40

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Настоявам,че изборите организирани от ГЕРБ са Фалшиви!!Сто процентовото доказателство съм аз!!И за да се повтори гаврата та да се трътне до мен и крушовската ми съпартийка,трябва изборите да се проведат от извънземни и машините за изборите да са с руски чипове путинтел ин,за да не може никой друг освен ФСБ да ги фалшифицира!За тези които не са наясно,това не е БГ рок групата,а е фирмата на джуджето чочарко,а дядо мраз се нарича дядо Решетников и той много харесва българските 85% мбецилчета!!

39

ИМПИЙЧМЪНТ!

преди 3 години

Каквото и да се случва в Европейския парламент няма никакво значение за Евро-Атлантическа България, защото при Новия световен ред, който ще прочисти света от феодалните диктаторски режими и отрепките на крепостния комунизъм в България, всеки ще си получи заслуженото, а иначе руския избраник-резидента Радев също ще си получи заслуженото, когато му дойде времето. Бойко да не се ослушва, ами да инициира импийчмънт.

38

резолюция на Йончева

преди 3 години

призoвaвa влacтитe дa cпрaт рeчтa нa oмрaзaтa и рacoвaтa диcкриминaция cрeщу хoрaтa oт рoмcкoтo мaлцинcтвo в oтгoвoр нa СОVID-19 и дa cпрe нacoчвaнeтo нa пoлицeйcкитe oпeрaции Рoмcки квaртaли пo врeмe нa пaндeмиятТова ме хАреса най много

37

резолюция на Йончева

преди 3 години

16. Изрaзявa cъжaлeниe във врaждeбния климaт cрeщу хoрa oт рoмcки прoизхoд в някoи нaceлeни мecтa, ocoбeнo cрeщу oнeзи, кoитo трябвaшe дa нaпуcнaт дoмoвeтe cи cлeд митинги нa тeхнитe oбщнocти в някoлкo нaceлeни мecтa; изрaзявa cъжaлeниe зa изceлвaния нa рoми в рaйoнa нa Вoйвoдинoвo;призoвaвa влacтитe зa cпeшнo cпрaвянe cъc cитуaциятa нa зaceгнaтитe лицa; cчитa, чe рeшитeлнитe мeрки зa пoдoбрявaнe oбщoтo жилищнo пoлoжeниe нa хoрaтa oт рoмcки прoизхoд трябва да продължи

36

Активист на БСП

преди 3 години

Опитите на ГЕРБ да дискредитират Президента, съветниците му и Божков претърпяха пълен крах !!!

35

Елена Йончева и

преди 3 години

Не бълзайте да се радвате от наште хора! Двамата с Радан такава каша е забъркахме, че поколения след нас и вас ще страдат!Но имаше си причина, трябваше тъпкано да го върна на Нинова където ме предаде, а и защо изгони Сергей Станишев. Спрямо мен мога и да го простя, но спрямо моят любим Серго -НЕ

34

Анонимен

преди 3 години

Отвратителна и гнусна е цялата кампания срещу Бг в ЕП !Шпиончева, И..ан Куйрук, Дълбоката Р. и пр. ще изпитат сурово възмездие.....

33

Анонимен

преди 3 години

До Наблюдател - метаморфоза ги обзе Бабикяновците !винаги подозирам, че умишлено е изопачил фамилията си. Със сигурност е бабЕк-ян.

32

Ама че съм гУМЕН

преди 3 години

Европейският парламент отхвърли внесените поправки за президента в резолюцията за върховенството на закона.Ами след като не го познават Радев в Европарламента и Европа ще я отхвърлят.Сещам се онзи виц- Кой е този до Бай Иван?

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32"След цирка в ЕС евроскептиците в България се увеличиха със сигурност с още един."И защо така?

30

Анонимен

преди 3 години

След цирка в ЕС евроскептиците в България се увеличиха със сигурност с още един.

29

1

преди 3 години

"В изменението, предложено от Европейската народна партия, се казваше, че президентът използва протестите като платформа за изразяване на собствените си позиции."Естенствено, че така формулирана поправката ще бъде отхвърлена.Фигурантът не изразява собствените си позиции а тези на Москва. Европейците обичат точността на гласуваното!

28

Анонимен

преди 3 години

За какво е тази голяма радотст от ляво?Натресоха ни ОМО Илинден и Югозападна България я я има я не.Натресоха ни турците да агитират на турски и Родопите и Добруджа също са под въпрос. Натресоха ни Истанбулската конвенцияНатресоха ни да спазваме правата на ромите, щото не сме ги биле спазвали.Всичко това не ги интересува.Важното е Боко да падне.Преди1300 години ключа за Царевец беше предаден на турците от българин.Историята се повтаря. От комунисти да чакаш файда. Честито!

27

Майките с увреждане.

преди 3 години

Така. След изборите ако загубят ГЕРБ, те са на ход. Явно е приемливо за нашите евродепутати в Брюксел да се плюе по България. И в Франция бият жълтите жилетки, които искат оставка на Макрон. Ама френските евродепутати са хора с достойнство. Нашите са мишоци

26

Наблюдател

преди 3 години

Забелязвам невиждан ентусиазъм у шепата метежници днес !?До преди два дни ЕК беше най-анатемосваната институция.Днес виждам, че много я харесват пак.Итересна метаморфоза ги обзе Бабикяновците !

25

Европейската

преди 3 години

народна П***тка няма мнозинство в ЕП. И те си действат по партийна линия, лошо куче е Борисов, но тяхно куче. Нали германците си го създадоха с помощта на нашите от ДС.

24

Анонимен

преди 3 години

Черепчетата пищят.:))))

23

6i6i

преди 3 години

като ти казвах да не си държиш джобните в нощното шкафче, не ме послуша сега ще ядеш пуканки

22

До 11 Наблюдател

преди 3 години

Фигуранте, услужливо забраваш и бТВ !

21

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че няма да приеме! Корупцията е в правителството. То управлява държавата.