11

Анонимен

преди 3 години

Аз ви казах Дайте да запалим автомобилите на синята и зелената зона с горивна течност в бутилка и сами да управлявате тези наши зони открай време време да въстанем уважаеми български народ време те прекалиха ще стане и по-зле

10

NoMercy

преди 3 години

A междувпрочем ако ми е поддържана колата и да е 50 годишна пак ще си я карам. Това да ти е нова и лъскава колата може да е цел ня някой който по друг начин не може да изпъкне.

9

NoMercy

преди 3 години

До Чиновник:*** може да викаш на някой друг ама не и на някой дето и бабите и дядовците са му били от София за разлика от твойте. И никой не е казал , че трябва да се изградят платени паркинги. Ако паркингите са платени то те трябва да предлагат все пак нещо: да са покрити или да имат някъква охрана и .т.н. И не ми говори за градски транспорт последният път като го ползвах умрях от смрадта в него. Да не говориме , че там където ходя с колата ми е неудобен. А я ми кажи Бойко в рейса ли е?

8

Софийска баница

преди 3 години

До УнуфрийПовече от половината гаражи в София стоят празни и дори не се предлагат под наем. Ганчовеца не обича да плаща.

7

Чиновник

преди 3 години

До NoMercyДори да се изградят паркинги, да не мислиш, че ще паркирането там ще е безплатно,бе умник?!?! Целта НЕ Е да се паркира безплатно, а селяндypите да се отучите, да се мъкнете с колите си навсякъде из София. В София има градски транспорт, ако не си забелязал. И е много по- нов, комфортен и удобен от 15-20 годишните радрънкани таралясници, които карате.

6

Анонимен

преди 3 години

Аз тия глоби от центъра за градска мобилност си ги събирам, утре може пак да изчезне тоалетната хартия заради ковид бастуните.

5

Унуфрий

преди 3 години

Предлагам да им покажете едис среден пръст на тия ***, като си купете или наемете гараж!

4

Анонимен

преди 3 години

Рекетьори!Нарочно не направиха нито един безплатен паркинг в града, за да могат безпрепятствено да "доят"столичани.За целта ни пробутват, че въвеждането на цветните зони било панацея и било много хубаво нещо. Много хубаво, но за доячите, не и за софиянци.като направят зона цяла София и нарочно няма нито едно място за паркдиране, могат да ни рекетиират колкото си искат. Да, това е рекат - поставят те в безизходно положение и ти взимат пари за това.

3

Перничанин

преди 3 години

По-голяма ли ще ви е печалбата от там ? :)

2

NoMercy

преди 3 години

*** колко пари събирате от тези зони!Няма ли да изградите паркинги най накрая престанете да мислите само за увеличаване на данъци и глоби!Това ли е най новия начин за тормоз - квартал който не иска зона ще се глобява. Все пак за издадените разрешения с презастрояването не са виновни живущите по кварталите!!!

1

Анонимен

преди 3 години

ДИРИБЕИ!