34

яко е

преди 3 години

Проблемите които ВИЕ сътворихте,сега да ги решаваме ние.Ок махнете се и ще си ги решим .Без вас.

33

Анонимен

преди 3 години

Свети Радан и Елена основаха парламентарната група на Светни Европа!

32

Анонимен

преди 3 години

Ми решете ги, бе, що не ги решавате?! От Мишо Бирата, през ти си го избра, КТБ, изтъргуваните български паспорти, изтъргуваният хазарт, барселоната, та чак до шкафчето с пачки евро и кюлчета злато кажи-речи десетина години проблем върху проблем. Посяхте тотален разврат. Деморализирахте народа и сега всеки престъпник, на фона на вашите золуми, пита аз ли съм най-големият престъпник в тая държава. Вие сте не част от проблема, а самият проблем! Оставка! Мутрите - вън!

31

Анонимен

преди 3 години

ИЗВДОД: ГРАБВАЙТЕ КАМЪНИТЕ!МУТРИ ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРАТ!

30

Недоразбрал

преди 3 години

Навремето един приятел ,често ми казваше,че най голямото богатство на БГ са гл,упаците!Нямат свършване и извират като минерална вода!Гледам и тук в сайта,че същите от богатството съскат против А.КОвачев,а за сбръчканата руска к,учка Йо,нито дума?!Що тъй ва ДРОГАРИ?!Странен афинитет на рускиня към жевота на македонци,роми,хомо,сексуалисти и други темички уж свързани с някаква си корупция в БГ?!Тя е подсъден руски шпионин и гледа да спаси кожата,забърквайки скандал след скандал,а вие ръкопляскате?

29

Анонимен

преди 3 години

Все едно да очакваш крадеца да ти върне откраднатото.Празните ви приказки и обещания вече не хващат дикиш.Махайте се,докато народа не се е изнервил до крайност.

28

Анонимен

преди 3 години

И Наско Месечков така мисли

27

Анонимен

преди 3 години

Така е,Ковачев,сами трябва да си ги решим ,но без вас.Вие се оказахте най-голямото разочарование на прехода.Най-големите крадци и манипулатори.Най-некадърните и неинтелигентни управници.Вие сте едно нищо,което трови живота на българите и от което бързо трябва да се отървем.

26

Анонимен

преди 3 години

Как си решаваме сами проблемите с корупцията, когато корумпираните имат властта и недосегаемостта да продължават да крадат. И никой не може да ги пипне, защото са си назначили главен прокурор, който гледа всичко друго, но не и тях. И никой не прави публични разкритията, защото са превърнали журналистите в *** и са подчинили медиите. Това как сами ще си решим проблемите, означава как сами да си продължим както досега и да не ни се бъркат, че пречат на далаверата.

25

Ще ви разочаровам

преди 3 години

бившите и настоящите комунисти НЯМА да изчезнат. Това че се наричат днес комунисти а утре Дай българия не променя факта, че това са просто хора, които никога не са работили за хляба си и знаят само и единствено да крадат, защото са правоимащи - дали активни борци ли някакви олигарси - перачи на червени пари, все тая. Комунист е човек, който просто изповядва принципа - моето е мое - чуждото общо.

24

Анонимен

преди 3 години

МУТРИТЕ СТАНАХА ЗА РЕЗИЛ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА,НО ПАК ГОВОРЯТ САМО ЗА ПАРИТЕ И ДА НЕ ИЗТЪРВАТ ЛАПАЧКАТА

23

Този колко

преди 3 години

Години е евродепутат?А реши само един проблем-придади си коса.

22

123

преди 3 години

А бе вие българите сте станали народ с много къса памет,чета,чета по форумите комунистите това комунистите онова НО хора кои ви ръководи сега ПАК бивши комунисти бобко беще охрана на тодор червен в червата ,ако седна да ги изреждам то няма да ми стигне полето за писане.ДО като не изчезне това поколение от бифши ,настоящи,комунисти нищо няма да се поромени

21

Анонимен

преди 3 години

Такива като тоя са част от проблема как да се очаква да си отрежат сами клона???

20

Анонимен

преди 3 години

Червената Мафия винаги намира на кого да клепа България за да узорпира властта - ако Кремъл не праща войски, тогава тича при Европа да върти интриги !

19

тъпото

преди 3 години

До До 12Не обещавай такива работи брате.... Да не стане като предишните 10 избора.

18

тъпото

преди 3 години

До До 12Българския народ е доведен до... Прав си братче, не като при комунетета дето ограбиха всичко до шушка и долара по 3000 лв, заплати от 5 долара и пенсии от 3 долара. Тогава българския народ цъфтеше....Но вие сте толкона нагли че и това не искате да видите...

17

13

преди 3 години

не се прави на неразбрал. Дето ти Иван е на изток- руската мечка. Така ни изобградиха, че накрая в ръцете му да сме. Че и революции тука ни обявяват - народни. Все едно народа не ги знае какви руски шпиони са и къде се отчитат и докладват.

16

к.9,

преди 3 години

Упорито забравяте, че БиБи е бивш партиен член и е станал такъв на 18 години като курсант във Висшата милиционерска школа-Симеоново.Иначе няма офицерско звание от НМ, нямаше и да бъде преподавател в същата школа.Та той напусна ВМШ със завние майор от резерва!И друго: потруди се да провериш кои са основателите на ГЕРБ. Ще се увериш, че това са висши офицери от МВР.Защото ГЕРБ стана партия на униформените ***, а БСП - на комсомолците от районните комитети на ДКМС. Вие с БСП сте първи братовче

15

13,

преди 3 години

какъв дядо Иван бе?Надявай се на себе си и на разума на българите,да не се спънат отново в същата тиква.