6

Анонимен

преди 3 години

Зависи камерите се слагат не там където ще обезопасят пътя , а там къдете ще съберат най много пари, даже общините които нямаха такива места си премаркираха и направиха такива места.Все пак най важната идея е да се събират пари.

5

Щирлиц

преди 3 години

Може,ако не говорим по теУефона,и не слушаме високи децибели от "плейера".А няма и да е зле,чат-пат да караме само в една лента,а не да циркулираме като заблудени електрони.

4

Анонимен

преди 3 години

не ама ако се вдигне малко нивото на образованието и професионалните родители не възпитават децата си като хищници може след няколо поколения да намалят катастрофите, ама може и да не...

3

Анонимен

преди 3 години

"Не знам дали помага, ама е много забавно като си карам по магистралата с едната гума върху маркировката."По принцип кеф цена няма, но ако държиш гумите нон-стоп върху такава маркировка ще ти се износят по-бързо. А че не можели да те изпреварят - бaхти, как ве? Има място. ТИР трудно ще се събере, ама всичко под 3.5 тона минава спокойно. Ако бях аз, даже не намалям - ако те нажуля, ми... нажулил съм те, бегаш да се разправяш със застрахователите кой крив, кой прав, аз вземам следващата служебна

2

Фори

преди 3 години

Не знам дали помага, ама е много забавно като си карам по магистралата с едната гума върху маркировката. И то си трака, ама малко като влак трака, щото нали е осева линия. Прекъсната. А отзад някакви светлата, клатят се, ама не могат да ме изпреварят, като съм на осевата :)

1

JNS

преди 3 години

Дам,чакаме поредната глупост,пардон,поредната "умнотия"!" Колегите работели съсредоточено"! Пълен смях! Тия са се изкривили,ама не работа,а от стоене!До като не започнат ефективни глоби и наказания,нищо няма да се промени! Нито маркировката ще помогне толкова,нито нищо! Трябва си култура на шофиране,а при нас липсва! Пък тия "шумните маркировки" ,освен да дразнят,с нищо не помагат! Те даже са и некачествено положени,както обикновено!