Анонимен

преди 3 години

Браво сериозен спад.Сигурно генерал Пл ъх ги лекува с брифинг и Коремна хирургия.

2

Анонимен

преди 3 години

В България има цели села и градове, в които маски не се носят. Защо осем месеца не направихте кампания за маските, защо не купихте маски и не ги раздадохте на бедните? Защо позволихте самият министър председател да се развява без маска, та се наложи МЕРКЕЛ да му прави забележка. Безсмъртен ли е Бойко Борисов или се прави на Тръмп?. Защо не му обяснихте предвид ограничеността му, че дава лош пример на и без това скептичния народ. Отговорете на тия прости въпросчета и после се изтъпанчвайте да ни четете конско. Виновни не са хората, а ВИЕ.