156

Тя простата ти путка

преди 3 години

не се отрази на имиджа на ГЕРБ, пък една резолюция ли!? Толкова сте т ъпи в ГЕРБ, че даже и не можете да разберете какво казват в Брюксел. Вчера слушах Боко как срича и прочете бавно два пъти едно писмо и пак не го проумя, а тази ***, пък съвсем няма мозък!

155

Martin Bormann

преди 3 години

Конспирациите идват от там, че хората на вярват на политиците, а политиците лъжат хората защото ако истината излезе на яве, ще изгубят контрол върху масите - един безкраен омагьосан гръг. Конспирациите са фантасмагории които са далеч от истината, но след като прозрачност няма и няма да има, хората искат отговор, дори и да е измислен, смешен, но отговор различен от сивото казвайки нищо обяснение на политика...

154

меца

преди 3 години

ТАЗИ ПРАЗНА КОФА СЕ НАПЪВА ДА ДАВА МНЕНИЕ! НЕ РАЗБРА ЛИ ВЕЧЕ ,АмаЧЕ НЯМА АКЪЛ ЗА ТЕЗИ РАБОТИ??? И НЕ САМО ЗА ТЕЗИ. Ама не е луд,който изял зелника!

153

Анонимен

преди 3 години

След като Председателят на парламента е ***,за останалите членове на ГЕРБ не мога да намеря подходящо определение.....

152

Анонимен

преди 3 години

то тука червените *** са налазили като мухи на ла*но. Смърди та се не трае!

151

Анонимен

преди 3 години

*** да изразява мнение е мека казано комично!

150

K

преди 3 години

Ти самата се отразяваш изключително негативно на имиджа на България. Дори и като хигиенист нямаш място в парламента - това се вижда от един елементарен поглед назад във времето: Стефан Савов, Благовест Сендов, Йордан Соколов, Огнян Герджиков, Георги Пирински... и изведнъж ти и Цецка. И двете сте на ниво кметски наместник максимум - обидно е да сте в парламента, а още повече да водите заседанията му. Не ви ли е срам?!?

149

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха П - К П е вече цензурирано ли беее АХАХАХ ДНЕС БГ ЖАЛКИ СТЕ ВЕ СМЕШНИЦИИИИ НАГЪЗЕНИ ДА ФАЛИРАТЕ ДАНО ДА ВИ ИЗПОУВОЛНЯТ ЦЯЛОТО ПАЛАЧОРСКО ЕКИПЧЕНЦЕ ДАНО...

148

Анонимен

преди 3 години

***, индивид без грам достойнство, ще остане в историята със срама и позора си ..

147

Много

преди 3 години

са ми любопитни и интересни Герберите?!?До сега,една песен пееха-Европа това,Европа онова,туй или онуй,така или иначе?!?С Европа на уста,лягаха и ставаха!?!Сега,Европа,като им удари звучната плесница,обърнаха плочата и друга песен запяха-въпросната резолюция нямала юридическа стойност и значение,не била задължителна и други такива!?!Хайде ние обикновенните,простосмъртни може да не сме от най-умните,но Другарки и Другари от ГЕРБ,хайде на нас оставете,ние да преценим и решим кое,как е!?!?!?

146

Цеци

преди 3 години

Ег..ати държавата, след като аз съм председател на Народното събрание и премиерът не ме уважава...

145

EU боклуци

преди 3 години

*** от ЕС се опитват да клатят стабилносга но ще получат железен юмрук в зъбите от нашия велик водач строите, баща на народа, каратист, щангист, тенисист,футболист на годината, премиера генерал лейтенант доктор Бойко Борисов!!!

144

америка1332002

преди 3 години

вчера беяе рожденият ден на орела на свободата на македония Владо Черноземски. поклон пред паметта на героите-мъченици за българската свобода.

143

Христо Христов

преди 3 години

До 150То и маджо подкрепя кварталните си мутри...ПП. Пример от България относно адекватността на муудис и подобни: международната кпмг даде супер одит на ктб, месеци преди да фалира.Клатят се фалшивите гербаджийски опорки, клатяяят.

142

Христо Христов

преди 3 години

Отделно, че тиквата иска нова конституция, точно за да може герб да приеме истанбулската конвенция.

141

Христо Христов

преди 3 години

Януари 2018та, Екатерина Захариева ясно подкрепя станишев за приемането на истанбулската конвенция, срещу бсп.

140

Христо Христов

преди 3 години

До 130"...БСП и сателитите й се занимават с налагането на Истанбулската конвенция" - ц. У нас точно герб внесоха истанбулската конвенция за обсъждане, а лично тиквата обещаваше в брюксел, че България ще я приеме.

139

Анонимен

преди 3 години

Муудис току що потвърди думите на Караянчева.Ами сега?

138

Анонимен

преди 3 години

На имиджа (т.е. авторитета) на България се отразява самата Караянчева!

137

Анонимен

преди 3 години

Забележете внимателно,това нещо споменава думата ИМИДЖ!Дума,която я праща в най близкия контейнер за полит. отпадъци.Жената има заработен балатум в очните си дъна,ушите й за запушени,тича насам натам,фабрикува глупости,които "работят" за имиджа на Борисов. ПП-ГЕРБ,не върви,а тича надолу към пропастта в която ще остане завинаги.Много простотия се събра на едно място.Прости,но алчни. Банковите им сметки,са изтърбушени от стотици хиляди,милиони,милиарди, финикийска знаци.