6

Диабло

преди 3 години

По пътя за мордор всичко лошо е възможно .!.

5

Анонимен

преди 3 години

ТИР спря на пътя?! Задължиелно се поставя отразителен триъгълник на около 100м за предопреждение ,пускат се аваиини ако е последен Длъжен е да мисли и за другите участници в движението.

4

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че само спрелият на пътя Тир е виновен. За да се размажат така, очевидно техният шофьор се е движи с несъобразена скорост и е реагирал твърде бавно

3

Анонимен

преди 3 години

Има огромно значение с каква скорост е карал буса, защото ако е карал в ограничението той не би имал никаква вина, а ако е карал над него, той ще се съпричинил смъртта на трима души, включително и него.Примери - бол, например катастрофата с Местан, затова сега съдят и бащата на детето за съпричиняване на смърт.

2

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 2Забравяш една съществена подробност - в такава аварийна ситуация с внезапно озовало се пред водача препятствие законът за движение по пътищата ти дава право само и единствено да спреш. Дали ще го заобикаляш отляво, или отдясно после, това е друг въпрос.Друг е въпросът как не е видял цял паркиран тир на пътя. Или е карал бързо, или с нещо се е разсеял за секунда и се е оказало фатално.

1

АнонимеН

преди 3 години

НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ СЪС КАКВА СКОРОСТ Е КАРАЛ БУСА , ЗАЩОТО ШОФЬОРА МУ Е МОЖЕЛ ДА ДАДЕ НАЛЯВО ИЛИ НА ДЯСНО НО ТОЙ СЕ Е УДАРИЛ ЦЕНТРАЛНО В СПРЕЛИЯ ТИР.АКО ШОФЬОРА ПОНЕ СЕ БЕШЕ УДАРИЛ ЛЕКО В СТРАНИ А НЕ ЦЕНТРАЛНО БИХ РАЗБРАЛ!АЗ ЩЕ ОБВИНЯ ШОФЬОРА НА БУСА ЗА СТАНАЛОТО!