79

бацо

преди 3 години

Картона е червен бе човече и го дигнаха заради корупция, олигархия която задушава икономиката, зависимости на съд и прокуратура от партии и олигарси. Къде видя политика и избори бе? Въпроса е дали има правова държава и върховенство на закона - ЕП ти казват , че няма такова нещо и нищо не е сторено за 10 години.

78

Анонимен

преди 3 години

ЕХ, КАКВИ МИН ЗАПЛАТИ ИМАХМЕ КОГА ЧЕРВЕНИТЕ УПРАВЛЯВАХА- МОЛЯ ВИ НЕ СПИРАЙТЕ ПРОТЕСТИТЕ- РУМЕН ГЕЧЕВ- МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ- 5500ЛВ- ГЕЧЕВ ТОВА ГО МОЖЕТЕ САМО ВИЕ, ДЪЛБОК ПОКЛОН ЗА ВАШЕТО МАЙСТОРСТВО- НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ УСПЯ ДА СТИГНЕ ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ, АКО НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВА В МОИТЕ ДУМИ, НЕКА ПОГЛЕДНИ КАК СЕ СПРАВИХА ТЕ В БНБ НА 12.МАРТ1997Г 1ДЛ- 2965ЛВ, А ЗАПЛАТАТА ПРЕВЪРНАТА В ДЛ Е 1.8ДЛ- А ИНФЛАЦИЯТА МИНА 2000%- ИСКАМ ЧЕРВЕНИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ПАК- НИКОЙ НЕ МОЖЕ КАТО ТЯХ.

77

Анонимен

преди 3 години

radan, segey i elena ioncheva podgotviat oktomvriiska revolucia v bruxelles, nova seria umirai trudno

76

16.10.2020 г.(петък)

преди 3 години

Пирона в ковчега на ГРОБ !

75

Обективен

преди 3 години

До ОбективенЗа това дали е корумпиран можеш по всяко време да подадеш сигнали към съответните органи.====Да,наивнико ...АКО правосъдната система беше независима!!!Неслучайно европейските доклади показват, че сме най-корумпираната държава в ЕС,а и факта,че за 30г нямаме осъден политик го доказва!п.с.А,неграмотността и про.сто.тията на Б.Б.,извира при всяко негово изказване. Този неолитен екземпляр дори не говори български правилно,единствения премиер в света който не владее поне 1 чужд език!

74

Анонимен

преди 3 години

Къде е Бареков щеше да променя България.Сега е ред на Слави кок.ата хахаххахахха

73

Анонимен

преди 3 години

EC отдавна вече знае че всички български депутати заедно с президента са бивши БКП та! Прекрасна страна беше България преди да я превърнат червените българите в клоака!

72

Анонимен

преди 3 години

БСП ***.и продължавате да работите срещу България

71

999

преди 3 години

Като са корумпирани - просто поканете Кьовеши!!!! Какво ми се правите на невинни, тия отляво предимно се накичили с китка Честност и мислят, че хората са така плиткоумни, че всиииичко са забравили и сега ще ги срещнат с хляб и сол на мегдана!!!

70

999

преди 3 години

Които са корумпирани - има съд, има доказателства!!! Или мавтрата " корумпирани сте" върши добра работа на руските пионки ?

69

НАРОДЪТ

преди 3 години

ВСЕКИ, КОЙТО РЕВЕ ЗА ЧЕСТНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ, ТРЯБВА ДА Е НАЯСНО, ЧЕ НА ИЗБОРИ ПОБЕЖДАВАТ САМО ПАРТИЙНИ СУБЕКТИ!!!! КАЖЕТЕ МИ КОИ СА ЧЕСТНИТЕ И МОРАЛНИ ПАРТИЙНИ СУБЕКТИ В БГ? ???? И не е ли борбата " стани да седна Аз??"

68

Анонимен

преди 3 години

Политическото доверие от правителството не е снето. Ще го видите на изборите.Стига сте повтаряли като латерна едно и също. Правителството работи.Всеки ден има новини за това.Политическите кариеристи искат кокала, но ще им е трудно да стигнат до него.Предизборната надпревара е голямо забавление. Тепърва ще им се смеем.

67

Анонимен

преди 3 години

поръчката бе дадена от заврения зет

66

Анонимен

преди 3 години

До ОбективенТози който наричаш неграмотен лично теб ще те смачка в няколко области свързани с държавността, политиката и управлението, тъй че трябва да се оправиш илюзиите.За това дали е корумпиран можеш по всяко време да подадеш сигнали към съответните органи.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97Къде са отговорите на това кои са политическите субекти, които би трябвало да заместят ГЕРБ?"Вие сте едикакъв си" не дава отговор на този въпрос а издава безсилие и безидейност.Защо така?

64

Затворът Панкрац

преди 3 години

Жълт картон срещу тъмносивочервеното мутренско правителство!

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Поредния неграмотен лентяй който се е обърнал на "пророк", за да не мисли за собствените си неудачи. България се развива повече от добре и хората започнаха да си стъпват на краката, след 2 десетилетия несигурност и катаклизми. Доста хора живят много прилично. Говоря за нормални хора. Това е благодарение на разумните политики на ГЕРБ.

62

Анонимен

преди 3 години

Елена и Радан,джендърски ятаган.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Защо не можеш да ми отговориш на въпроса.Кой са политическите субекти които да заместят ГЕРБ и да могат да предложат политики?Дай да им видя платформите. Къде са?

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Аз не работя с опорки. Виждам, че нямаш повече какво да кажеш .....