19

Анонимен

преди 3 години

Най накрая то тези институции само пречат на хората не им помагат което ознсчава че нещо им е сбъркано

18

Чебурашка

преди 3 години

Делигитимизазията на институциите в България е една от главните цели на руската хибридна война срещу България. И главният руски агент Радев успешно я изпълнява.

17

Съгласен

преди 3 години

Прав е политолога. В България има само една работеща институция - Шиши. Всяко по висше назначение се съгласува с него. И всяко евро се засмуква като с прахосмукачка.

16

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенНаркомани, пукници и платени протестъри. Дотегнахте на всички. Само комунистите се вълнуват от протеста ви, защото падне ли правителството, БСП ще управлява.

15

dmx

преди 3 години

Какво му е "опасното"? Нещата си идват на мястото. Много е опасно това, да

14

Toi

преди 3 години

За обикновеният бълтарин изхода е само един: Терминел 2 с еднопосочен билет.

13

гост

преди 3 години

И този го е облизал но Толупа. Кой са тия *** от ЕНП, че ще се цепят кого подкрепяли и кой трябвало да ни се друса на главите ни - айде кере и по-далеч като англичаните от манафския еврейски съюз. *** съм ви съюза.

12

Анонимен

преди 3 години

*** той Фигурантът точно това целеше: да се разклати доверието в българските институции и неусетно червените да вземат властта.За първото му се получи, за второто, не.

11

до 5

преди 3 години

Не вървиш с изтъркания трик да нарочиш някой за непременно лош и всичко свястно да закачиш за него! Запомни, пейдел - дори да не съществуваха Божков и Нинова, протести пак щеше да има и още по стойностни, защото тогава никой нямаше да има съмненията, които натрапваш! Всъщност, Божков е 300 пъти по способен да управлява каквото и да е от Буко Едрата тиква1 която струва нещо само чрез власт! Божков събрал колекция от антики! Буко каво е събрал - кюлчета, чекмеджета и мъстии в спалнята!

10

Анонимен

преди 3 години

Мафиотските български институции вън от Европа! Да отиват в Турция и Русия и там да си правят ориенталска диктатура и тоталитаризъм.

9

Анонимен

преди 3 години

До Възмутен"До Анонимен Тая шепа безделници *** е НАРОДА."Не, това е миниатюрна част от народа, има една огромна такава, която явно не мисли като тези хора и затова не е с тях.

8

Чук и Гек

преди 3 години

Слушах го този Опорко! Още едно потвърждение, как уж леви и червени политолози, когато стана напечено застанаха на стража на чекмеджето, глъмака и статуквото изобщо! Всичко залежало се на политическата сцена и техният обслужващ реквизит в лицето на ***, социолози и този Емил Митев - марш!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6"Вече си направих заключение, че "политолозите" ни са най-глупавата и безмислена част от населението ни."И намери да го кажеш под думите на един от най-кадърните български такива?

6

Възмутен

преди 3 години

До Анонимен Тая шепа безделници *** е НАРОДА. А ти гейберист мръсен се заври някъде на тъмно и си смучи недораслите пръстчета.

5

Анонимен

преди 3 години

Прав е, но ако се окаже прав и за Слави (всичко над 10%) аз напускам България, този път завинаги.Достатъчно експерименти.

4

Анонимен

преди 3 години

Протестите трябва да се пренесат пред европейския парламент. Ако Божков и Нинова платят командировъчни и осигурят транспорт аз съм готов да викам оставка в Брюксел за няколко месеца. Искаме Брюксел да свали ГЕРБ и да сложи на власт истинските патриоти и родолюбци от БСП.

3

Анонимен

преди 3 години

Това го разбрахме драги политолозе , закъсня с това прозрение - г-жа Да..ритката ни го каза преди седмица- отклоняваме се матряла , демек народецът ,управниците и вие ,които им припявате вървите в "правилната" посока така говорехте и за английския народ ама той здраво бръкна в джобовете на бюкселските бюрократи така ,че прав ви път дано не се връщате вече

2

Анонимен

преди 3 години

Делегитимирана е само президентската за съжаление заради куклата фигурант който твърди че с хартиени бюлетини гласуването е мамипулирано както го избраха него.

1

Анонимен

преди 3 години

Това че шепа безделници викат и хвърлят яйца не делигитимира никкакви институции.