11

Анонимен

преди 3 години

Ама муци...не отваряй вечер хладилника! Много плююскааааш!

10

Сп???нс

преди 3 години

преди години гледах едно "реалити" (по МТВ, ако се не лъжа) и показваха как отслабват разни младежи и за едно лято смъкваха по 20-40 кг - Най-трудно им беше да спазват диетата , докато останалите от семейството продължава да набива пица със сладолед по 3 пъти на ден.

9

Св

преди 3 години

Абе причината за напълняването е само една дума - храна. Айде гледайте "Моето 300 кг тяло" какво правят , просто не спират да ядат, дори като ги снимат, докато ходят, в леглото постоянно има ядене, и много сладки напитки. Нито веднъж не видях да пият вода, само сокове и от ония големи американски чаши с капак и сламка шейкове ли са ... - ужас.

8

пенсионер

преди 3 години

пр0сто е, щото ядете като свинки!

7

Анонимен

преди 3 години

Ето предложение - вместода седите във фейсбука по 3 часа на ден, пуснете си една айдио книга и бягайте в парка! Хем ще научите нещо, хем няма да ви се развалят очите, а като свикнете, ще сте като фиданки.

6

Анонимен

преди 3 години

"В комбинация с неправилна спортна програма като много малко упражнения или тренировки всеки ден, не постигате желаните резултати, а дори повишавате телесното си тегло."Айде тренирай "неправилно" по 2 часа на ден, а после "тичай" неправилно поне по 45 минути, па да та видя, какво тегло ще качиш! Трябва да мааш по 4000 калории, че да качваш тогва ...

5

anonimen

преди 3 години

Nyma da vse taka ima enerini vapiri Mishe

4

До Тъпото

преди 3 години

Добре сис си подбрал ника, много точно.

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До До 1Нали...това казвам и аз;знам от...опит.

2

До 1

преди 3 години

На теб ти личи, че си без грам мозък.

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Отслабването е...функция на...главния мозък.Тези които са без...мозък,по...лесно отслабват.