109

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Тия думи трябваше да ги отправиш и към баба Меркел

108

Анонимен

преди 3 години

Ако Меркел е "козирувала" след като са и наредили да спре "Северен поток" - 2, нека го спре, ама да измисли по-убедителен повод, както се казва, за пред хората. Вместо да ни занимават с Навални, немците толкова ли не могат да хванат някой сътрудник на руското посолство да пътува в градския транспорт като нередовен пътник?

107

Анонимен

преди 3 години

Има нещо фалшиво и неприятно в този опозиционер. Безспорно Русия не е демокрация от западен тип и има трески за дялане и то много. Но този тип "опозиционери" някак си постигат обратен ефект и втвърдяване на руснаците вместо отваряне към запада. Такива режими сега се атакуват през корупцията щото е лесно да се повярва, че бедния живот е плод на корупция в обществото. На нас също ни го въртят този номер успешно. Това е половинчата истина и по- скоро дезинтегрира обществото.

106

Опи Зиционерче

преди 3 години

Днес , Навални е поискал от баба Меркел да остане като опозиционер в Германия. За да се бори самоотвержено срещу Шрьодер и другите комунистически предатели. Нямало да взема скъпо. Някой стар германски замък като щаб- квартира и няколко руси германки за секретарки ... както и всеки месец чек с 6 цифрена сума за посрещане на дребни ежедневни нужди.В Рассия не искал да се връща щото там го биели и обиждали и му ставало мъчно. А на два пъти дори се разплакал. Лош лош Путин.

105

Анонимен

преди 3 години

Браво, един да го каже официално в очите на тоя продажник на Германия.

104

Анонимен

преди 3 години

Еш па тиа загубеняци.

103

Анонимен

преди 3 години

Някъде набират ли доброволци за отровени с Новичок?Ако плащат добре - отивам! Така или иначе е безвреден!

102

Анонимен

преди 3 години

До Поручик Ржевски"сатрап от ранга на Сталин"Сталин пък кога е бил губернатор на провинция в персийската империя?(сатрап)

101

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЛибераста доналд тръмп бил единствената надежда на европа за възстановяване наконсерватизма. Смях в залата.

100

фекалийна новина

преди 3 години

Тая дъвка Нахални вече е напълно безвкусна!

99

Анонимен

преди 3 години

Не споменавай в едно изречение дребен плъx като Шрьодер с президента Доналд Тръмп, който е визионер и мъдро предвиди да подпyкa германците със санкции заради С. Поток. Същите германци, които крепят престъпници на власт в БГ. Доналд Тръмп е единствената надежда на Европа и света за възраждане на консерватизма и антикомунизма. Доказа се, че не Тръмп, а сина на Байдън е взимал пари от Русия/Китай и цялата история е била скалъпена с цел партизански преврат. В момента разследват метежниците.

98

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Предателят ДНавални.... Ако Навални е предател русофилите в как да ги наричаме?

97

Анонимен

преди 3 години

Предателят ДНавални, ятак и помагач на убийци, на заплата в Пиндостан, обвини Шрьодер, че защитава убийци и приема пари от Русия.

96

Поручик Ржевски

преди 3 години

А така, заедно с Плевнелиев трябва да громите Шрьодер и Доналд Тръмп после и Орбан.Новата кукла на задкулисието - Навални. Вчера е предложил да уволнят диригента на мюнхенската опера, защото бил фен на Путин.Май този е достоен сатрап от ранга на Сталин, иска да уволнява хора от работа заради политически убеждения.Колкото повече говори, толкова повече се излага...

95

Чебурашка

преди 3 години

До до 100........ САЩ продължават да финансират Хитлер и да го снабдяват със суровини и горива до средата на втората световна, когато става ясно, че Хитлер ще загуби....... Не знаех, че САЩ са направили ленд-лиз и за нацистка Германия. Това в руските учебници ли прочете? Руснаците са известни като най-големите фалшификатори на историята. Затова историците обичат да се шегуват, че Русия е страната с непредвидимо минало.

94

до 100

преди 3 години

Ти в някаква алтернативна реалност ли живееш? САЩ продължават да финансират Хитлер и да го снабдяват със суровини и горива до средата на втората световна, когато става ясно, че Хитлер ще загуби. Тогава сменят страната...

93

Анонимен

преди 3 години

Сега Шрььодер го съди и ще трявба да бяга и от Германия по същата ппричина, поради която избяга и от Русия- има да дава мноого пари ;)))

92

Само питам

преди 3 години

До Анонимен........Германия мечтае за нов руски пердaх и ще си го получи....Рашка си го получи през ПСВ и капитулира. През ВСВ ако не бяха съюзниците Хитлур щеше да стигне до Владивосток. Интересно сега когато Рашка е сама как Германия ще си го получи? Русофилите съвсем сте се побъркали!

91

Анонимен

преди 3 години

Меркел ходи в болницата да гали Навални, а в същото време алъш-вериша с Русия си продължава as usual. Няма такива змии като германците.

90

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГермания мечтае за нов руски пердaх и ще си го получи.