450

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Фашизъм е афиширането на някаква безумна фикс идея.

449

до 478

преди 3 години

До 123 Хайде да видим дори сам не си си сложил знак независимо какъв.

448

Анонимен

преди 3 години

До 123Човек пълен с идеи -пълен *** йот.

447

123

преди 3 години

Много се радвам,когао чета безумията на някой "човек" пълен с идеи. Има ли или няма вирус? Как се лекува без измислено лечение? Как хората и така си умират и без вируса. Абе много е прав онзи професор 80% ***. Хайде сега да видим колко от тия 80% четът и пишат във форума.

446

Анонимен

преди 3 години

Не му завиждам на д-р Мангъров. Днес го хулят, а след време, когато мъглата се разнесе, хората ще казват за него: "Какво толкова е казал? То и така си беше съвсем ясно"!

445

Целта е същата

преди 3 години

В миналото направили експеримент със затворници осъдени на смърт. На всеки от тях казвали, че присъдата му ще бъде изпълнена чрез прерязване на големи вени, предизвикващо несъвместима с живота загуба на кръв. След това поставяли превръзка на лицето на осъдения, порязвали ръцете му започвали да ги обливат с леко затоплена вода така, че той да я възприема като кръв, стичаща се по ръцете му. Немалък процент от затворниците получили очаквания инфаркт. Толкова за целта на насаждания днес масов страх.

444

Анонимен

преди 3 години

Ами повечето нормални и мислещи хора също смятат, че този щаб е повече от излишен. Който иска да се информира за бройки - има си сайтове на РЗИ и МЗ и ако те се водят редовно и в пълнота, няма смисъл от подобни циркове всеки ден, като този, който ви уреждат клоуните от щаба.

443

вяра в науката

преди 3 години

Един мангър в кацата с мед и разваля работата. Така стана, че народа изпростя и вярва на глупости и шамани. Това хич не е безобидно и най- застрашените сега са простите и недоучили хора вярващи във внушения и антинаучни простотии- връща се ново мрачно средновековие за недоучилите и простите, но проблема е, че заразяват и нормалните хора.

442

пророк

преди 3 години

НА мАНГЪРОВ ЩЕ МУ ПОВЯРВАМ ПРИ 2 УСЛОВИЯ ! ПЪРВО ДА СИ СКЪСА ДИПЛОМАТА КАКТО ОБЕЩА И ВТОРО ДА СЕ НАПАСЕ С ВИРУСА ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ ВОДАЧ НА СТАДОТО!!! ЛИЧНО НА МЕН МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ЗАРАБОТВА ОТ ЧАЛГА ПАРТИЯСЪ НЯКОЙ МАНГЪР

441

Анонимен

преди 3 години

Интервюто с доцент Чорбанов вчера по БНР също така беше много интересно. Неговото мнение е умерено и много коректно.

440

nimportequi

преди 3 години

Мангъров зарази се най накрая и тогава се прави на отворко на бас че ще ревеш като бебе истинслите лекари да ти спасят з-а

439

Сата НАТО

преди 3 години

На всеки, който поне малко разбира от хора му е ясно, че тези от НОЩ са лъжци и идьоти. Самият факт, че говорят и се отнасят с хората като със стадо животни, показва, че у тях няма нищо човешко, те са едни биологични отпадъци. Самите те са някакъв нов вид социални вируси, тровещи обществото.

438

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "граничи с фашизъм" Да нещо става около този вирус което граничи с фашизъм отнемането на права, непрекъснатото говорене за този проблем по радиото и телевизията, мерене на температура, заплашване и глобяване, маскирани хора в градския транспорт и по улиците като че са обирджии. Затворени училища учреждения дори паркове и заведения, КПП и непремерени яки заплахи и много други, ми то това ако не е фашизъм какво тогава е фашизъм е афиширането на някаква безумна фикс идея.

437

дребните са вредни

преди 3 години

До Анонимен Тя простотията много се набива на очи и с малки букви ако е написана.

436

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ""Мангъров отдавна"" ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛО СЕ ОТНАСЯ ЗА ЩАБА

435

Анонимен

преди 3 години

До фенА Мутафчийски, Кунчев и Кантарджиев колко пациенти с Ковид са излекували? В Пирогов колко пациенти са излекувани от КОВИД-19....при положение че официално лекарство за коронавируса няма открито?

434

Анонимен

преди 3 години

До ЛИЦЕПиши с малки букви, че с големите много се набива в очи.... простотията.

433

Анонимен

преди 3 години

Мангъров отдавна се компрометира... Толкова еТъп, че даже дрънка...

432

ЛИЦЕ

преди 3 години

ЛИЦЕТО ОТ СНИМКАТА Е ПСИХИЧНО НЕУРАВНОВЕСЕНО ЗАЩО Е БЕЗ МАСКА А ПРОГАНДИРА ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ НОСЯТ МАСКИ ТОЙ ИМУНИЗИРАН ЛИ Е?

431

Анонимен

преди 3 години

Само доктори които участват в корупционни схеми са против Мангъров