7

до 10

преди 3 години

Принципно си прав, НО-ооо някои нарциси са много изкусни и нагли манипулатори/нещо като психопатите, но в по-мек вариант/ и така могат да ти отровят живота, психиката и здравето, че хич да не се усетиш. Дори и за професионален психиатър понякога е трудно да усети нарциса, социопата или психопата. Така, че много внимателно с хората проявяващи ясно изразени нарцистични наклонности и спазвайте съвета на психолозите и психиатрите - ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО. Проблем е ако са шеф или семейст

6

Анонимен

преди 3 години

Браво, никога досега не я бяхте пускали тази статия, е може би веднъж или двадесет, но повторението е майка на знанието...или баща на простотията, зависи.

5

Анонимен

преди 3 години

опа опаако си с изграден характер - нищо не може да наруши самочувствието ти.научи се да уважаваш себе си, да се грижиш за себе си.бъди смирен/а, но силен/а, търпелив/а с другите и имай чувство за нормалност.и никакъв нарцистичен характер не ще ти причини вреда

4

До 4

преди 3 години

И все пак за нови възможности...за нова любов- да,имаш право.

3

До 4

преди 3 години

Не винаги става въпрос за любов и влюбване. Нарцисизма е присъщо на западното общество и дали са лични взаимоотношения или не...проблемите са явни. В личен план....Живота не е само любов в този смисъл ,а има и отговорности-брак...деца и други.

2

До 2

преди 3 години

Няма как да стане....

1

Анонимен

преди 3 години

Живота с такъв нарцисист е кошмар и го казвам от опит. И света и обществото трябва да се събудят и проумеят какво се случва,защото то афектира не само личните взаимоотношения а може да да афектира много повече.