59

анонимен

преди 3 години

Алгоритъм - набор от правила, които точно определят поредица от действия извършвани от определени изпълнители при точно определени събития.Като знаем властовия и експертния потенциал на НОЩ е за чудене, че за толкова време от март месец досега няма такъв алгоритъм за работа на личните лекари! За какво ли не друго личните лекари могат и съответно имат правото да пускат направление за изследване на кръв, урина, секрет от нос и гърло и т.н., и т.н.! За КОВИД 19 обаче - не!

58

Анонимен

преди 3 години

И тоя е като тулупа,гледа да изкара повече време в извънаредно положение за да папка повече парички!

57

Анонимен

преди 3 години

Скрий се мустак,народа те мрази!

56

Анонимен

преди 3 години

Кантарджийски получава заповеди от Кремъл.

55

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски е дерьмояд

54

Анонимен

преди 3 години

Хората на запад досега вярваха на правителствата си и по време на "първата вълна" не задаваха много въпроси. Сега е различно и няма дълго да ги търпят. А издънят ли се в една страна, всички падат като домино.

53

Анонимен

преди 3 години

Краят на ковид терора наближава. Колкото повече затягат, толкова повече хора ще се осъзнават. Всички участници ще бъдат издирени и "възнаградени".

52

Кромид-19

преди 3 години

Най-голямата измама след кацането на луната.

51

Анонимен

преди 3 години

ПРОБЛЕМЪТ Е В ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ И ТЕСТОВЕТЕ АКО СПРЪТ ТЕСТОВЕТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ И КОРОНАВИРУСА !СПРЕТЕ СЕКТАТА КОРОНАВИРУС ТЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНА ЗА СВОБОДАТА!

50

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

49

Областен щаб

преди 3 години

Защо ни е да гледаме бай Шиле на фотото?

48

Анонимен

преди 3 години

Бягат от отговорност. В същото време прилагат принципа "разделяй и владей" -ще ограничават отделни райони за да не предизвикат масово недоволство. Но вече нищо не може да им помогне. Прозрачни са.

47

до 47 от славянин

преди 3 години

''Тепърва ще става по-зле - към края на ноември най-късно, най-вероятно отново ще са върнали ИП. Та...без значение е дали вярвате или не в Ковида - това е положението!''Ами добре, въведете пак ИП, само че важното е колко от нас ще го спазват! Съмнявам се да са много!

46

Анонимен

преди 3 години

Интересна работа, как само действа синдромът на "лъжливото овчарче" при тези от НОЩ. През пролетта така брутално, нагло и безсмислено лъжеха и плашеха, че сега, дори когато кажат и направят нещо смислено, хората скачат на нож.Като го няма вече Генерал Смъррт, тези Кунчев и Кантарджиев,пък и новият министър, се мъчат да са по-убрани и да не насяват паника, имат някои разумни действия. Ама...като участваха в театрото, сега ще им е много трудно да ни убедят в нещо или накарат да изпълняваме мерки

45

GRAND FUNK

преди 3 години

ТОЯ ПРИРОДЕН БУКВАТ Е МНО НЕШТАСНА ФЕИСКА НА БАНКЯ *** БОРИСОФ !

44

GRAND FUNK

преди 3 години

КАНТАРЖИ АДА ТЕ ЧАКА !

43

Анонимен

преди 3 години

Що не кажат кои са подходящите лекарства за домашни условия на лекуване самостоятелно или по предписание на лекаря по рецепта след преглед при спициалисти по реда на изследвания в последователност за белодробни заболявания или инфекции към които спадат гриповете как разновидности включително тоз коронавирус,който го направиха много особен на приказки с мерки,с алгоритми къде ще го търсят кат индивид предимно единствено за околна среда с предаване по въздушно-капков начин,път м/у хора,път карта.

42

Чичо

преди 3 години

Тепърва ще става по-зле - към края на ноември най-късно, най-вероятно отново ще са върнали ИП. Та...без значение е дали вярвате или не в Ковида - това е положението!

41

Анонимен

преди 3 години

Замисляте ли се какво струва на хората,които често пътуват в чужбина поради неотложни ангажименти всички тези мерки.Всичко е направено за пари.Реално всичко е кьорфишек,безсмислен и нереален.

40

Cirque

преди 3 години

ЕЕЕеехехехехе Бай Шиле! Направи пак някоя забавна да се посмеем с тебе поне. Нали всичко е един цирк, ти го доказваш.