97

муспи

преди 3 години

Бойко Борисоф е готоф да приеме поста Треньор на Национала, но при условие че ще е играещ треньор, - иска център нападател. Но Радеф мъти водите - ще наложи вето, и само ако и той играе, ще го оттегли. Моли българския народ да е вратар - смята че ще върши по добра работа от Перуката.

96

Наблюдател

преди 3 години

Мутрите на прехода си изпраха парите през родния футбол. Сега на никой не му пука вече за този спорт.

95

бат пешо

преди 3 години

Ми с материала на Елфбет Лигата толкоз. Там, както им подвикваше Христо Стоичков навремето, са "Тичай пияницо"!

94

Анонимен

преди 3 години

Е за финландците има нещо ново-биха ни!

93

Анонимен

преди 3 години

Финландия - Чалгария - 2:0

92

Анонимен

преди 3 години

Да слагат за треньор Фугата. Друг не виждам. Човекът е млад и енергичен и разбира много от футбол.

91

Totenkopf

преди 3 години

Това все пак са чалгаропитеците хахаха

90

фори

преди 3 години

Добре платения български професионален футболен отбор,заедно с щаба от тренери,лекари,масажисти и тн. и тн.,загуби от трима лесовъди,двама кравари,един еленовъд и двама рибовъди.Провели са две предварителни тренировки през седмицата и в неделя-БАМ с два на нула коравия и професионален български отбор.Наслука и сполука липсват на нашите лъвски момчета!

89

наблюдател

преди 3 години

"България падна с 0:2 от Финландия". Лъжа, Финландия победи България с 2:0, мачът се игра там, ние бяхме гости. Така написано излиза, че сме били домакини и сме загубили у нас. Ново има - България пада за първи път от Финландия в своята футболна история.

88

Анонимен

преди 3 години

аз не виждам защо обвинявате отново треньора ако ще и мауриньо да доиде с тези лигльовци до тук

87

Анонимен

преди 3 години

"Треньорите в Бг някакви недоразумения,спортните съоражения и бази също"Аааа, недей така! Гърбавите направиха стадиони за 400 милиона в редица обезлюдени села. Не си прав тука!

86

Анонимен

преди 3 години

Не сте споменали, но съм сигурен, че нашите са имали много голови положения, а финландците само две.

85

hibernian

преди 3 години

Темо Пуки един куп гола наниза във Висшата лига и Чемпиъншип, Храдецки е вратар на Леверкузен. От унгарците четирима са в Бундеслигата. Къде играят националите на България, че чак такива очаквания към тях?

84

Гонзо

преди 3 години

Нищо чудно микро държави като Монако, Лихтенщайн и Андора, да имат по качествени отбори, от тоя дето се води национален)))

83

Анонимен

преди 3 години

Аааа да физкултурата била виновна :) Не пиене то по клубовете... Малкия мозък и калвата идеология на всичко. Верно физкултурата е виновна :) Ти от много физкултурата едно време гледам си станал Роналдо.

82

Някой

преди 3 години

Проблема е ясен от къде е.Училищната програма по физ-култура е пълен крах,Управлението на клубовете също,БФС кръгла нула,футболисти с нулеви (ценности,спортна злоба, мъжки достойнства ,приоритети,знания,фуболна култура,тактически умения,физическа подготовка и т.н.)Треньорите в Бг някакви недоразумения,спортните съоражения и бази също.В отборите на подрастващите групи титуляри цари мега корупция играят децата на богатите кой може кой не..ето ти крайния резултат,18 мача 1 победа 6 равни 11 загуби

81

Кгнексндндн

преди 3 години

Всичките ви коментари вечно се обръщат на политическа тема. Не ви излезе тоя Баце от тъпите тулупски тикви. Хората не бягат от баце в чужбина, щото не винаги беше той. Бягат от тъпия българин, от тъпия ви комплекс за малоценност, който е оправдан, щото сте *** балкански народ.

80

Анонимен

преди 3 години

Интересно каква лъвове са тия женствени ... ?Кое точно им е лъвското ?

79

Щирлиц

преди 3 години

Поне да се научат как се спира топката,че и това не могат.

78

Aнгел

преди 3 години

До МНЕНИЕВизираш Люксембург,но и готвачите сега ще ни бият поне с два три гола.трябва Баце да пази,защото е 200 кила и запълва вратата.