41

Анонимен

преди 3 години

Бум ама не е достатъчен да се вземат мерки явно планът им да се унищожат по голям процент от пендионерите още не е изпълнен Пенсионерите са жилави не се дават

40

Анонимен

преди 3 години

В другите страни смъртността отдавна намаля и то значително, както винаги у нас, нашите лекари или не са чули или не са разбрали или пък не им пука за пациента по стар обичай

39

Швестер Велко

преди 3 години

Ей , ***'му стара, как само лъжат... Да идват тировете и шестата вълна! Не моем да траем от нетърпение....Цццц

38

Факт

преди 3 години

''Бум на новозаразени с коронавирус, това трябва ли да ни стресне?''Ами отговорът е много ***: ако си ковид'иот не само ще се стреснеш от този ''бум'' ами и ще се парализираш от стрес и пак ще се скриеш под леглото, откъдето ще квичиш, няма вирус и всичко е измама, а ако си нормален човек с нормално самостоятелно и независимо мислене ще пропуснеш този ''бум'' между двете си уши и ще продължиш да живееш нормален живот взимайки разумни предпазни мерки!

37

7

преди 3 години

Надуват бройката до небесата! Заповядано им е отгоре да мъчат народа!

36

славянин

преди 3 години

''Бум на новозаразени с коронавирус, това трябва ли да ни стресне?''Ами отговорът е много ***: ако си короназомби не само ще се стреснеш от този ''бум'' ами и ще се парализираш от стрес, а ако си нормален човек с нормално самостоятелно и независимо мислене ще пропуснеш този ''бум'' между двете си уши и ще продължиш да живееш нормален живот!

35

Анонимен

преди 3 години

Това, което се чудя е дали тези сами си вярват? Кой знае, може и да са се самоубедили. Една лъжа повторена 1000 пъти....

34

до 32 от славянин

преди 3 години

Най-добрият пример за неадекватна имунна система е тази на болните от автоимунни заболявания, техните имунни системи са станали толкова неадекватни, че атакуват собствените си органи и тъкани и ги унищожават, понеже са загубили способността да различават свой от чужд протеин! Но за да стигнеш до такава неадекватна имунна система, трябва даста да си се отклонил от Природните и Космически закони и резултатът от това критично отклонение е в случая крайно неадекватната имунна система!

33

до 32 от славянин

преди 3 години

''не се радвай на имунната си система, доста от смъртните са по причина силна имунна реакция, така че успокой ентусиазма.''Доста от случаите са в резултат са на неадекватна имунна раекция, а не на силна имунна система, човешкият организъм ако не му пречиш с противоестествен живот има колосални възможности, имам вече предостатъчен личен 27-годишен опит по въпроса, така че тази тези за ''проблематичната силна'' имунна система пробвай да ги пробуташ на някой друг!

32

Анонимен

преди 3 години

До само минавамДе ще е чувал този де.бил за някой си Флеминг?!!! Де го търсиш ти Сатанато?

31

до славянин

преди 3 години

не се радвай на имунната си система, доста от смъртните са по причина силна имунна реакция, така че успокой ентусиазма.

30

до 20 от славянин

преди 3 години

''Забравяш едно: по-точният израз е някои ще проболедуват леко КВ, други няма да имат симпоми на заболяване, но те са БОЛЕСТОНОСИТЕЛИ и ще заразят хората с по-слаба имунна система.''Проблемът на хората със слаба имунна система е техен, не мой, аз моята имунна система я поддържам ежедневно и нямам никакво нито желание, нито намерение да живея като затворник и роб заради тези със слабите имунни системи!

29

славянин

преди 3 години

Новооткритите не са новозаразени, патологичните лъжци и манипулатори продължават с лъжите и манипулациите си!

28

само минавам

преди 3 години

До Сата НАТОАбе мухъл, знаеш ли какво нещо са открили от мухъла

27

до 27 от Тръмп

преди 3 години

Айде бе! Мен само Мелания може да ме контролира

26

Анонимен

преди 3 години

Не вярвайте на изнесените данни. Всичко е стъкмистика! Яжте, пийте, забавлявайте се и си носете новите дрехи!Не се страхувайте, лъжат за да ни плашат и контролират!

25

до13

преди 3 години

и какво му е силното на българския ген - ние сме страна с една от най-високите смъртности спрямо заразени. Виж ако кажеш че сме страната с най-големия непокизъм - тогава да.

24

Сата НАТО

преди 3 години

Колкото повече носите маска, толкова повече ще ви се *** бават добовете. Ако маската беше полезна, белодробните заболявания нямаше да се лекуват с чист въздух, а щяха да ви затварят във влажно мазе, пълно със стари миризливи парцали.

23

Анонимен

преди 3 години

"Не слагат маски,трупат се на групички ,нямат никаква хигиена.Ако носят маски то маските са през гушата или на челото.До край убедени че всичко е измама и вирусът е измислица.Неграмотни,прости и самовлюбени."Ти нали си си нахлупил намордника до челото и ще живееш 200 години, какво те брига за простите и неграмотни...

22

Анонимен

преди 3 години

Всички отговорни за това престъпление срещу човечеството някога ще си платят с лихвите!ВЕрвайте ми!!!