35

Българи

преди 3 години

Арменците са прави- анадолски присвоисти и потурчени хазари нямат място в древната им земя!

34

Анонимен

преди 3 години

православен християнин вярващ хубаво говорите за причастие и подкрепа но извинявай след тая резня някой ако си мислил за капитулация не в ред само фашизма го е правил това

33

!?

преди 3 години

До сега не съм прочел новина какво е казал Бойко и правителството по въпроса.

32

православен патриот

преди 3 години

Трябва да подкрепим поне морално братският арменски народ !!! Те се борят за своята свещенна земя която си е тяхна от близо 2000 години !!! Няма как да подкрепяме ислямски навлеци на чужда земя !!!!

31

Анонимен

преди 3 години

До Koko the truthЧовек, ситуацията е по-близо до нас и Македония. Нагорни Карабах, е в Азербейджан, но е населен с 97% етнически арменци. За Кърджали също не си прав. Там живеят не турци а българомохамедани. Ако не рпавиш разликата...значи си като Ердоган.

30

Анонимен

преди 3 години

Само дърво от Мечката ще изправи всички кривини.Скоро...

29

Сашо

преди 3 години

Аз като българин напълно заставам на страната на Армения и ще подкрепям с вички сили борбата на братята алменци срещу турската помия.Бог да пази Армения!

28

Поп

преди 3 години

До АнонименВсички арменци да се махат от нашата родина България.Ние не искаме проблеми с Турция.Разбрахте ли арменци.Времето на Яворов изтече.

27

Анонимен

преди 3 години

На 27 септември армените нападната първи, прогнозирах, че ще съжаляват за агресията си.И се оказах прав.Помощ от Путин няма...

26

BN

преди 3 години

Азер и Турция са завладели голяма част от Армения в миналото. Така че е нормално населението да е предимно арменско, но тук става въпрос за амбициите на Ердоган да разшири и ислямизира околните държави. Сега се опитва да свари жабата на бавен огън за да провери реакцията на света. Скоро ще обърне поглед навсякаде около себе си и ако Европа блее и се пише лошо.

25

Аз

преди 3 години

Някой се опитва да запали световен религиозен конфликт, нападайки първите християни на светът, но от това печеливши няма освен кукловодите!

24

Анонимен

преди 3 години

о ВладМисля като теб! Имам близка арменка, която посети Армения и каза, че е горда с тази страна, но Родина й е България! Тези юнаци да отидат и да се бият за родината си! Ама надали!Президентът Пашинян се взе много на сериозно, опита се да се скара с Русия, ама сега отново разчита на тях. Алиев, който беше в отлични отношения с Москва, сега приема турска помощ!А посланичката на Азербайджан е красавица от персийски тип, перфектно знае руски и английски.

23

Само това да бе

преди 3 години

Кръвопролитията в Нагорни Карабах са неразделна част от политическото наследство на първия и последен президент на СССР, лауреата на Нобелова награда за мир Михаил Сергеевич Горбачов.

22

Taliban

преди 3 години

КОКОРАТИЯ БАБУН Е ТЯХНОТО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ. МАРШ НА ИЗТОК КЬДЕТО ВИ Е КОРЕНА.

21

Koko the truth

преди 3 години

Арменците винаги се правят на света вода ненапита. В случая, колкото и да ми се иска те да са прави - не са. Ситуацията ни се представя погрешно и пропагандно невярно. Агресията в Карабах за пореден път е предизвикана от арменците в края на септември. Отделно те са сепаратисти на азербайдж. територия, призната от целия свят. Ако подкрепим арменците, че имат права върху територия, която не е тяхна, това означава, че си вкарваме автогол ако нашите турци решат, че искат автономия в Кърджалийско...?

20

Грозилкян там ли е

преди 3 години

Онзи с разделечените очи като ***, знаете го:)))?

19

Анонимен

преди 3 години

Въпрос: Какво представлява знамето на Армения? Отговор: Плат метър на метър и на него нарисувана уста два на два метра.

18

Мда

преди 3 години

Няма как нормален бял човек да подкрепи ислямистките!

17

Анонимен

преди 3 години

България подкрепя християнските арменски братя!

16

Анонимен

преди 3 години

Бедните се бият. Богатите им гледат сеира. Няма да се оправим. Очевидно за 100г нищо не е мръднало.