42

...

преди 3 години

Комунистите и ДБ са толкова алчни за власт и толкова мразят народа си, че в Европарламента се съюзиха с всякакви ЛБГ, ултразелени и леви анрхисти за да навредят на България.Те призовават да се спрат европарите за България!Ако се стигне до такова решение,то това няма да е наказание за сегашните управляващи,а за целокупния български народ... и то по време на икономическа и здравна криза.На следващите избори Българите ще накажат партиите,които работят срещу народа си,но вредата вече ще е сторена!

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАКО НЕ СА ЕС И НАТО БЪЛГАРИЯ ДОСЕГА ДА Е ИЗЧЕЗНАЛА.

40

Анонимен

преди 3 години

Добре, че е ЕС, поне да се опита да ви оправи мафиотската *** държава. Егати и народа, как можете да търпите мафиотска тоталитарна диктатура в 21-ви век? По-загубен робски народ няма на света

39

Анонимен

преди 3 години

До noFreeman"Добре че половината ми живот мина в социалистическата гадна България..."Която Тодор Живков предложи за 16та република.Кой лъжеш, че ти дреме дали сме независими?

38

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Значи десетките професионалисти в различни области, инженери, лекари, счетоводители, програмисти, мениджъри и т.н. които развиват успешни кариери и имат собствени фирми и бизнеси, са така благодарение на "политическа и властова протекция"?Интересно, защото сред въпросните мои познати изключително рядко има някой, който се занимава с политика под каквато и да било форма. Дума не може да става за "убити", камо ли "с вестник". Дали убитите не са тия, дето имат нужда от протекции?

37

noFreeman

преди 3 години

хаха независима България... някъде индивиди от трети и четвърти пол взимат решения за нашата съдба. Добре че половината ми живот мина в социалистическата гадна България... да ви плюя на евр..е--йските ценности и индивиди от всички полове на света!

36

гост

преди 3 години

Толкоз с калинките и корумпета . Тия от ЕНП са си *** дето се месят в работите на държавата и се мъчат да изкарват мутрата невинен. *** дето са забравили , че са за малко в ЕП.

35

БОГ е казъл...

преди 3 години

Борисов е праведник. Почита Господ и той му отвръща с добро.Чинно спазва Божиите заповеди.Господ е казъл,, Ако имаш две чекмеджета с евра,дай едното на приятел" и Боко дава! ЕНП се облажи и Боцко намаза! Ако бъдем коректни,европейския съюз е във вреда за България. Такова дране на обикновения човечец даже и при соца нямаше. Истината е че няма справедливост,а българиъе живеем зле!!!

34

Браво!

преди 3 години

Бойко, голем си! Ето европейците на крака ти дойдоха и резолюция ти гласуват, цял евро парламент само с теб се занимава. Да живей! Обичам народняшките партии.

33

Ф.С.В.

преди 3 години

Отговорих Ти) Бизнеса в БГ е пряко свързан с Политическа и Властова протекция-Дребният Бизнес направо го убиха както "муха с вестник" ))

32

от 29

преди 3 години

До Ф.С.В.Защо продължаваш да избягваш въпроса ми?

31

Ф.С.В.

преди 3 години

Имаше един "кадърен и можещ" -Човека който правеше стени за катерене и бе учуден че имало заплати под 900лв в БГ -Той беше толкова нахален и арогантен -позволи си да даде 200 апарата за обдишване за Ковид с идеята само той и неговите работници да са специално обгрижени-Накрая хората го прокълнаха и падна със самолетчето си ))) Сега вече не говори Глупости и си мълчи-хахахахахахаах

30

от 29

преди 3 години

До Ф.С.В.Защо избегна въпроса ми?

29

Ф.С.В.

преди 3 години

до 29--Калина Илиева която имаше фалшива диплома от Германия -нито бе осъдена за фалшифициране -нито върна парите които е взела неправомерно като шеф на Фонд Земеделие- -че за тези ли викаш кадърни и можещи?? Ти ще не си фалшифицираш дипломата? Нормалните хора спазват законите! А хората в ГЕРБ се смеят на Законите !

28

Франкфурт ам Майн

преди 3 години

До Анонимен 30"Европа е отредила на - бьлгарите да имат правото да мият чинии и да бьршат задниците на западняците"Интересно, тук в Германия познавам доста хора с нормални професии, да не кажа, че има и доста с престижни. Има и миячи на чинии, разбира се, както и продавачи в супермаркети, шофьори и всякакви други.Всъщност, има всякакви, каквито има и в България и наявсякъде по света.Не става ясно как такива като теб решиха, че "Европа им е отредила" ролята за която говориш.

27

Анонимен

преди 3 години

До До 24"Независима е Турция, която отказа поръчката на F-35."Турция не е "отказала" Ф-35. Тях ги изгониха от програмата.

26

Анонимен

преди 3 години

Европа е отредила на - бьлгарите да имат правото да мият чинии и да бьршат задниците на западняцитеЗа правова дьржава вьобще няма как да се говори , елементарен пример - има няколко саита които рекламират проституцията у нас - уж забранена сьс закон , никои не ги раследва , никои не закача жриците на любовта и още безброи примериЗнаем как в дьржавните служби започва работа чичото като шеф , освобождават се старите кадри и започва работа вьв ведомството цялата му рода , още примери

25

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Интересно защо се концентрирате върху негативните случаи и главно на държавна работа?Вие само така ли виждате просперитета си: чрез държавни назначения?

24

Ф.С.В.

преди 3 години

До23 -Кои кадърни и грамотни-близките на Шуробаджанаците ли?? Бременните Калинки без дипломи ли?

23

Само питам

преди 3 години

Става ли задължително с декларацията носенето на каскети на обществено място?