121

Атанас Велмазов

преди 3 години

Пълна подкрепа за ГЕРБ и легитимното правителство на България ! Сигурен кабинет БОРИСОВ 4 се задава !

120

Образование

преди 3 години

До ОСТАВКА!НАУЧИ СЕ ПЪРВО ДА ПИШЕШ ПРИЯТЕЛЮ...

119

до 115

преди 3 години

Като не ти стигат парите,мисли как да увеличиш доходите!А във форумите нямаш работа,те са чиста загуба на време!Такива като мен могат денонощно да висят тук,щото финансово сме наред!Остави Герб и БСП, и помисли за себе си!Защото проблема ти е много по-голям,от колкото си мислиш!Айде на слука!

118

трогнат до сълзи

преди 3 години

до Ocmaвка на MympumeКрадецът вика "Дръжте крадеца " , Мутрагеньо! Гладната мутра това ли ви нареди от жипката ?!

117

Реалист

преди 3 години

До Анонимен 115Много ядеш бе, 1000 лева на месец!?Посмали!

116

Христо Христов

преди 3 години

До Бай КуртиЗв гей бракове са всички посланици на западния ес, тиквата лично обеща на ес истанбулската конврнция, захариева похвали станишев, че иска бсп да я ратифицира, а бсп на нинова отказа.Други неудобни зв опорките факти искаш ли?

115

Вуте

преди 3 години

До Анонимен 120Баце до тогава ли ще се крие у жипката?

114

Анонимен

преди 3 години

Ама на следващите ГЕРБ пак ще е първа сила!!!

113

Анонимен

преди 3 години

Само да ви кажа, че последните избори ги прави Радев. Ако имате нещо въпреки- към него!!!

112

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът Радеф пак страхливо се скри в миша дупка.Защо ли е така?От страх ли е? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...Очевидно вече се страхуват от народната любов...

111

Е

преди 3 години

До Анонимен 115За заплатата се договаряш с работодателя!

110

Анонимен

преди 3 години

Ще кандидаствам за ГЕРБ, даже ще се БИЯ за ГЕРБ, ако направи две неща:- ПРемахне солидарните глупсоти от бюджета. ямал си вноски за пенси ... ми толкоз ти беше, сори!- Премахне НАПЪЛНО помощите за ... сещате се кои!

109

Анонимен

преди 3 години

До коркорбашиятаБрат, работя за 1800 лева, на 25 години съм и само разни такива като тебе повтарят, колко добре съм бил едва ли не, а релаността е, че защото съм в центъра на София, иначе се налага да пътувам 40 минтуи в една посока одо работа, като си платя данъците, квартиарта и храната, оставам с едни керливи 400 лева. Това ли му е добрето? ако утре се оженя, как ще издърам жена и 2-3 деца с тея пари, а?

108

мхм

преди 3 години

за пръв път от 100 години, нещо съществено е предприето за България, разбирате ли това? Минаха комунистическите и мутренските години, прехода приключи. Време е за истинска демокрация.

107

До шефа

преди 3 години

Колкото и да се напъват ...и другаря Радев, служебно правителство ЙОК.

106

ДААА..

преди 3 години

ВИЕ ПЕЧЕЛИТЕ ОТ БАВНИЯ ВОТ ИМАТЕ ВРЕМЕ ДА ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИНА ДА РАЗДАВА ВАШИЯ ПРЕМИЕР НА КОЙТО КОЛКОТО СИ ИСКА

105

коркорбашията

преди 3 години

До ШефаТи не си добре,бе!Къв народ кви улици ще напълни!?България си е екстра!Само който не работи,само той е зле!И той пищи за аванта!Само че авантата свърши!Бойко е първия политик на България,който си разбира от работата!Раздаде едни пари и на САЩ и на Европа,и сега България не я закачат!И цялата световна политика му е зад гърба!Той задмина и учителя си Тодор Живков!Умен е колкото си иска!А сега с тия глупави протести го бетонираха!На пролет сам ще направи правителство!Много сте вдлъбнати!

104

Анонимен

преди 3 години

Мошеници и лъжци искат редовни избори, на които разчитат да спечелят по стария начин. Това няма да се случи. Не трябва да допускаме кракът им да стъпи на жълтите павета.

103

Шефа

преди 3 години

ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ , КОЕТО Е РУТИННА ПРАКТИКА ВЕЧЕ ЗА ГЕРБ!Целта е изборите да бъдат организирани от Служебен кабинет!Но , тъй като проблема от сега е набъбнал остава изборите да не бъдат признати и народа да напълни улиците както в Беларус!Така ще стане!

102

Факт

преди 3 години

През 2005 година изборите не се проведоха от мутрите и броят на недействителните бюлетини е 5015.През 2017 година изборите се проведоха от мутрите и броят на недействителните бюлетини е 169009. Това е един от начините, по който мутрите фалшифицират изборите