60

Турчин

преди 3 години

Да окопираш и разрушиш из основи Афганистан,Ирак,Сирия,Либия,Сомалия,да прокудиш над 36.000.000 души от родните им места,да стреляш на месо при най-малкото подозрение,да унищожиш държавността на най-развитите мюслюмански страни не е грях.Да стреляш и бомбардираш мирно население в Азербейджан не е престъпление.Да ходиш на сафари за хора в Сараево и да стреляш сруще деца и жени не е престъпление.Да избиеш до коляно цели родове в Сребреница не е престъпление.Престъпление е отварянето пустеещ плаж..

59

читател

преди 3 години

Турция винаги е носила само и единствено беди на всички Балкански и Средиземноморски страни. Терор и геноцид навсякъде. Един ден обаче тя ще се разпадне - 25 милиона кюрди работят за това.

58

мхм

преди 3 години

вай вай вай като четеш по форума колко са отворени българите и почваш да се чудиш армия ли имат като хората икономика ли имат като хората и държавници ли имат като ердоган дето отива на политически форум и насолява евреите поставя ги на мястото им също си търси от всички възможни съседи ползите и САЩ и и Русия и всички се съобразяват с него и Турция а наш Бойче всички си го привикват да го сложат пред свършен факт.а българските форумджии наричат Ердоган тъпо парче хехе баси умните пичове хаха

57

May be

преди 3 години

Едва ли има по-ужасна и мразена държава от Турция. Хората живеят в мир, спокойствие, а тия само се месят наляво надясно. То не бяха Кипър, Сирия, Либия, Армения, Средиземно море и още мн не споменати места, които са в сянка, но ще избухнат в даден момент. Ще дойде деня, в който великите сили ще разпокъсат тази измислена държава създадена от араби и потурчени балканци.

56

Влад

преди 3 години

Сега го гледах тоя курорт в гугъла - все едно Слънчев бряг, но без грам зеленина.

55

Испанеца

преди 3 години

Голям страх имат от тая Турция бе

54

яри литманен

преди 3 години

А руснаците пък що, кво му има на Хелзинки?

53

flach

преди 3 години

Няма нищо по-важно от мира

52

Орт

преди 3 години

Не разбрах кое е ужасното.

51

flach

преди 3 години

Руските сили успяха да изчислят местоположението и започнаха няколко мощни удара срещу тях. Източникът съобщава, че информацията за местонахождението е получена от разузнавателните служби, данните са "изтекли" от протурски терористи в Сирия.

50

Гого

преди 3 години

До ТурчинаТурска земя ама друг път.

49

flach

преди 3 години

Руските военновъздушни сили бомбардират сирийски наемнически лагер

48

Турчина

преди 3 години

Вас кво ви интересува българите ве това е ТУрска земя. Айде марш у балкана пропаднала държава.

47

Анонимен

преди 3 години

Защо ужасен,напротив прекрасен ден за хората...

46

Анонимен

преди 3 години

България общо взето бг гражданина допринася на света с мафия ,крадене контрабанда с много хубави неща за него

45

34

преди 3 години

То е ясно,че си "сюмдук" дали тея държави общо взето света знае нещо за България и въобще знаят ли я че има такава страна да съществува според мен не

44

Захариева

преди 3 години

Оправете си писането.Не е никак грамотно написано,много грешки.

43

Мойто име е...

преди 3 години

Явно ти нищо не си разбрал тогава защо ме апострофираш голям жест ти правя по принцип не се обръщам внимание на простовати хорамного под нивото ми! Считай го за комплимент!

42

Анонимен

преди 3 години

do 46само болни мозъци като тебе си мислят че ще има война между гърци и турци

41

ДНД

преди 3 години

Плажът не е нищо особено . Такива у нас много. Хотелите са били хубави ,ама някога. Проблемът е че това не е турска територия.