73

НОЩ

преди 3 години

Ще си мрeте вкъщи, спокойно. Няма да затваряме.

72

Д-р Хуес

преди 3 години

Какво стана сега? Да не измряха безсмъртните, че не се обаждат вече. Крият се, но ги знаем и няма да ги лекуваме от Короната!

71

Анонимен

преди 3 години

То ясно тук всичко ще е под контрола на тиквата и заразените да станат и 2000 на фен Ние сме пример за Европата Затова у нас се мисли за съкращаване нс мерките Черпете се

70

Феминистът

преди 3 години

До Чиновник 75А кой е наглият сега, поне в коментара ти? Не е ли този, който казва, че само от тояга разбираме? Или този, който ни държи на каишка? Виждал съм такива чиновници достатъчно. Всички имат една характерна за тях черта - много са смели, докато са овластени и властта е зад тях. А като останат без властовите си протекции, са по страхливи и от нас. На безпрекословно подчинение ли работиш? Ненавиждаш ли ни, защото не слагаме маски, а теб те е страх дори и за един път да си го позволиш?

69

ВиК

преди 3 години

Маската пази при кашлица.Значи при дишане един болен пръска по 140 вируса на секунда, а като с изкашля без маска 10000. За да се заразиш от грип ти трябват над 3000 вируса. Стига някой болен да ти се изкашля в лицето, както стана с анестезиолога др.

68

Анонимен

преди 3 години

До 75 Чиба

67

Чиновник

преди 3 години

Изобщо не се заблуждавайте, че ще се разминете с ново затваряне. На простолюдието, като ви отпуснат каишката, започвате да се държите много нагло. Само от тояга разбирате.

66

Анонимен

преди 3 години

Да затворят цялата Държава. Ама всичко. Всеки по домовете за по месец. Магазини,банки,РПУ-ТА,Болници.... ВСИЧКО. Гарантирам ви,че политическия вирус все още ще е тук

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65 Ти колко епидемии си приживял

64

Анонимен

преди 3 години

Контрол няма. Днес всички в тролея с маски, но по едно време се качи един от избирателите на мутрите от малцинството и разбира се без маска. Контрол никакъв.

63

Анонимен

преди 3 години

до Изглежда я си глей работата носи си працала на мутрата имтолкова робе маски носят само ненормални кат тебе

62

колкото повече ме...

преди 3 години

Успокояват ,толкова повече се съмнявам ! Нещо не могат да ми спечелят доверието ! Някакси след всичко което казват си оставят вратичка !

61

Анонимен

преди 3 години

Дали маската пази е спорен въпрос, но това което се въвежда ,като изисквания се прави и възпитателна цел за да се види на каква част от обществото може да се разчита, като съзнание и отговорност. За мен лично дистанцията и ограничаване на безцелното ходене навсякъде са по-добри мерки от всичко друго.

60

м,да

преди 3 години

*** си имаме имунитет! Факт! Изнежените умни нации да му мислят! :) :)

59

Анонимен

преди 3 години

и на най простите им станс ясно че след 15 септември вируса литна с пълна сила. Нито чужденци има в Бг, нито гастарбайтери са се върнали, нищо освен отваряне на училищата не се е променило. И вируса е същия не е мутирал в двойно по заразен. Извода затворете училищата има си онлайн платформи. Това е тип Чернобилски геницид.

58

Анонимен

преди 3 години

До Няма вирус, а?Защото така се съзадава фалшиво чувство за сигурорнст в народа и се намалява паниката.На маските в Сащ пише че не могат да те предпазят от вируса. Така го пише на етикета им. Пишат го за да не ги съдят заразилите си които са носили маска. В България няма такъв надпис на маските но и не може да мине подобно дело в бг съда.

57

Анонимен

преди 3 години

До Оправяйте сеПо-Tъп коментар не можеш да напишеш... Обзалагам се!

56

Няма вирус, а?

преди 3 години

Интересно, защо тогава в Италия вече са с маски навсякъде в Испания столицата Мадрид е под карантина, а в Англия затварят всички заведения...?Нали няма вирус... И не е опасен...Форумния *** тук обаче "знае повече " от всички учени в тези държави.

55

Анонимен

преди 3 години

Докато няма заклани прасенца предколедно,няма да спрат да ни занимават с тоя смешен вирус...

54

Анонимен

преди 3 години

До ИзглеждаНикой не е длъжен да носи маска. По закон не трябва да се покрива лицето на човек.