8

Анонимен

преди 3 години

"Трябва ли да се ограничи приемът на захар при децата?Хората ядат захар, а не приемат захар....Тази е толкова "доктор", колкото аз съм космонавт.Избирайте си по-образовани партньори!!

7

Анонимен

преди 3 години

Захарта е много вредна. Над 90% от американците умрели заради КОВИД-19 имат висока степен на затлъстяване точно защото редовно консумират захарни изделия. В САЩ 1 (една) хубава ябълка струва повече от един шоколад.

6

дедо

преди 3 години

Ами че тя захарта е полезна бе,кой е казал че е вредна? Ако пиеш по 12 литра минерална вода на ден полезно ли е?

5

Кариес

преди 3 години

Трябва да им спрете сладкото за известно време, за да са достатъчно настървени за Хелоуин.

4

Анонимен

преди 3 години

Ако не научиш детето от малко на култура на хранене, то ще плюска боклyци и ще дебелее и тъпее .Мед, банан са заместители, малките деца нямат никаква нужда от захар !

3

123

преди 3 години

Не, не трябва. Трябва да спрете да разпространявате тотални ***, наречени "храни". Не съм видяла дете да яде захар с лъжица от захарницата.... Ако има някакъв контрол, 90% от *** на пазара би трябвало да са забранени!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Не само захар! България е една от малкото държави В СВЕТА, в които може да си влагаш толкова доказано вредни неща, че дори африканците не биха ги яли тия пумии! Забележете етикетите на чуждестранните стоки имат описани за България, Румъния, Полша, Литва, Латвия и плюс минус някоя балканска държава. Защо ли е това да не би някои от съставките да са забранени в другия цивилизован свят? Това е риторичен въпрос! Държавата с най-мръсен въздух, вода и храна!

1

Анонимен

преди 3 години

Браво бе, 30 мл. сокче съдържало 25 гр. захар... Значи водата в сокчето е около 5 мл.