15

...

преди 3 години

Оставете Швеция, я кажете кво става в Беларус, където хората даже мачове си играха без да спират април и май. Никакви мерки почти не наложиха, имаха висок брой заразени, когато цяла европа се затвори. Какво се случи там? Къде са им труповете по улиците? Защо имат по малко умрели от ковид от колкото в БГ и защо сега на ден имат заразени колкото в БГ, та нали ние пролета къртихме пейките по парковете за да не станем като тях.Първата пандемия в историята в която лекарите търсят болни, а не обратнот

14

Анонимен

преди 3 години

До До бруталБелгия като население колко са? На каква територия? Гъстота?Я сега ги сравни с Швеция да видиш разликите.

13

До 11

преди 3 години

Ами това ти казва, човека: измряха им възрастните хора и оттам идва разликата. Почва да коси младите

12

До 11

преди 3 години

Прочети коментар 10! Никой не иска да се затваря живота отново, но поне не се събирайте извън семейството Ви, пазете себе си и другите, носете маска. Останете със здраве!

11

До брутал

преди 3 години

Да Швеция има 2000, а Белгия има 6000 заразени за ден. Напомням, че Белгия въведе доста по строги мерки от Швеция..и кво стана отвориха училища и градини и сега имат 3 пъти повече случаи от Швеция която никога не ги затвори...ти си направи сметка, колко от строгите мерки имат файда, защото след като ги смекчиш случаите нарастват драстично. А ние все пак не можем вечно да сме като мишки в къщите си набутани

10

Анонимен

преди 3 години

До ФеминистътЦелта не е да се спира вируса,а да се ограничава скоростта на заразяване. Има ли голям скок ще има и напрежение в обществото и при медиците.

9

До 7

преди 3 години

А шведите са колкото българите! 4 пъти повече заразени от нас

8

Анонимен

преди 3 години

Ванга е рекла на Нешка: Ке се дигне голема мория по Моравия и чехкините ке падат на гръбе.

7

Брутал

преди 3 години

А пък любимата Швеция е с 2000 заразени за денонощие! Защо? Нали имат стаден имунитет? Нали измряха всички стари хора и им е олекнало? Или сега почват младите да ***! Ей българи, спазвайте дистанция и носете маски! Елементарно е!

6

Я па я..!

преди 3 години

И ние сме така , но нашите рекорди са по скромни. Но има време. Ковида е тук.

5

Феминистът

преди 3 години

Няма начин да спреш Ковида - мисията невъзможна. Очаквам скоро бентът да се скъса окончателно и пороите да тръгнат по неконтролируем начин. Дори болниците стават опасно място за посещение, дори и медиците по понятни причини не са защитени. Само в НОЩ още не им свети прозрението: продължават с "предвиждания" математически очаквания, контрол на огнища и т.н. Това са креатури, които са едновременно както господари, така и робски пленници на очакванията на хората от тях и вменени в тези хора от тях.

4

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Става Срашно, Пророчеството ми ще се Сбъдне!!

3

Анонимен

преди 3 години

И на тях са им набутали от американските тестове сто процента дори и да са произведени в чайна майна.

2

Анонимен

преди 3 години

Ковида е измислица бе стига сте лъгали, *** не можеш го излъга така лесно.

1

Анонимен

преди 3 години

Оставка на ГЕРБ, само лъжат че има вирос. Пушгриби