37

учен

преди 3 години

До Тикволандия...еми тази в Белене е в БГ .....а другата е на НЯКОЛКОСТОТИН км -в Румъния ...ПАНЯЛ ????? или пак да обяснявам ! ....ВТОРА АЕЦ в Белене е от бай Тошово време ( подНАТИСК от СССР ) ....после Царя и *** почнаха да правят НЕЩО - БЕЗ ПОДПИСАН ДОГОВОР ....КРАДЯХА ...КРАДЯХА...КРАДЯХА пари ...после купиха 2 реактора ( БЕЗ ПОДПИСАН ДОГОВОР ) ...а Б.Б. какво да прави ??? предложи ги на ИРАН и арабите-никой не ги иска ...АЕЦ е само за ЯДРЕНИ страни ( да си складир. гориво забомби .

36

Тикволандия

преди 3 години

Как така площадката в Белене била в заметръсна зона, а тази в АЕЦ "Черна вода" не е?Докато управляват Бойко и гербаджиите нова българска АЕЦ няма да видим - нито с руски, нито с друг реактор. Това е истината.

35

Анонимен

преди 3 години

Не е ли с чернобилски реактор, не струва !

34

Психиатър

преди 3 години

До ученГосподине, моля ви, елате на преглед за уточняване на диагнозата.

33

учен

преди 3 години

До Анонимен 37........АНОНИМЕН МАНИПУЛАТИВЕН ГЛУП-К..........До сега само руски " САМОВАРИ " ядрени гърмят...и троват цялата земя ....ПАНИМАЕШ ??????? само руски !!! нямат и престава ( или по колхознически не ги интересува ) как да спрат радияцията при авария !!!!! В САЩ ...в Франция имаше аварий....ДА СИ ЧУЛ за изтичане на радиация ????? . а във ФУКУШИМА - най- гол. възможно изпитание ( земетресение 9-та степен + цунами ) и реакторите ИЗДЪРЖАХА -никаква радиация !

32

Анонимен

преди 3 години

Ммаллиййййййй ! Катастрофата е неизбежна. Край. София е далече и затова благославят жендерите сделката но ще го отнесеме ние от северозападнала белгария

31

Анонимен

преди 3 години

До 36 АнонименТочно американските са рискови "гърмящи" и ще го отнесеме ние защото аварията е гарантирана така , че ръкопляскай докато все още можеш

30

Анонимен

преди 3 години

Що тъй ве "глупави" румънци? Няма ли да вземете колхозните гърмящи реактори? Американските са много капиталистически

29

Анонимен

преди 3 години

Евала на румънците. А ние се занимаваме с *** и допотопните им реактори.

28

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо не дават в България да се строи ядрена електроцентрала...Ще затворим пазара на румънците. А ако нямаме електроцентрали ще ни продават и тока ,,няма да сме енергийно зависими"....

27

Анонимен

преди 3 години

Американците сключили договор със себе си.... уау!

26

Анонимен

преди 3 години

До СандоБългария още от миналата година е започнала да внася за първи път в своята история повече ток отколкото е изнесла.

25

Анонимен

преди 3 години

Ще строят на двойна цена. Пак китайците ще дойдат да им строят американския реактор, произведен в Китай.Всичко друго ще е същото като Белене - турбини, генератори, управление.Т.е. за два китайски реактора по лиценз на Уестингхаус, ще вземат двойно повече пари спрямо Белене.Честито. Да чуем евроатлантиците, русофобите и американофилите.

24

Анонимен

преди 3 години

Румънците си взеха белята с този договор. Първо американското гориво за АЕЦ е по- слабо от руското, по скъпо , ще се доставя от по-далече и отработеното такова румънците ще трябва да си го съхраняват поне 50г. докато руснаците си го вземаха обратно. И какво гориво ще им дадат от САЩ като 46% от тока в САЩ по официални данни се произвежда от руско ядрено гориво. Украинците се опитаха да го заменят, но се отказаха. Като по-слабо горивото от САЩ се заменя по-често и това оскъпява тока.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Спират ги защото са руски, а Русия се чуди как да пороби отново Източна Европа.

22

Анонимен

преди 3 години

Румънците затова са пред нас и вървят напред, те скъсаха с руския корупционен модел. А българите още рoбуват на руснаците и плащат данък Русия.

21

Анонимен

преди 3 години

Заради 1 и 2 реактор в Черна вода спряха 1 до 4 реактор в Козлодуй. Сега заради 3 и 4 реактор в Черна вода ще искат да спрат Белене.Лъсна истината.

20

Анонимен

преди 3 години

Рассия няма работа в България. Да ходят да строят реактори в Зимбабве. Там им е мястото.

19

Сандо

преди 3 години

споко, скоро и ток ще почнеме да внасяме

18

Анонимен

преди 3 години

Супер, краварски ядрен коптор до нас....