183

Нормален човек

преди 3 години

Статия е пълна боза. Вижте книгата Сатанизъм unlimited. Там нещата са описани бе теории на конспирацията или пропаганда!

182

Анонимен

преди 3 години

Разделяй и владей е работата! - десни, леви, ала бала е това хората започват да спорят за всякакви дреболии и глупости вместо да се обединят срещу модерното робство.

181

!

преди 3 години

Глобализацията създава противоречия. Хората са много различни.

180

До Анонимен 198

преди 3 години

Грешиш, бъркаш ги с Анонимус, с Антифа и BLM - все марксистки течения. Последователите на постовете на Q-анон са точно обратното, те антиглобалисти, дясно-републиканци, защитават си правото на самоотбрана и носене на оръжия. Всичко диаметрално на левите глобалисти Официалната преса не ги отразява или ако пише за тях е в този дух горе. Подигравателно или нищо. Те пишат много за проблемите с педофилията във високите кръгове и се надяват Тръмп да разчисти това "блато". Кой знае!

179

Анонимен

преди 3 години

Qanon са същата група Anon-a ки или тези които промотират черният геноцид с/у нас и черният расизъм с/у белите хора и унищожението на белият човек и геном от планетата Земя. Трябва да си ***за да не го видиш и разбереш. Нещо промотирано от джурналя слуги на глобалистката мафия ,а също толкова деструктивно за хората, колкото самите глобалисти марксисти большевики които го създават и тикат.

178

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКато ги наричам болшевики има предвид че са от същото племе като болшевиките от октомврийската революция(малките шапчици), стремят се към същата цел(заробване на гоите) и ползват същите способи: цензура, тероризъм, разделяне на обществото на воюващи класи...

177

Анонимен

преди 3 години

Съвсем логична е реакциятана обикноевните хора да повярват в конспирации, щот фактите са тотално оедняване на средната класа и скачане на свърхбогатите с още 15%. Та затова скоро ще има революцийки, малки гадни повсеместни революцийки.

176

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименедна кротка забележка:-Тези,които визираш НЕ са "болшевики",а МЕНШЕВИКИ.Определенията идват от руските "болше",което значи "повече" и "менше",което значи "по-малко".Та в тая връзка НИЕ сме "болшевиките",защото сме МНОЗИНСТВОТО,"повечето",а ония са "меншевики"-ноколко клана,много по-малко от нас,но за сметка на това много отровни.

175

Анонимен

преди 3 години

Цензората е цензора без значение дали я извършва държава или корпорация.може да пискаш колкото си изскаш че имат право да цензурират който си искат на техния собствен сайт, но това не променя факта че са долни болшевки.

174

Анонимен

преди 3 години

До Бай ИванТова че са частна фирма не им дава право да си нарушават договорите. Когато ти изтрият коментара с предтекст че си нарушил някакви правила, които не си нарушил, те извършват престъпление.

173

Бай Иван

преди 3 години

До 127Ква свобода на кво слово сънуваш бе?Частна фирма ти позволява да пишеш каквото си искаш в тяхната платформа. В замяна ти показват реклами, и продават информацията за теб на рекламодатели. Естествено, че могат да изтрият каквото си искат, когато си искат, без да са длъжни на каквото и да е обяснение. Това го пише в оня дълъг документ, на който ти цъкна "Цъгласен Съм", когато си си направил профила. Същия оня документ дето не го чете.Напиши Facebook Terms в google и цъкни първия линк.

172

Анонимен

преди 3 години

До 88Щото просто не е така, примерно. Щото си чел бог-знае какъв фалшив блог, писан от някой отегчен тийнейджър. Или си гледал от ония видеа в тубата (Тея същите, дето после оясняват как земята е плоска)

171

88

преди 3 години

До Киро ХМеркел не е просто шпионин,тя е офицер(капитан) на Щази!В нета биографията и я има на много места!Друго не разбирам,след като цял свят знае коя е Меркел,защо се отрича миналото и!?После защо хората вярвали в конспирации!?

170

Щерю

преди 3 години

Тези явно настъпиха еврейските и ционистки интереси, осветлявайки неудобни за елита истини - и платените медии взеха да настройват хората с/у тях...

169

До 194 истината

преди 3 години

Я си я заври тази твоя истина там дето неогрява слънцето

168

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаФакт е че антифовците в САЩ почнаха непровокирани да убиват гласоподаватели на тръмп. Факт е също че отдавна се заканват да го правят. Факт е също че нито един от "крайно десните" не прави такива неща въпреки непрекъсната медийна помия която се опитва да ги демонизира.

167

D.

преди 3 години

няма ли кой да научи редактора на статията на правопис? Всяка нейна статия е с правописни грешки.

166

Истината

преди 3 години

Антифовците в САЩ са шайка леви пропаднали деге..нерати, считащи се острие, меч и прочее простотии на либерал-комунистическите революционери. Антифовците в България са група заблудени младежи. Хора, вземете прочетете какво е било РМС преди 9.9.1944 и разберете, че сте просто използвани от управляващите този свят. Комунизма и рекламираното от него всеобщо равенство в бедността, в сексуалните извращения и прочее, е духовна чума, която разлага всичко до което се докосне.

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Други форми на комунизъм никога не е имало"Има и друга форма на комунизъм: робството. Всеки роб бачка колкото може и получава колкото има нужда за да продължава да бачка. И също като при съветския комунизъм робовладелците са евреи.

164

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Западната система страда от непрекъснати финансови сривове"Те са съдавани умишлено за да могат олигарсите да унищожават дребния бизнес и да изкупуват всичко на безценица така че средната класа да стане робска класа.