33

Анонимен

преди 3 години

След като и Агенцията по вписванията започна да прави елементарни грешки при една статистика значи положението е доста критично. Прикриха ли сериозен спад? Колко инвеститори на зелено ще духат супата?

32

Анонимен

преди 3 години

Юрушшш на имотите,не останаха братя, всички где що имат някой скътан лев незабавно да го тикнат в коптори,тия които нямат да притичат до най близката банка и хубаво да се накиснат!!! Така добре ли Е бре Брокерчета??????

31

Анонимен

преди 3 години

Леката подробност е, че имот е и земеделският. Това е. Продават се парчета земя, за да оцелеят хората, а това се води сделка с имот. Нищо общо няма с купуване на гиспокартонени комптори по поляните край околовръстното. И на пътя да намеря пари, няма да ги хвърля половината, купувайки излишен имит на тези цени, до който и път няма. Статистиката е за имоти (общо), не за жилища или офиси. Сега, защо дават снимка на строеж за статията... ами сещайте се.

30

Анонимен

преди 3 години

Като цяло цените на имотите са страшно ниски за държава член на ЕС и кандидат член на ЕЗ. Тук след 30 години ще е тарапана от бели западноевропейци избягали от някогашните си уредени и чисти държави, превърнали се на клоаки от всякаква папплач надошла от Африка и Азия и народила милиони малолетни престъпници, на които от 10 годишни им бръмчи джихад в главите. Та след 30 години цените тук ще са десеторни на сегашните.

29

Спекула

преди 3 години

Повишител4етата от Инвестор ще ги светна ще купя ама след като БГ влезе в Еврозоната ще дойдат големите цени ,,Европейските"- правителствата ни дотогава яко ще са набумкали заплатите и дори прик орекция на конвертиране познайте ваще Коптори колко ще пораснат ;-) ЗЕРО те и сега са си на оптимални Евроцени за неандерталци.

28

Спекула

преди 3 години

Да бе брокер4ета отговаряйте като ви питат !!! И наистина като има толкова много инфлация защо ,,инвеститорите''гледат да продадат туглата и да приберат обезценените лев4ета за какво им е да се набутат с тая шума !!, май няма никъв ръст на вси4ки е ясно а цените отска4ат леко колкото да корегорат инфлацията ама не в лев4ета каквата е официалната разплащателна Валута а в Евраци ( 4акайте пе4алби по 2 ама друг път няма ве4е будали чужденци да се набутват тук да горят с пари ).

27

Анонимен

преди 3 години

Добре бре Брокерчета,щом имате ръст във броят сделки и най вероятно и в цените на същите,ами "продавайте"и трупайте пачки,за какво Бръмчите?

26

Хахахха

преди 3 години

Пеца велик си парче просто, оправи ми деня!

25

Анонимен

преди 3 години

Утре ще има нови числа. И от имотния регистър нищо не остана, както и от държавата. Не могат да броят дори...

24

пецата

преди 3 години

Поредните разбирачи, винаги в кризи се увеличават сделките защото хората с готови пари не искат да ги изгубят заради инфлация, вече сме преживели една хипер инфлация и хората с пари за 2-3 имота за 1 месец през 96та с тези пари си купиха по 1 видео магнитофон или по 1 пералнятака че хората с пари ги чуват нещата и крият кеша в имот или злато, златото е особенна сделка и не всеки умее да спекулира с него, имота винаги е сигурен

23

Някой

преди 3 години

До Анонимен 16Да ти кажа, аз мога да ти повярвам, защото и аз това забелязам. Но имам чувството, че там играе една друга схема - много брокерски фирми имат доста тесни връзки с инвеститори, и фирмите веднага купуват огромна част от апартаментите на супер ниска цена а по време на строежа поетапно си ги пускат с една солидна печалба. И то не е само фирми де, колко хора има, които с това си изкарват прехраната. Познава строител/инвеститор и още преди да е започнал проекта вече има 2-3 апартамента

22

Анонимен

преди 3 години

*** вече не искат да раждат, гледат само колата ти, по-донре е там да инвестирате, както и в главата си. А и то не е вече светът подходящ за гледане на деца. За сметка на това, се отвори и човек може да работи навсякъде по белия свят за отлични пари. Няма смисъл да се притежава дори и едно жилище, особено пък панел в София.

21

Спекула

преди 3 години

Вси4ко е за да облъ4ват простата рая с информационна радиация ... разходете из българските градове и вижте колко са проспериращи хората обле4ени с дрехи секънд хенд и без зъби в главите масово .... и 5 % елит дето държи тухлата настроена с крадените пари от европроекти раздадени на ..наши''банкер4ета дето уж работят с частни фирми и им дават ,,кредити' на строителните компании ;0

20

Спекула

преди 3 години

Тука май са се преселили брокер4етата от Форума на Инвестор , бленуват глупости и бръщолеват такива за некоя стотинка глад маика къв пазар бе съвземете се няма наеми ,си4ко е онлайн сега обу4ение няма и продажби в Шопската Мъгла . Фирми4ките строителни около Боци приключват март месец на изборите. Пазар има където държава има Икономика то затова е пазарна икономика. Тука има монопол и душегуби на 10-на цена

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Кое е страшно бе приятел. Защо се навивате непрекъснато че нямало пазар?"Ми щото интересно кой купува, но добре има пазар. За мен в случая е важно защо имотния регистър смени файла на официалната си статистика? В много медии илезне новината за дъното и ден след това друга информация за връх. Това не е ли гаф и то сериозен на агнецията. Един път поне е дала невярна информация, от там насетне? Значи данни се манипулират, но кога и за какво?

18

Анонимен

преди 3 години

Лъжа. Спомнете си 2019 колко беше силна, как си го представяте сега да са повече? 0% шанс!

17

йъйй

преди 3 години

До АнонименВЯРВАМЕ ТИ!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен10Кое е страшно бе приятел. Защо се навивате непрекъснато че нямало пазар? Няма, друг път! До нас на 200 метра започнаха нов строеж преди 2 седмици, сега са на изкоп с подложен бетон и вързват армировката на фундаментната плоча. Свързах се с инвеститора, че търся за синът малко жилище и направо щях да се гръмна. От 30 апартамента и 24 гаража, останали 2 апарта на първия етаж и нито един гараж. Всичко друго изкупено на чертеж! Изобщо няма никакъв пазар!

15

dwsfsf

преди 3 години

До НякойАз пазя файла от 06.10 и броя на сделки е 4412.Интерсно дали след 3 месеца дали няма да са 3... сделкитеПардон след наглаяне 6-7 хиляди :)

14

Анонимен

преди 3 години

Странно. Излизат ниски числа, никакъв шум. На следващия ден излизат нереално високи числа и толкова бързат със статията, че не са си прегледали неграмотното заглавие. Прилича на манипулация!