16

Вейхайвей

преди 3 години

Да продължа. И на това т.нар. публично-частно партньорство трябва да се сложи КРАЙ. Особено за местната власт. Такъв тип партньоство е пагубно по ред причини, да не ги изброявам.

15

Вейхайвей

преди 3 години

За каква местна власт говорим, когато 95% от кметовете на т.нар.малки населени места /особено по селата/ не са прочели и един път Закона за местното самоуправление и местната администрация? Не преувеличавам.

14

sofeto

преди 3 години

Местната властBG е толкова бандитска колкото и всяка друга защото е избрана от българи и българки! На тази социоложка мозъка и е колкото на една кокошка "по обемен"!

13

гост

преди 3 години

Направо ми се додрайфа ...

12

централната власт

преди 3 години

Видя се ползата от нейното светло бъдеще! Всеки окръг за себе си и със своя столица!Ха да видим тогава кой кого ще храни!

11

Анонимен

преди 3 години

Кантарът на Темида в местната власт я държи местният феодал.

10

Анонимен

преди 3 години

Феномен - калинките у нас издържат и при зимни условия...нали беше в местно управление ..Е....И още един любезен гост на народната софра--не го казвам аз а Вазов още преди много години повече от век ..е ми нищо не се е променила в тази опоскана балканска държавица ..това пък го е констатирал Иречек ..с безкнижници ,но пък с Дипломи до ТУК

9

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Ей такива социолози ( социолог - човек излишен на обществото, но много нахален и краде за сто човека от БВП ) еб***аха майката на икономиката. Защото крадливостта на местната власт е ненадмината. Крадат от всички Обществени поръчки, които са само за техните роднини и приятели. Крадат от данъците и таксите. Крадат от натрупаното с години. Няма област, в която да не крадат. А могат да правят само тротоари и фонтани.

8

ромелиец

преди 3 години

Не ни трябват северняци и софийски селяни да им пълним гушите. Вече сме ЕС.

7

съединението

преди 3 години

Крайно време е да се ревизира и върне източна ромелия със столица Пловдив.Вън шопите, власите и всички северняци! В кой век живеем?

6

децентрализация

преди 3 години

Тогава да се разделим на отделни вилаети! Българи ли сми или софиянци?

5

софийски селяни!

преди 3 години

Дойдохте в градовете и ги превърнахте във села!

4

богослов

преди 3 години

До Офелация СпъневаНяма място за жени в управлението. Жената се подчинява на мъжа и само изпълнява.

3

Анонимен

преди 3 години

ОФЕЛИЯ?! ....Жестоки родители!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Ох мисирката ми тя, мамина златна, как се е КУРдисала пред флагчетата..... изтъпанчена с глупав поглед зареян в светлото....нищо.

1

Офелация Спънева

преди 3 години

Коя е па тая? Като я гледам на снимката ще се счупи от суета превземки и преструвки.