10

Требва да свикнете !

преди 3 години

ГЕРБ НЯМА ДА ВИ ОРГАНИЗИРА ИЗБОРИТЕ!ЗАБРАВЕТЕ!!!!!НЯМА ДА ВИ ДЕДЕМ ПАК ТАЯ ВЪЗМОЖНОСТ , ДА РАЗИГРАВАТА ЛАКАРДИЙ...КАТО "КОСТИНБРОДСКИ ПРОСТОТИИ" И "КУПЕНИ РОМСКИ МАХАЛИ"...ХА,ХА,ХАААААААААЩЕ СИ ЗАГУБИТЕ ИЗБОРИТЕ ПРОТИВ ГЕРБ , КАКТО ....Е ГОСПОД ДАЛ...! АЙДЕ ПРАВЕТЕ , РОТ ФРОНТ.....СЪС ЧАЛГАТА , ПИНОКИО И БЕЛА РАДА....ХА,ХА,ХАААААААА..ТА ДА СЕ ИЗЛУНДЗИТЕ НА ИЗБОРИТЕ , КАТО ХОРАТА...!

9

Шефа

преди 3 години

А Вие къде сте видяли мутра да спазва закон и наредби?Няма такъв филм - каквото каже Бойко , това е закона!

8

Анонимен

преди 3 години

Абе хора, вижте най-накрая в тоя речник какво означава думата "сезирам". Това, че звучи като някоя българска дума, не значи, че е всяка дума означава това, което ви кзплюе фантазията. ЕП не се сезира. Уж юристи, журналисти пък си говорите както бебета си гугукат, тц, тц...

7

Анонимен

преди 3 години

За Анреев са гласували мутрите, ДПС са се въздържали, а БСП са гласували против. Чии човек е не знам....

6

ФАКЕ

преди 3 години

МОШЕНИЦИ ОСТАВКА

5

селянин

преди 3 години

НПО ако ще и на арменския поп да се оплаче е все тая ,на изборите оплаквачите ще бъдат бити като смрадлив тумбак в плет.

4

изнервен

преди 3 години

А бе, да ва евва в иддиотите, само на вселенския патриарх още не сте поискали оставката. СТИГА!

3

Анонимен

преди 3 години

Този Андреев е кандидата за шеФ на ЦИК от страна на БСП.Избраха точно него, за да не врещи Нинова, че ГЕРБ винаги слагат свои хора.Айде сега се хванете за косите и се сбийте, че ми е ПИСНАЛО ОТ ВАС.

2

Анонимен

преди 3 години

Още се шматкат с организирането на електронни избори. Не са пуснали поръчката още. Подготовка за пускане - месец, кандидатстване - месец, отсяване на оферти - седмица, две. После избират фирма, другите - както е традиция обжалват. Докато не излезе съдебно решение, няма изпълнение на поръчката. До изборите няма да има никакви шансове да стане. И после какво ? Не ни махайте, да организираме избори дето от сега се вижда, че ще са провалени. Работа, работа, работа. И здрави шкафчета да поемат.

1

Анонимен

преди 3 години

Тук всичко е така, Борисов и ГЕРБ нарушават всичко възможно и никой по никакъв начин не може да ги накаже. Затова на хората им писна и излязоха на улицата.Искат от хората да спазват наредби и закони, а самите ТЕ ги нарушават ежедневно.