19

Анонимен

преди 3 години

ТРИ Нобелови номинации -- ВЕЛИК!А на абезяната трябва да се отнеме, с НИЩО незаслужената награда.

18

Анонимен

преди 3 години

Скандинавските левичари никога няма да признаят и удостоят с награда патриот като Тръмп. Рейгън също много го мразиха комунистите. На кениеца му дадоха нобелова награда и все още никой не знае за какво точно я получи, включително самия той. По времето на Хюсеин САЩ водиха няколко войни и бяха на прага на ядрена война с КНДР.

17

Анонимен

преди 3 години

Нобел трябваше да получи Навални.Но не е късно (макар и политнекоректно спрямо жожаните)

16

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой прави подбора на кандидати, но за поредна година някои претенденти в различни категории ме изумяват с присъствието си. Много му трябва на Тръмп наградадоколкото помня миналата година сам я отказа, но при нас не се говори много за това.Може да е всякакъв, но поне по негово време щатите войни не са водили(поне офицялно)Докато при предшественика му, който взе наградата за Мир имаше 5 или 6 войни където щатите бяха страна в конфликта..... Какви ли са критериите за заслужил наградата?

15

Анонимен

преди 3 години

До 14Вярно е. През мандатите на Обонго, САЩ са хвърляли бомба на всеки 4 минути.Обонго има започнати шест войни а Тръмп нула.

14

Анонимен

преди 3 години

Нобела за мир е силно надценен лато морално стойностна институция. откакто наградиха Обама...

13

Анонимен

преди 3 години

ГМО за всички. Най- вече за тези които защитават всичко гадно на този свят - педофилия, ГМО, трансджендъри, ваксини, 31 пола ...етц.Господарите ви ще ви избият първо вас, вие сте им във власта.

12

Ахам

преди 3 години

А с какво е заслужил оранжевия перчем за да претендира за наградата? Всъщност той умира от злоба, защото Обама има Нобелова награда, а той -не. Прави всичко възможно да докаже , че нещо прави. До сега не е постигнал нищо съществено- даже северно -корееца му се подигра , въпреки любовните писма, които му изпращаше Дъмпи- Тръмпи.Егото му е по-голямо от акъла .

11

Тръмп 2020

преди 3 години

Глобалните Комунисти Никога, повтарям Никога, няма да дадат Нобел на Най-великият Президент на САЩ в цялата й История!!

10

Всъщност

преди 3 години

Добрата новина е, че не я дадоха на онова с плитчиците. Но то и движението им поувяхна покрай короната.

9

Реалист

преди 3 години

След фалшивото заразяване, може да му дадат някой Оскар поне.

8

Анонимен

преди 3 години

Обонго бомби 5 страниза да му дадът тая награда. Тръмп си мисли че само като бомби сирищ е достатъчно. Те искат да започне война с Иран и Русия и тогава чак ще му дадът награда за мир.

7

българка

преди 3 години

Смях в залата ! ПОЗОР ! Защо не кажат какви са заплатите на чиновниците в тези международни организации и бонусите, които сами си начисляват, включително в УНИЦЕФ ?!? И защо никой не иска да каже, че всъщност почти нищо не правят, освен да философстват и да харчат парите на дарителите. СЗО миналата година е изразодвала 200 милиона за командировки в екзотични дестинации и нощуване само в луксозни хотели. АБСОЛЮТНИ *** ! Това е и една от причините Тръмп да им спре финансирането.

6

А кой раздава

преди 3 години

Нобеловата награда за корупция?

5

Анонимен

преди 3 години

Като се има предвид, че Михаил Сергеевич Горбачов, запалил огъня на войната за Нагорни Карабах през 1988 г., получи Нобелова награда за мир през 1990 г., като се отчете и факта, че Барак Хюсеин Обама, подпалвачът на междуособната война в Либия и на неоколониалната война срещу Сирия, също има Нобелова награда за мир, може да се каже, че Нобеловият комитет е решил да не включва Доналд Тръмп в един, по същество, позорен списък.

4

ДДРонег

преди 3 години

До ДДРонегА, ясно, видях кой е автора на списуванието, нормално за нея ...

3

ДДРонег

преди 3 години

Аз ПАК не разбрах, какво има Тръмп с тази статия, че слагат името му в заглавието ???

2

Анонимен

преди 3 години

Да го дадат на Китай!Мирно затрива света.

1

Айде, холан!

преди 3 години

Само това липсваше - Тръмпестия до го окичат с тази награда. Тоя тиквен медал не зазсужава, та камо ли Нобел.