115

Просо сънува

преди 3 години

Борисов ще си изкара мандата и отново ще е първа политическа сила!А Елена Кремълска не спря да говори глупости!!!

114

Тикволандия

преди 3 години

До Наблюдател: По-важно е, че това, което казва Елена Йончева е вярно. Времето на Бойко изтича.А снимката изглежда като загрозена умишлено. Някой си е поиграл с Photoshop.

113

Наблюдател

преди 3 години

Последиците Елена ще са видими най вече по теб. По злобна и грозна ще ставаш.

112

Анонимен

преди 3 години

До Психиатър ГОСПОДИНЕ/ЖО ПРЕГЛЕДАЙТЕ ПРОТЕСТЪРИТЕ НА РЕЗИЛ ГАДЕВ И НАЗНАЧИ СПЕШНО И АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА МИЛИОНЧЕВА- АЗ НЕ СЕ МЯТАМ ПО СРЕДАТА НА КРЪСТОВИЩА, НЕ ОФЕКАЛВАМ ЗНАКОВИ СГРАДИ ЗА БГ ДЕМОКРАЦИЯ, НЕ ЗАМЕРВАМ ПОЛИЦИЯ И ХОРА ИЗРАЗЯВАЩИ РАЗЛИЧНО ОТ МОЕТО МНЕНИЕ, НО ЩЕ ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, А ТИ ГЛЪТНИ ВАЛИДОЛЧЕ И УСПОКОЙ НЕРВИТЕ...

111

Bg.

преди 3 години

Браво Йончева, само така. Бойко е лъжец голям.

110

Христо Христов

преди 3 години

До антирадевист/122Затуй атлантиците соломон паси и леа коен спасиха БКП на луканов. За да няма мир в България.Факт.

109

Христо Христов

преди 3 години

Мууди'с понижи рейтонга на Леман Брадърс 4 дни след Стандард енд Пуър и един ден преди дв обявят фалит.

108

Психиатър

преди 3 години

До 145Господине, вземете си хапчетата, че да спрете да крещите!

107

Анонимен

преди 3 години

ТОЗИ ОБРАЗ ОТ СНИМКАТА ПРИЛИЧА НА ПАЗАЧ В ЖЕНСКО ОТДЕЛЕНИЕ ОТ ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА.

106

А

преди 3 години

Голямото предателство към България е че 13 години имаше традиция всички евродепутати от България да забравят политическите различия и да гласуват единно когато е за доброто на страната. Сега БСП беше "За" ,ГЕРБ - против, ДСП се въздържаха. Нинова постави начоло на разделение в което партииния интерес и личната връжда да е над доброто име на държавата

105

Анонимен

преди 3 години

116 На зло куче, зъл прът.

104

На зла круша зъл пръ

преди 3 години

Да ще има посоедствия - БСП ще загуби катастрофално изборите през Март.

103

Реалист от запада

преди 3 години

Честита пирова победа, инфантилни *** (цитирам бсп)! Дано сега да спрат евросредствата за България, че да останат повечко тук на запад, явно не са ви нужни. Жалко, че няма как руслямската *** насила да ви наложи беларуско-венецуелска демокрация, за която толкова бленувате. "Милостиви" комунистически олигарси и феодали да ви определят и увеличават заплатите, ако изобщо ги има, но и за това има решение - може да стане с екстра безплатни билетчета за търкане, докато духовно се храните с чалга и брътвежите на отровните ябълки

102

Анонимен

преди 3 години

Не подкрепям Буци, но това, което на направиха Радан и левите е много долнопробно. Само се замислете как тези хора хвърлиха толкова труд да убедят някакви си чужденци да мъмрят България. И сега какво ще стане? Повече ли хора ще излязат да гласуват за тези слабаци, които явно се надяват Брюксел да им спечели народна любов и да ги назначи за служебно за управляващи. Щото те избори посмъртно не могат да спечелят.Ако не сте виждали слаби политици - ей ги на!

101

Анонимен

преди 3 години

КАКВО ДОБРО СА ДОНЕСЛИ *** НА БЪЛГАРИЯ? НИЩО! АТЕНТАТИ, НАРОДЕН СЪД, БЕЛЕНЕ, МИЗЕРИЯ,... КРАЖБИ, ИНФЛАЦИЯ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ! ТАЯ Е ТИПИЧНА КОМУНИСТКА- ХЕМ , ХЕМ НАГЛА, КРАДЛА И БЕЗСРАМНА!

100

Анонимен

преди 3 години

*** ЗЛОБНА!

99

До защо-109

преди 3 години

Въпросът не е защо ни мрази,а защо ние, като я знаем каква е,я пратихмев ЕП,откъдето да разпространява омразата си и да търси лична вендета.Такива *** като нея трябва да бъдат осъждани на игнориране и забрава.Да, но червените бабички(гледам и тя е станала такава), я пратиха в ЕП(послеговорим за фалшифицирани избори),а медиите услужливо и дават думата даплюе БГ(а говорим за липса на свобода на словото).Фарисейщина и пасквил,като всичко излязло от гьобелсовата пропаганда на червените.

98

Анонимен

преди 3 години

Ще има КРАСТАВИЦИ!!Кокото имат последици такива необолшевишки пасквили за Полша,Унгария най=охулваните досега в ЕП защото били националисти!Виж, за бандитската партия дето те изпрати в ЕП ще има последици,нека започнат предизборните разправии по студията!От ГЕРБ да гледат и да се учат КАК СЕ ГОВОРИ С =Валери Симеонов,Джамбаски,Георги Марков!Били такива,онакива,ама към момента са за България в ЕС а не за Евразия!А ти руска ....НЕ СЕ ВРЪЩАЙ В БЪЛГАРИЯ!

97

Анонимен

преди 3 години

Омразата и злобата която се излива от Милийончева!Корни,Фигураранта....съсипват България!

96

защо

преди 3 години

Колко е злабна само . . .Какво сме и направили ние Българите че ни мрази толкова тази усойница?