33

Анонимен

преди 3 години

Е ако е само 5-6 месеца, добре. Като гледам как сме 50-60 години назад от почти всичко...

32

Анонимен

преди 3 години

Не можеш да спреш технологиите и прогреса.Нищо вредно няма в 5г.Колко е вредно да си обльчен пт телефона ти?

31

JJIVANOV WARNING

преди 3 години

Целта на това НАГЛО ПРЕСТЪПНО МОНТИРАНЕ НА ТЕЖКО ВРЕДНА ТЕХНИКА ДИГИТАЛНО ХОЛОГРАМНА СКАНИРАЩО ПРЕСКАНИРАЩА Е ТЕЖКО УМИШЛЕНО УВРЕЖДАНЕ НА ПРИПОВЪРХНОСТНИТЕ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ ВКЛ ЧРЕЗ УПРАВЛЕНИЕ ПОД КОНТРОЛ НА ДРЕВНИ ВРАГОВЕ ЧРЗ ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ НАРОЧНО ПрОИЗВЕДЕНИ И ЗАЛЕПЕНИ>COZVID PANDEMIC se управлява от искуствен интелект на база монтирана техника по програма 4 G.Снимани са ПОСТ НЕОЗОЙСКА ФЛОРА И ФАУНА ПООЛУ КАПСУЛИРАНА ОТ ПРИРОДАТА - вижте заразаТА "АФРИКАНСКА ЧУМА ПО СВИНЕТЕ"

30

Герб са изроди

преди 3 години

Вие кого питахте??? В брюксел кмета забрани и не само. Това ще доведе не до 15000 умиращи от рак годишно а по две! И трите оператора да поемат лечението на раковоболните от днес!

29

мислете добре

преди 3 години

5-по азбучен ред,помислете коя буква,и чия е думичката,и вадете извод,и какво ни чака,ако не се противопоставим

28

Активист на БКП

преди 3 години

Ако 5G-то не е руско - не го искам.

27

Я проверете !

преди 3 години

5G мрежите си работят мноооого отдавна по света ;)Това е ефирният ТВ сигнал. :)))Стига сте плачкали като лелки ;)

26

До асдфг

преди 3 години

Със сигурност е от това. Време е да им покажем че не искаме никакви антени и да си изхвърлим телефоните. Не на комуникациите. Стига телефони, фейсбуци и други боклyци. Доказано са вредни като гледам колко глупости се пишат как промиват мозъци и колко време се губи в простотии. Време е всяка кифла да вземе по една лопата и да прекопае градинката пред блока или да изчисти на кравите на село. На таз държава и трябват работливи хора.

25

До 27 от Аз

преди 3 години

Аз съм много по-грамотен от теб явно. Научи се да четеш както трябва (учи се в първи клас) после прочети внимателно написаното от мен и после ако имаш с какво да го осмислиш коментирай. Прочети малко научна литература не само във форума БГ Мама. Пълни циркаджии сте тез като теб с мозък колкото една варена царевица. 5GHz е честота на която работи WiFi (дето се закачаш и цъкаш във фейса), 5G e технология за мобилен пренос на данни. Това за четотите се учи по физика в основното, явно и там си спал.

24

Анонимен

преди 3 години

Безплатно опитно поле България, продадена територия от сребролюбци и изчадиа адови. Да се задавите с кървавите пари до девето коляно.Амин.

23

do 21

преди 3 години

До Aз: Много си неграмотен. Ти правиш ли разлика между 5G и 5GHz?

22

Коко

преди 3 години

5G в България ще се внедри бавно и на ограничени места поради простата причина, че е скъпо удоволствие.

21

69

преди 3 години

на тези *** 3G не им работи навсякъде тръгнали 5G да правят, не ги купувайте и им отказвайте ъпгрейда и промоциите, с които ще се опитат да ви го пробутат, клетките ще са 3 пъти повече и с по голям интензитет на енергииното поле, домсъветите да забраняват монтиране на жилищните сгради- само така можем да ги спрем

20

Иван

преди 3 години

То и разпространението на ковид се забави с точно толкова у нас. Защо ли.

19

До 22

преди 3 години

https: // public-emp.ncpha . government. bg / Geolocation / ViewBaseStationsOnMap .aspx - Сайтът е правителствен тъйче модовете не го трийте а нека остане хората да се информират къде около тях има антени ! Здравето ли е важно за вас сънародници или не !? Здравето е най-ценното в този живот разберете го за бога.

18

Анонимен

преди 3 години

някой знае ли в бургас дали има 5джи и откога,аз лично от май месец насам изпитвам странна тревожност и нервност,може и в мен да е причината но бих искал да зная дали има пуснат 5джи тук и откога

17

преди 3 години

Е как до сега сигнала на телевизията който беше в 700-800MHz обхват с мощности от порядъка 5KW не ви пречеше а изведнъж сигнал на същата честота с мощност 40-50W ще избие кой ли не? Как до сега сигнала на WiMax мрежите работещи от 2006 г в нашата страна на 3.5GHz не ви пречеше, а сега стана много вреден? 5G в България ще е на тези честоти, освободени от стари технологии. Как домашният ви WiFi който работи на 2.4GHz и на 5GHz и е на две педи от леглото ви не ви пречи? Дали не е политическо всичко

16

Йовков

преди 3 години

До Активист на БСП "Боже ,колко тъпотия има на този свят!"

15

cky2kbg

преди 3 години

пчелите загиват все повече и повече,от там и растенията. Вие слагайте още клетки

14

Активист на БСП

преди 3 години

Дойдем ли на власт ще ги демонтираме!!!