72

Булаир

преди 3 години

Готиното е, че макетата, колкото и да искат да се вкарат у ЕС, дваж повече си държат на измислиците, на които, забалежете, истински си вярват. Че Гоце бил макèдонец, че Сандански, че Даме, че Иван (Ванчè) Михайлов. Абе изобщо, що е нещо можещ човек на тоя свет, он е македонец, бре. За тях, промитите мозъци, ние сме татари. Айде тогава да си одат със здраве. Призовавам за протести и за присъединяването на макетата. Вето до дупка.

71

днд

преди 3 години

Или признават историята, каквато е или остават извън ЕС.

70

Таня

преди 3 години

Тая сбирщина наречена македония занимава света с измишльотини, от тук си открадват от там си открадват и признаване искат.Това са престъпници които крадат от историята на една велика държава със личности които са си давали живота за България и биха се срамували че някой ги определя като макета.Срам.

69

бг

преди 3 години

От балканската война 1912 г когато първи в тези земи навлизатхсръбски войски докато българит обсаждат одрин и през последвалата междусъюзническа война 1013г българите в тези земи са подложени на непрекъснат геноцид като им се внушава срубската теза че не са българи а антични македонци .Как да се преодолее 110 години геноцид! Подобно е положението в белеморска тракия , където гръцките башибозуци наречени андарти извършват поголовна сеч над българте .Българомохамедените са наречени помашка нация

68

МНЕНИЕ

преди 3 години

Моето лично Мнение - ГЕРБ Правителството трябва да ЗАМРАЗИ преговорите със Северна Македония . Трябва да имаме Нормално Правитество след Изборите през 2021 , което да взима Решения . Имам Усещането че ГЕРБ и ОП заедно с Марешки ще продадат не само ИСТОРИЯ , но и ТЕРИТОРИЯ от България - за По един Хотел на Охридското Езеро .

67

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е какво е направила Македония за България?

66

Анонимен

преди 3 години

Не ни трябват такива шовинисти, като македонците в европа. Такива влязат ли в ЕС само ще ни правят мръсно и ще саботират!

65

Нено

преди 3 години

Македонците в голямата си част са с български корени. Но,като изопачават историята шиптарите до двайсетина години ще ги претопят. Сърбите и те ще изпият една студена вода заради обезбългаряването по времето, когато бяха така наречените македонци в техните територии.

64

Анонимен

преди 3 години

европа признава македонците и точка. ако не ви харесва напуснете ЕС и НАТО

63

пак ли тия кукувци?

преди 3 години

Буяр Османи (шиптър) им е външен министър. Бивш секретар на младежката организация Фан Ноли, който е бил албански политик... Забавно. Това е такъв оксиморон, че все едно да има българско младежко движение Кемал Атататюрк. Макетата са толкова смахнати, че държавицата им е вече като психодиспансер. Мине някой друг месец и пак тия психари нещо измислят. Какво ще следва? Лошите българи тероризират македонския град Варна и македонската риба в Черно море не може да говори свободно на македонски?

62

Анонимен

преди 3 години

За лакей като нас никакви отстъпки.С тези политици си заслужаваме съдбата.

61

Анонимен

преди 3 години

До мхм Договора требе се премахне оти е ненужен

60

Анонимен

преди 3 години

с маски за пред ***

59

мхм

преди 3 години

самия договор е предателски, признава конституционалния език на македония т.е македонски..

58

Вето вето вето

преди 3 години

До 1945 беха българи. Дойдоха комунистите и ги помакедончиха.ВЕТО до дупка!!!

57

Отново !!!

преди 3 години

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в негои гадните албнци.Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти.Забележка: На Заев и семейството му да не се дава български паспорт!

56

Анонимен

преди 3 години

Сос Северната Македония ке се оправиме. Една *** ни е раждала. Шчо че правиме с Южната?

55

Прецака Зайо Юнака

преди 3 години

Защо сега няма проблеми между Гърция и Северна Македония? Защото Гърция е подписала добър за себе си договор. България не е съумяла да подпише добър за себе си договор със Скопие. Защото слабото звено в двойката Атина-Скопие е Скопие, а в двойката София-Скопие това е София. Тарторите на ЕС и НАТО знаеха отлично кое е слабото звено и притиснаха него да прави едностранни отстъпки. С премиер като Бойко Борисов и външен министър като Екатерина Захариева България не може да не бъде слабото звено.

54

Анонимен

преди 3 години

Слава на Георги Димитров, Сталин и Тито, създали Македонската република в Югославия!Чърчил нищо не създаде в Гърция.Пак Русия освободи Македония от Сърбия.

53

Анонимен

преди 3 години

Борисов е заповядал на историческата комисия да отиде на срещата с изути ***.Компромиси ще има само от българска страна!